نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا این رویداد رخ داده است یا نه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    آیا این رویداد رخ داده است یا نه؟

    nتا شی داریم به ازای هرکدام از این n شی، اگر رویداد (مثل کلیک یا....)خاصی روخ داد یه پیغام نمایش داده شود.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: آیا این رویداد رخ داده است یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    nتا شی داریم به ازای هرکدام از این n شی، اگر رویداد (مثل کلیک یا....)خاصی روخ داد یه پیغام نمایش داده شود.
    سوال شما خیلی کلی است ولی در یک جواب کلی میشه گفت که اون رویداد رو نسبت بدین به تمام اون n شئ.
    و در یک مثال کلی تر میشه این کد رو استفاده کرد:


    n.Click += n_Click;
    n2.Click += n_Click;

    void n_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(((Button)sender).Name);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: آیا این رویداد رخ داده است یا نه؟

    سلام بااین روش باید به ازای ان شی خود ان خط کد نویشی داشته باشم
    n.Click += n_Click;
    n2.Click += n_Click;

    آیا روش آسون تری هم هست یا نه ؟
    راستی کدهای شما رو نتونستم به ازای ان تا دکمه باتوم پیدا سازی کنم.
    اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین..
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: آیا این رویداد رخ داده است یا نه؟

    اگر کنترل هاتون در زمان طراحی وجود دارند همه را باهم انتخاب کنید و بر روی رخداد مورد نظرتون در فسمت رخدادها دابل کلیک کنید
    اما اگر در زمان اجرا ایجاد میشن همون زمان بهشون نسبت بدید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    33
    پست
    45

    نقل قول: آیا این رویداد رخ داده است یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام بااین روش باید به ازای ان شی خود ان خط کد نویشی داشته باشم
    n.Click += n_Click;
    n2.Click += n_Click;

    آیا روش آسون تری هم هست یا نه ؟
    راستی کدهای شما رو نتونستم به ازای ان تا دکمه باتوم پیدا سازی کنم.
    اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین..
    ممنون
    اگه دکمه ها در زمان اجرا ایجاد می شن می تونی از کد زیر برای نسبت دادن رویداد به اون ها استفاده کنی.


    Button[] button = new Button[20];
    int top = 1;
    for (int i = 0; i < button.Length; i++)
    {
    button[i] = new Button();
    button[i].Parent = this;
    button[i].Top = top;
    top += 40;
    button[i].Click += n_Click;
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 19:50 عصر
  2. آیا این یک باگ در اکسس است ؟
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1384, 07:43 صبح
  3. به نظر شما اساتید ، آیا این کار منطقی است ؟
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 01:29 صبح
  4. آیا این یکی هم ممکن است ؟؟؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 17:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •