نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن یک روز به تاریخ

  1. #1

    اضافه کردن یک روز به تاریخ

    چطوری می تونم تاریخ 30/12/1391 که یه رشته است رو بهش یک روز اضافه کنم تا بشه 1/1/1392

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: اضافه کردن یک روز به تاریخ

    با کلاس پرشین کلندر تارخ بالا گرفته به تاریخ میلادی تبدیل کرده و با کلاس دیت تایم 1 روز به آن اضافه کرده و دوباره با کلاس پرسین کلندر به شمسی تغیر دهید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: اضافه کردن یک روز به تاریخ

    رشته به صورت ارایه ای از کاراکتر ها است در سی شارپ کافیه به اون عنصر ارایه ای مورد نظرت یک واحد اضاف کنی همین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اضافه کردن یک روز به تاریخ

    سلام. کدی که میخواید میتونه این باشه :
    System.Globalization.PersianCalendar s = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime dt = s.ToDateTime(Convert.ToInt32(textBox1.Text.Substri ng(0, 4)), Convert.ToInt32(textBox1.Text.Substring(5, 2)), Convert.ToInt32(textBox1.Text.Substring(8, 2)), 0, 0, 0, 0);
    dt.AddDays(1).ToString();

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن یک روز به تاریخ

    میشه بیشتر توضیح بدین برا تبدیل شمسش به میلادی؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اضافه کردن یک روز به تاریخ

    من فرض کردم که تاریخ شمسی رو داخل textbox دارید و حالا میخواید به اون یک روز اضافه کنید. چون فرمت تاریخ بصورت yyyy/mm/dd هست. با متد substring مقادیر سال و ماه و روز رو تفکیک کردم. اون تابع که تاریخ شمسی رو به میلادی تبدیل میکنه از شما int میخواد (یعنی سال و ماه و روز). 4 تا صفر آخر هم برای ساعت و دقیقه و ثانیه و میلی ثانیه هست.
    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن یک روز به تاریخ

    واقعا ازتون ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و اضافه کردن 3 روز به تاریخ شمسی...
    نوشته شده توسط rezarko در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 11:53 صبح
  2. اضافه کردن 3 روز به تاریخ شمسی...
    نوشته شده توسط mehdi2976 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 22:39 عصر
  3. سوال: چگونگی کم کردن یک روز از تاریخ جاری
    نوشته شده توسط faravani در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 11:12 صبح
  4. سوال: اضافه کردن 7 روز به یک تاریخ
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 07:55 صبح
  5. اضافه کردن یک ماه به تاریخ
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •