صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 185

نام تاپیک: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

  1. #81

    Red face نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط parnia77 مشاهده تاپیک
    سلام. سال نو مبارک. ممنون از تلاش بی منت شما جناب jasper
    ای کاش که ادامه میدادین این آموزش رو. ولی به هرحال خیلی چیزا یاد گرفتم و کدها خوندم.
    امیدوارم همیشه موفق باشید.
    سال نو همه ی دوستان مبارک
    در مورد اموزش قسمت های اصلی گفته شد و اونقدی هست که بتونین یه تلفن گویای کامل بنویسید.
    و اما میتونید سوالاتتونو همنجا بپرسین . پاسخگو هستم

  2. #82

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام
    امیدوارم سالی خوبی را داشته باشید
    من دو تا مشکل دارم اما دومی تو الویت هستش

    1. شماره تماس گیرنده قابل نمایش نبود
    2. چرا صدای پیش فرض رو پخش نمی کنه ( در مسیر استارت قرار داره با استاندارد کامپنت هم سازگار هستش )

    کلیدهای فشرده شده را به درستی نمایش داد
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : جمعه 09 فروردین 1392 در 23:24 عصر

  3. #83

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام moory لطف کنید سیستم عامل و مودمتونو ذکر کنید

  4. #84

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    روی هر مدل مودمی که تو بازار هستش تست کردم
    سیستم عامل های که با تک تک مودم ها تست شد 8 7 و Xp
    مودمی که بلوتوس برای گوشی می سازه هم تست کردم ثبت کلید و پخش صدای پیش فرض کار نکرد

  5. #85

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط moory1364 مشاهده تاپیک
    روی هر مدل مودمی که تو بازار هستش تست کردم
    سیستم عامل های که با تک تک مودم ها تست شد 8 7 و Xp
    مودمی که بلوتوس برای گوشی می سازه هم تست کردم ثبت کلید و پخش صدای پیش فرض کار نکرد
    الان یکم مبهم صحبت کردین
    روی هر مدل مودم و سیستم عاملی که دیدین تست کردین منظورتون اینه رو هیچ کدوم تشخیص دکمه کار نکرده یا رو همشون کار کرده؟

  6. #86

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    هر برند مودمی که تو بازار یافت میشه تک تک تست کردم روی موردم ها غیر از پخش صدای پیش فرض تعریف شده و نمایش call id همه ی موارد به درستی کار می کنه در ضمن تفاوتی در نوع سیستم عامل ها نیز وجود نداشت
    برای تست گوشی موبایل را به بلوتوس کامپیوتر وصل کردم علاوه بر پابرجا بودن مشکلات بالا کلید ها رو نیز شناسای نمی کرد

    نکته : jasper دوست خوبمون نیز گوش زده کرده بود TAPIEx در درایور که سیستم عامل (7 یا 8 ) نصب نیست نصب کنید
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : جمعه 09 فروردین 1392 در 23:26 عصر

  7. #87

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    خوب من هم روی درایوی غیر از ویندوز نصب و کرکش کردم

  8. #88

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط moory1364 مشاهده تاپیک
    هر برند مودمی که تو بازار یافت میشه تک تک تست کردم روی موردم ها غیر از پخش صدای پیش فرض تعریف شده و نمایش call id همه ی موارد به درستی کار می کنه در ضمن تفاوتی در نوع سیستم عامل ها نیز وجود نداشت
    برای تست گوشی موبایل را به بلوتوس کامپیوتر وصل کردم علاوه بر پابرجا بودن مشکلات بالا کلید ها رو نیز شناسای نمی کرد

    نکته : jasper دوست خوبمون نیز گوش زده کرده بود TAPIEx در درایور که سیستم عامل (7 یا 8 ) نصب نیست نصب کنید
    moory1364 عزیز منظور از صدای پیشفرض چیه؟
    سوالتونو واضح تر بیان کنین.

  9. #89

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام مهندس
    منظورم wav که بعد از 4 بار بوق باید پخش بشه

  10. #90

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط moory1364 مشاهده تاپیک
    سلام مهندس
    منظورم wav که بعد از 4 بار بوق باید پخش بشه
    ببینید شما ابتدا باید ببینید که ایا تابع پخش صدا فراخان میشه یا نه که اینم با گذاشتن چک پوینت موقع دیباگ مشخص میشه.
    اگه تابع هنگام اتصال فراخان میشه که مشکل برمیگرده به مودم.
    تا اینجا رو تست کنید اگه نتیجه نگرفتید فایل پروژتونو برام بفرستین تا چک کنم.

  11. #91

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوست عزیز من میخوام وقتی که کسی زنگ میزنه شمارش توفرم اصلی برنامه نشون داده شه باید چی کارکنم؟

  12. #92

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_nai مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من میخوام وقتی که کسی زنگ میزنه شمارش توفرم اصلی برنامه نشون داده شه باید چی کارکنم؟
    mahdi_nai عزیز پست های قبلی رو بخونی جواب سوالتو میگیری

  13. #93

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    mahdi_nai عزیز پست های قبلی رو بخونی جواب سوالتو میگیری
    مرسی ممنون گرفتم

  14. #94

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    دوست عزیز jasper چطوری میتونم صدای طرف و ضبط وذخیره کنم؟

  15. #95

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_nai مشاهده تاپیک
    دوست عزیز jasper چطوری میتونم صدای طرف و ضبط وذخیره کنم؟
                         tp.RecordTimeOut = 60;
    strWave = Application.StartupPath + "\\record.wav";
    m_Call.PlaybackFile(strWave);

    string s =Application.StartupPath+ "\\"+util.GetTodayString2()+
    "_"+DateTime.Now.Hour+"-"+DateTime.Now.Minute+".wav";
    m_Call.Record(s);

  16. #96

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سال نو همه دوستان مبارک.
    سوالی برام پیش اومده . از کجا میشه فهمید پخش صدا یا همان playBack کارش به اتمام رسیده؟

  17. #97
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    هر وقت تموم بشه رویداد OnPlayBackComplete فایر میشه .

  18. #98

    Thumbs up نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان من چطور میتونم تو تلفن گویا یه دکمه رو اختصاص بدم به فکس مثلا طرف زنگ میزنه بعد از شنیدن یه صدایی و با زدن یه دکمه مثلا دکمه 4 بشه فکس دریافت کرد اگه دوستان با کد یا نمونه کد بزارن خیلی ممنون میشم

  19. #99

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط دل تنها مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من چطور میتونم تو تلفن گویا یه دکمه رو اختصاص بدم به فکس مثلا طرف زنگ میزنه بعد از شنیدن یه صدایی و با زدن یه دکمه مثلا دکمه 4 بشه فکس دریافت کرد اگه دوستان با کد یا نمونه کد بزارن خیلی ممنون میشم
    دوست عزیز شما بهتره برین سراغ کامپوننتی که واسه فکس طراحی شده.
    البته میتونینم واسه قسمت تلفن گویاتون از این کامپوننت استفاده کنین و با زدن همون دکمه 4 یه متغیر رو ترو کنین یه یه متود که مال فکس هستو صدا بزنین. که اگه برنامه ایو که در پست های قبلی قرار دادم ببینین خیلی راحت میشه این امکانو توش جا داد.
    اما بازم توصیه میکنم از کامپوننت دیگه ای استفاده کنین.

  20. #100

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط moory1364 مشاهده تاپیک
                         tp.RecordTimeOut = 60;
    strWave = Application.StartupPath + "\\record.wav";
    m_Call.PlaybackFile(strWave);

    string s =Application.StartupPath+ "\\"+util.GetTodayString2()+
    "_"+DateTime.Now.Hour+"-"+DateTime.Now.Minute+".wav";
    m_Call.Record(s);
    دوست گرامی moory1364 این کد تابع اش چطوری هستش بایدتو چه تابعی بنویسم؟

  21. #101

    Question نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان من چطور میتونم تو برنامه تلفن گویای خودم این امکانات رو اضافه کنم

    1-مشتری صدای بوق نشنوه یعنی وقتی تماس برقرار شد مستقیم جمله خوش آمدگویی بگه چون تو برنامه من مشتری بعد از شنیدن 1 یا 2 بوق جمله خوش آمد گویی رو میشنوه

    2-چطور میتونم وقتی مشتری زنگ زد ساعت سیستم برنامه رو تشخیص بده مثلا اگه مشتری ساعت 08:45:20 زنگ زد بگه صبح بخیر یا مثلا اگه ساعت 12:50:20 زنگ زد بگه ظهر بخیر

    دوستان خواهش میکنم اگه کسی بلده لطفا با کد برام بزاره یه دنیا ممنونش میشم

  22. #102

    Lightbulb نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_nai مشاهده تاپیک
    دوست گرامی moory1364 این کد تابع اش چطوری هستش بایدتو چه تابعی بنویسم؟

    اگه منظورتونو درست متوجه شدم . میخاین بدونین ان کد رو کجا بزارین یا چه وقت اجرا شه.
    که جوابش اینه: به هر روشی که دوس دارین
    میتونین تو یه تایمر بزارین که مثلا 30 ثانیه بعد از برقراری تماس باشه
    میتونین با برقراری تماس شروع به ضبط کنین و یا این که منطقی ترین راهش اینه که از کاربر بخاین که با زدن فلان دکمه ضبط رو اغاز کنه که در این صورت باید از رویداد OnDTMF استفاده کنین.

  23. #103

    Lightbulb نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط دل تنها مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من چطور میتونم تو برنامه تلفن گویای خودم این امکانات رو اضافه کنم

    1-مشتری صدای بوق نشنوه یعنی وقتی تماس برقرار شد مستقیم جمله خوش آمدگویی بگه چون تو برنامه من مشتری بعد از شنیدن 1 یا 2 بوق جمله خوش آمد گویی رو میشنوه

    2-چطور میتونم وقتی مشتری زنگ زد ساعت سیستم برنامه رو تشخیص بده مثلا اگه مشتری ساعت 08:45:20 زنگ زد بگه صبح بخیر یا مثلا اگه ساعت 12:50:20 زنگ زد بگه ظهر بخیر

    دوستان خواهش میکنم اگه کسی بلده لطفا با کد برام بزاره یه دنیا ممنونش میشم
    شما تو رویداد OnRing بدون هیچ شرطی خط زیر رو قرار بدید
    m_Call.Answer();


    در مورد سوال دوم هم هنگام رویداد OnConnected ساعت سیستم رو بگیرید و با استفاده از یه شرط مشخص کنین چه وقیته سپس مثل قبل فایل مورد نظر رو پخش کنین

  24. #104

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    ممنون دوست عزیز ولی کاری که شما گفتیم من انجام دادم تو رویداد onringاما باز بعد از 2 بار زنگ خوردم پاسخ میده
    یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده این فایل صوتی رو پخش نمیکنه مشخصات فایل صوتی من mono -128 bit rate اگه ممکنه راهنماییم کنید فایل صوتی من چه مشخصاتی باید داشته باشه تا tapiex بتونه اونو پخش کنه ممنون میشم

  25. #105

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    ببخشید یادم رفت خطایی هم که نشون میده اینه
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Failed in Playbackfile().
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Error in wave I/O:wave/out error in waveOutOpen(), errorcode=4 ('The specified device is already in use. Wait until it is free, and then try again.')
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Failed in Playbackfile().
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Error in wave I/O:wave/out error in waveOutOpen(), errorcode=4 ('The specified device is already in use. Wait until it is free, and then try again.')
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Failed in Playbackfile().
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Error in wave I/O:wave/out error in waveOutOpen(), errorcode=4 ('The specified device is already in use. Wait until it is free, and then try again.')






    من گفتم شاید مودمم ساپورت نمیکنه اما یه نرم افزار تلفن گویای دیگرو با همین مودم امتحان کردم دیدم برا اون درست کار میکنه
    این اررور از چی و کجا میتونه باشه

    سورس کد منم برا پخش صدا به این صورت


    e.m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\wellcome.WAV");
    آخرین ویرایش به وسیله دل تنها : چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 در 14:31 عصر

  26. #106

    Lightbulb پاسخ به سوال : آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط دل تنها مشاهده تاپیک

    ممنون دوست عزیز ولی کاری که شما گفتیم من انجام دادم تو رویداد onringاما باز بعد از 2 بار زنگ خوردم پاسخ میده
    یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده این فایل صوتی رو پخش نمیکنه مشخصات فایل صوتی من mono -128 bit rate اگه ممکنه راهنماییم کنید فایل صوتی من چه مشخصاتی باید داشته باشه تا tapiex بتونه اونو پخش کنه ممنون میشم


    ببخشید یادم رفت خطایی هم که نشون میده اینه
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Failed in Playbackfile().
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Error in wave I/O:wave/out error in waveOutOpen(), errorcode=4 ('The specified device is already in use. Wait until it is free, and then try again.')
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Failed in Playbackfile().
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Error in wave I/O:wave/out error in waveOutOpen(), errorcode=4 ('The specified device is already in use. Wait until it is free, and then try again.')
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Failed in Playbackfile().
    Line:'Smart Link 56K Voice Modem (HCALL:0x10033)' Error in wave I/O:wave/out error in waveOutOpen(), errorcode=4 ('The specified device is already in use. Wait until it is free, and then try again.')






    من گفتم شاید مودمم ساپورت نمیکنه اما یه نرم افزار تلفن گویای دیگرو با همین مودم امتحان کردم دیدم برا اون درست کار میکنه
    این اررور از چی و کجا میتونه باشه

    سورس کد منم برا پخش صدا به این صورت


    e.m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\wellcome.WAV");

    دوست عزیز در مورد مطلب اول باید کدهاتونو ببینم .چون همونطور که قبلا گفتم این برنامه نویسه که برنامه رو محدود به تعداد معینی زنگ میکنه. ممنکنه جایی تداخل داشته باشه کدتون. باید ببینم که بتونم نظر بدم
    در مورد مطلب بعدیتون هم قبلا مشخصات فایل رو تو پست های قبلی گفتم که میتونین پیداش کنین. ارور مودمتون هم احتمالا برمیگرده به فرمت فایلتون.

    سوالی بود بازم در خدمتم

  27. #107

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوست عزیز بنده چند تا سوال دارم :
    1- استفاده از چند خط با چند مودم
    2-اتصال به داخلی سانترال
    3-کار با کارت dialogic
    4- ظبط مکالمات
    خیلی ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمائید

  28. #108

    Question پاسخ به davood86n: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط davood86n مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز بنده چند تا سوال دارم :
    1- استفاده از چند خط با چند مودم
    2-اتصال به داخلی سانترال
    3-کار با کارت dialogic
    4- ظبط مکالمات
    خیلی ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمائید

    davood86n عزیز
    در مورد سوال اول باید بگم که بله این قابلیتو داره اما بنده روش کار نکردم
    در مورد 2 سوال دیگه هم بی اطلاعم .
    در مورد سوال اخر ؛ ضبط مکالمات با این کامپوننت بسیار سادس و از طریق متدی که واسه این کاره انجام میشه مانند پخش صداس که فقط نیاز به ادرس فایل داره.
    در موردش اگه اطلاعات بیشتری خواستید در خدمتم و اما از دوستان کسی باشه که به 3 سوال اولتون پاسخ کامل بده ما هم استفاده میبریم

  29. #109
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوست عزیز
    خسته نباشید
    میشه نحوه تشخیص شماره تماس گیرنده رو هم بزارید؟ به شدت بهش نیاز دارم :)

  30. #110

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط uniqueboy_ara مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    خسته نباشید
    میشه نحوه تشخیص شماره تماس گیرنده رو هم بزارید؟ به شدت بهش نیاز دارم :)
    سلام
    دوست عزیز سوالتون اسپمه چون چند بار پاسخ داده شده

  31. #111

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام بر همگی و خسته نباشید می گوییم به اموزش دهنده گرامی
    سه سوال از خدمتتان داشتم:
    1.برای اینکه در VS2008 با .Net 3.5 استفاده کنم باید چیکار کنم ..کدام dll را استفاده کنم؟

    2.چگونه می تونم TAPIExCT.dll را درون برنامه قرار بدم (من قبلا اینکار را کرده بودم اما .... تا در ToolBox من اضافه شود تا شی آنرا از ToolBox در برنامه قرار بدم) ؟ تا دیگر برای اجرا خروجی در سیستم مشتری لازم به نصب TAPIEx_Setup.exe نباشد؟؟؟

    3.برای اینکه خروجی برنامه را بر روی سیستم مشتری نصب کنم چه اقداماتی باید انجام دهم که فایل tapiex را بشناسد یا خطای کرک ندهد(چون به من خطا می دهد و برنامه اجرا نمی شود) ؟ چون من فقط خروج Debug را برای مشتری کپی کردم و خطای زیر می دهد.(آیا لازم است در سیستم مشتری TAPIEx_Setup.exe نصب کردد و آیا راهی هست که لازم به نصب TAPIEx_Setup.exe در سیستم مشتری نباشد؟؟؟؟)

    تذکر : .net برنامه را به 3.5 تبدیل کردم.




    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله jojoba2010 : پنج شنبه 09 خرداد 1392 در 10:39 صبح

  32. #112
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    29

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    دوستانی که جواب گرفتن البته منظورم به غیر از CallerID هست لطف کنن اسم و مدل مودمشونو بنویسن من 5 تا موذم تست کردم جواب نداد

  33. #113

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    من هم هر مودمی امتحان کردم کار نکرد !

  34. #114

    Lightbulb آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    فایل Dll مربوط به کامپوننت برای دوستانی که در پچ کردن دچار مشکل شدن
    فقط کافیه 2 فایل زیر رو در ویندوز رجیستر کنید.

    RUN> regsvr32 dllname.dll

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #115

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام jasper عزیز
    از تاپیک خوبی که ایجاد کردی ممنون
    من برنامه شما رو تست کردم و همهجوره کار می کرد ولی من میخوام مثلا یه منویی ایجاد کنم که دوتا گزینه داره بعد داخل اون دوباره چند تا گزینه داره.
    اومدم برنامه رو داخل یه حلقه while نوشتم داخل تابع tp_OnDTMF . که صبر کنه تا کلیدی فضار داده بشه ولی از حلقه بیرون نمیاد که کلید رو تشخیص بده.
    به نظر شما باید چیکار کنم.
    من پروژه رو ضمیمه کردم
    با تشکر

    IVRSystem[HB]X2

  36. #116

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghjun مشاهده تاپیک
    سلام jasper عزیز
    از تاپیک خوبی که ایجاد کردی ممنون
    من برنامه شما رو تست کردم و همهجوره کار می کرد ولی من میخوام مثلا یه منویی ایجاد کنم که دوتا گزینه داره بعد داخل اون دوباره چند تا گزینه داره.
    اومدم برنامه رو داخل یه حلقه while نوشتم داخل تابع tp_OnDTMF . که صبر کنه تا کلیدی فضار داده بشه ولی از حلقه بیرون نمیاد که کلید رو تشخیص بده.
    به نظر شما باید چیکار کنم.
    من پروژه رو ضمیمه کردم
    با تشکر

    IVRSystem[HB]X2
    سلام دباره
    ببینید سناریو به این صورته که:
    وقتی فایل صوتی تونو اجرا میکنین منتظر رویداد OnDTMF میشین
    این رویداد وقتی اجرا میشه که تماس گیرنده کلیدی شامل اعداد ، * و یا # رو فشار بده که در اون صورت میتونین با یه switch اونو تشخیص بدین و کد مربوطه رو اجرا کنین.
    یه نمونه میزارم براتون
    من از ارگومان KeyCode استفاده کردم که مقدار اسکی رو بر میگردونه من 48 رو ازش کم کردم که در این صورت # میشه 13- و * میشه 6-
    شما میتونین مستقیم اونو به Char کانورت کنین و به switch بفرستین.

    این قسمت از کدتون ایراد داره، البته من تست نکردم اما طبق چیزی که از گذشته یادم مونده این ارگومان اسکیه
     if (KeyCode == '1') m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\sounds\\Menu_11.wav");


    menu برای من نشون دهنده اینه که ایا یه عدد رو بار اوله فشار میدم یا دوم که معرف سطح منوی منه در ابتدا در مکان صفر هستم یعنی 0=menu مثلا اینجا اگه عدد 1 رو فشار بدم یعنی وارد زیر منوی منوی 1 شدم و فایل greeting.wav برام پخش میشه و 1=menu میشه واگر مجددا 1 رو فشار بدم با توجه به کد فایل menu1-1.wav برام پخش میشه که به همراه اون و یا منحصرا هر کد دیگه ای اجرا بشه. باقی منو ها هم به همین صورت...



    نمونه :



    void tp_OnDTMF(ITAPICall m_Call, int KeyCode, TAPI_DIGITMODE DigitMode, int TickCount)
    {
    switch (KeyCode - 48)
    {
    case -13:
    case 0:
    if ((KeyCode - 48) == 0)
    {
    cRecordPath = Application.StartupPath + "\\Records\\"+"User"+ (maxKey).ToString() + ".wav";
    m_Call.StopPlayBack();
    m_Call.Record(cRecordPath);
    }
    else
    {
    lstLog.Items.Add("Set Case #");
    m_Call.StopRecord();
    if (menu==1)
    {
    menu = 0;
    }
    }
    break;
    case 1:
    if (menu==0)
    {
    m_Call.StopPlayBack();
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + @"\Sounds\greeting.wav");
    menu = 1;
    }
    else if(menu==1)
    {
    m_Call.StopPlayBack();
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + @"\Sounds\menu1-1.wav");
    }
    break;
    case -6:
    menu = 0;
    break;
    }
    }


  37. #117

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان
    ممنون jasper جان مشکلم خیلی وقت پیش حل شد ولی مشکلات دیگه ای دارم.
    اکثر امکانات سورس کار می کنند ولی من چند تا مشکل دارم.
    1 - وقتی برنامه رو اجرا می کنم و به اون تماس می گیرم همه چیز به خوبی اجرا میشه ولی وقتی تماس رو قطع می کنم به تابع tp_OnDisConnected نمیره (یعنی نمی فهمه تماس قطع شده!)
    2 - من اگر بخوام از توابعی به جز توابع , ()tp_OnDTMF(), tp_OnDisConnected , tp_OnConnected , tp_OnNewCall , tp_OnRing دستور پخش فایل صوتی و یا دستور قطع تماس رو بدیم باید چه جوری این کار رو انجام دهیم؟
    3- دیر وارد تابع tp_OnRing میره!!
    4 - چه طور میشه کاری کرد که در حین پخش اگر کلیدی زده شد هم بفهمه (در این سورسی که وجود داره تا پخش تمام نشده متوجه نمیشه)
    من سورس خودم هم قرار دادم:
    IVRSystem[HB]X2
    آخرین ویرایش به وسیله sadeghjun : جمعه 11 مرداد 1392 در 23:34 عصر

  38. #118

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghjun مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    ممنون jasper جان مشکلم خیلی وقت پیش حل شد ولی مشکلات دیگه ای دارم.
    اکثر امکانات سورس کار می کنند ولی من چند تا مشکل دارم.
    1 - وقتی برنامه رو اجرا می کنم و به اون تماس می گیرم همه چیز به خوبی اجرا میشه ولی وقتی تماس رو قطع می کنم به تابع tp_OnDisConnected نمیره (یعنی نمی فهمه تماس قطع شده!)
    2 - من اگر بخوام از توابعی به جز توابع , ()tp_OnDTMF(), tp_OnDisConnected , tp_OnConnected , tp_OnNewCall , tp_OnRing دستور پخش فایل صوتی و یا دستور قطع تماس رو بدیم باید چه جوری این کار رو انجام دهیم؟
    3- دیر وارد تابع tp_OnRing میره!!
    4 - چه طور میشه کاری کرد که در حین پخش اگر کلیدی زده شد هم بفهمه (در این سورسی که وجود داره تا پخش تمام نشده متوجه نمیشه)
    من سورس خودم هم قرار دادم:
    IVRSystem[HB]X2

    پاسخ شما از طریق پیام داده شد.

  39. #119

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    سلام دوستان برای من این ارور رو میده با اینکه کرکش کردم
    Retrieving the COM class factory for component with CLSID {256DE321-02F0-4238-8116-2A40E62DDBFE} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).

  40. #120

    نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

    hrs.1989 عزیز من 2 تا فایل کرک شده رو در پست های قبل قرار دادم اونارو دانلود کرده رجستر کنین. مشکلتون حل میشه..

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 107
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 10:16 صبح
  2. سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 18:18 عصر
  3. سوال: برنامه نویسی تلفن گویا
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:49 عصر
  4. Free Component برای کار با مودم و برنامه های تلفن گویا ؟
    نوشته شده توسط Mohsen_Foladi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 23:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •