نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کار کد new ThreadStart

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    34

    کار کد new ThreadStart

    سلام به همه،
    میشه بگید این کد ;(Thread t = new Thread(new ThreadStart(WorkerFunction چیکار مینکه.
    چرا استفاده میشود؟

  2. #2

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    این کاربرد مربوط به میشه به مفاهیم سیستم عامل کا در دانشگاهها میخونن
    منظور از نخ یا چند نخی (Thread or Multi Threading) این است که میتوان به طور همزمان چندین متد را اجرا کرد.
    کنترل تایمر هم از این نوع برنامه نویسی ها است چون این کنترل هنگامی که ثانیه ها شمارش میکند جاهای دیگر برنامه هم به طور سالم کار میکند
    ;(Thread t = new Thread(new ThreadStart(WorkerFunction در این مثال هم WorkerFunction نام یک متد هست که دستورات آن میتواند به طور همزمان با سایر قسمت های برنامه کار کند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    نقل قول نوشته شده توسط shahabp مشاهده تاپیک
    سلام به همه،
    میشه بگید این کد ;(Thread t = new Thread(new ThreadStart(WorkerFunction چیکار مینکه.
    چرا استفاده میشود؟
    دوست من برای اجرای یک نخ خود نخ ارسال نمیشه نماینده اون ارسال میشه اون کدی که نوشتی میاد نخی رو که حاوی متد هست رو به عنوان نماینده برای اجرا میفرسته

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    34

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    تفاوتش با این کد چیست.==> thread t= new thread(workerfunction );

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    از بلاک C#‎‌استفاده کن تا کد خواناتر بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    نقل قول نوشته شده توسط shahabp مشاهده تاپیک
    تفاوتش با این کد چیست.==> thread t= new thread(workerfunction );
    دوست من کلاس thread یک ترد رو برای اجرا میسازه تا اجرا کنه
    اما threadstart متد رو فراخاونی میکنه و از اون یه نماینده مسازه هم شئن و اندازه متد در واقع ترد با نام کار داره نه متد نمیدونم در مورد دلگت چقدر میدونی

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    34

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    یه توضیع کوچیک نمیتونید بدید تفاوتشون چیه.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    34

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    میشه منبع یا هر چیزی،که نخ ها رو خوب توضیع داده باشه معرفی کنید؟

  9. #9

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    تو خود سایت برنامه نویس جستجو کنی حتما کتاب یا فیلمی گیرت میاد
    من خودم دو سه تا تاپیک در این مورد زدم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: کار کد new ThreadStart

    اون دو کدی که گزاشتید هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند.
    جست و جو کنید
    Implicit Method Group Cast

    http://stackoverflow.com/questions/1...he-constructor

تاپیک های مشابه

  1. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  2. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 15:41 عصر
  3. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر
  4. توابع کار با string ها
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •