نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سرعت پاك كردن سطر ها در DataGridView

  1. #1

    سرعت پاك كردن سطر ها در DataGridView

    سلام
    من يك ديتاگريدويو دارم كه تقريبا 4000 سطر داره
    اگه بخوام سطر هاي اين گريد رو با Dg.Rows.RemoveAt پاك كنم سرعتش خيلي پايينه
    يك راهي ندارين بشه سرعتششو ببريم بالا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: سرعت پاك كردن سطر ها در DataGridView

    سلام.
    dg.clear() رو انتخاب کن.البته به نحوه پر شدن هم ربط داره..چطوری پرش کردی؟؟

  3. #3

    نقل قول: سرعت پاك كردن سطر ها در DataGridView

    ممنون كه توجه كردين
    من بصورت دستي از يك ديتاتيبل ريختم تو اين ديتا گريد به صورت
    dg.add()

    نميخوام همشو پاك كنم برا همين مجبورم از RemoveAt استفاده كنم

    يه چيز ديگه
    از Parallel.ForEach نميشه استفاده كرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: سرعت پاك كردن سطر ها در DataGridView

    خواهش میکنم...بهتر بود مساله ات رو کامل تر میگفتی..اینکه اطلاعاتت رو از پایگاه میاری توی دیتاتیبل و بعد میاری توی دیتا گرید!!.اطلاعات فقط از گرید پاک میشن یا از توی پایگاه داده هم حذف میشن؟!!!اگه از پایگاه استفاده میکنی بهتره بعد از پر کردن دیتا تیبل اونو به دیتاگرید بایند کنی...
    dg.datasource=datatable name بایند کردن...
    بعد بهتره اگه فقط قراره از دیتا گرید حذف بشن یعنی باید یه کوئری جدید بزاری و اطلاعات جدیدی که در دیتا تیبل قرار میگیره رو بایند کنی...اگه هم که قراره از پایگاه هم حذف بشه که راحت تر.اول با یه دستور از پایگاه حذف میکنی و همون کوئری رو صدا میزنی...در کل منظورم اینه بهتر اطلاعات از مبدا حذف بشن و اطلاعات باقی مونده در دیتاگرید نشون داده بشن

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:53 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 19:52 عصر
  3. سوال: نحوه جابجا كردن سطر ها در DataGridView ؟
    نوشته شده توسط morva14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 16:40 عصر
  4. اضافه کردن سطر جدید به DataGridView
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 11:14 صبح
  5. نرفتن به سطر بعد در DataGridView
    نوشته شده توسط niksoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 21:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •