نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره یکی از فیلدهای گرید ویو توسط فیلد لینک در همان گردویو

  1. #1

    Question ذخیره یکی از فیلدهای گرید ویو توسط فیلد لینک در همان گردویو

    سلام به همگی دوستان
    من میخواستم بدونم میشه یکی از فیلدهای نمایش داده شده در گریدویو را مثلا ID بعنوان session ذخیره و توسط لینک گذاشته شده به یک صفحه دیگه منتقل و از آن استفاده کرد؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره یکی از فیلدهای گرید ویو توسط فیلد لینک در همان گردویو

    یعنی هیچ کس نمی تونه کمکم کنه من خودم توی HyperLinkField قسمت زیر و اضافه کردم ولی کلا دیگه گرید ویو مشکل پیدا می کنه


    NavigateUrl='<%# Eval("id_t", "~/user/user_test.aspx?code={0}") %>'

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asadi.hasan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    155

    نقل قول: ذخیره یکی از فیلدهای گرید ویو توسط فیلد لینک در همان گردویو

    نقل قول نوشته شده توسط han008had مشاهده تاپیک
    سلام به همگی دوستان
    من میخواستم بدونم میشه یکی از فیلدهای نمایش داده شده در گریدویو را مثلا ID بعنوان session ذخیره و توسط لینک گذاشته شده به یک صفحه دیگه منتقل و از آن استفاده کرد؟
    سلام.آره میشه.
    شما بعد از اینکه گرید ویو رو انتخاب کردی ، یه فلش کوچیک کنارش هست.اونو میزنی و گزینه ی Edit column رو انتخاب می کنی و از منوی سمت چپ گزینه ی Command field->select رو انتخاب میکنی و سپس از event های گرید ویو گزینه ی selected index changed رو انتخاب میکنی و کد زیر رو کپی میکنی.
    Session.Add("cdo",GridView1.SelectedRow.Cells[0].Text.ToString());

  4. #4

    نقل قول: ذخیره یکی از فیلدهای گرید ویو توسط فیلد لینک در همان گردویو

    ببخشیدا من قسمت selected index changed , که فرمودید نمی بینم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asadi.hasan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    155

    نقل قول: ذخیره یکی از فیلدهای گرید ویو توسط فیلد لینک در همان گردویو

    شما وقتی گرید ویو رو انتخاب میکنی ،درسمت راست صفحه در قسمت propertise ،بالا، یک شکل رعد و برق وجو داره که باید event ها رو از اونجا پیدا کنید.
    این مسیری رو که گفتم برید و دقیق نگاه کنید ، حتما هست.اگه بازهم نتونستید، کد زیر رو در کپی کنید.
      protected void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: تغییر عرض ستون های گرید ویو توسط کاربر با جی کوئری
    نوشته شده توسط hamid_shrk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 19:59 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 18:01 عصر
  3. پی بردن به محتوی یکی از فیلدهای گرید
    نوشته شده توسط A.Yousefi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 19:13 عصر
  4. ذخیره ی مقدار دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط reza erfani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1390, 20:22 عصر
  5. سوال: کار با فیلدهای گرید ویو
    نوشته شده توسط sigmaman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •