نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین

  1. #1

    بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین

    دوستان php کار من 2 تا سوال دارم
    1- من می خوام تو سایتم هرجا که نام کاربری دیده میشه با کلیک روش به پروفایل اون کاربر ریدایرکت بشم
    2-گزینه "اضافه به دوستان" در پروفایل همه کاربرا دیده بشه به غیر از پروفایل خود کاربر (چون خودش رو نتونه به دوستانش اضافه کنه)
    موفق باشین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین

    دوست عزیز عنوان تاپیکتون رو درست انتخاب کنید!
    1- من می خوام تو سایتم هرجا که نام کاربری دیده میشه با کلیک روش به پروفایل اون کاربر ریدایرکت بشم
    خب این که یه کار عادیه. باید لینک داینامیک تولید کنید. بسته به ساختار آدرس دهی سایتتون مثلا

    http://www.example.com/users/username/

    بهتره یه تابع بنویسید که این کار رو انجام بده و هروقت ساختار آدرس دهی تون هم عوض شد راحت تر تغییرش بدید.
    2-گزینه "اضافه به دوستان" در پروفایل همه کاربرا دیده بشه به غیر از پروفایل خود کاربر (چون خودش رو نتونه به دوستانش اضافه کنه)
    بررسی کنید اگر شماره (یا نام کاربری یا ایمیل) کسی که وارد شده (سشن) با اونی که الان داره از پروفایلش دیدن میکنه یکی نبود لینک "اضافه به دوستان" چاپ بشه

  3. #3

    نقل قول: بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین

    باشه داداش
    دومی رو کامل گرفتم اولی رو از داینامیک لینک چیزی سر در نمیارم اگه کد آماده یا منبعی چیزی داره قرار بده
    دستت درست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: بابا یه نگاهی به دور و ورتون بندازین



    $query = "SELECT * FROM users";
    $result = mysql_query($query);
    while($row = mysql_fetch_array($result))
    echo "<a href=\"www.example.com/users?username=$row[username]\">$row[username]</a>";


    این یه مثال برای اینکه متوجه بشید.

تاپیک های مشابه

  1. بابا می خوام کسی فایل را نبینه!!!!
    نوشته شده توسط davood mojahedi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1385, 11:26 صبح
  2. زبان سی از نگاهی دیگر!
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:31 عصر
  3. تغییر دادن IP Address کامپیوتر راه دور
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 مهر 1382, 09:40 صبح
  4. بابا این ماجرای گزارشگیری سر دراز دارد . لطفا ...
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Foxpro
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مهر 1382, 11:29 صبح
  5. چی شد بابا یکی پیدا نمیشه به من بیچاره در به در کمک کنه
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1382, 07:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •