نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فراخوانی رویداد mouse up و رویداد mouse down فقط با راست کلیک

  1. #1

    فراخوانی رویداد mouse up و رویداد mouse down فقط با راست کلیک

    چگونه میتوانم رویداد mouse up و رویداد mouse down فقط با راست کلیک فراخوانی شوند؟

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی رویداد mouse up و رویداد mouse down فقط با راست کلیک

    ابتدا چک کنید اگر راست کلیک شده بود کدها اجرا شوند.
    مثال:
            private void label1_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Right)
    {
    // your code here
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی یک رویداد از داخل یک رویداد دیگر
    نوشته شده توسط sevenboys در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1391, 10:43 صبح
  2. سوال: فراانی یک رویداد از داخل یک رویداد دیگر
    نوشته شده توسط toox_5000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 21:52 عصر
  3. رویداد راست کلیک = رویداد چپ کلیک
    نوشته شده توسط ehsan_kamran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1391, 10:36 صبح
  4. سوال: فراخوانی یک روال موجود در رویداد on Click
    نوشته شده توسط مهدی د در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 14:23 عصر
  5. فراخوانی یک متغیر از داخل رویداد یک کلاس
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •