نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: بدست آوردن آدرس IP

  1. #1

    Unhappy بدست آوردن آدرس IP

    چه طور می شه با دلفی آدرس IP رو بدست آورد؟

  2. #2

    //Detect own TCP/IP address
    function DetectHostIP: string;
    var
    wsdata : TWSAData;
    hostName : array [0..255] of char;
    hostEnt : PHostEnt;
    addr : PChar;
    begin
    WSAStartup ($0101, wsdata);
    try
    gethostname (hostName, sizeof (hostName));
    hostEnt := gethostbyname (hostName);
    if Assigned (hostEnt) then
    if Assigned (hostEnt^.h_addr_list) then begin
    addr := hostEnt^.h_addr_list^;
    if Assigned (addr) then begin
    Result := Format ('%d.%d.%d.%d', [byte (addr [0]),
    byte (addr [1]), byte (addr [2]), byte (addr [3])]);
    end
    else
    Result := '0.0.0.0';
    end
    else
    Result := '0.0.0.0'
    else begin
    MessageDlg(Format ('Winsock error %d', [WSAGetLastError]), mtError, [mbOk], 0);
    Result := '0.0.0.0';
    end;
    finally
    WSACleanup;
    end
    end;

  3. #3
    با سلام
    دوست گرامی این که تو بعضی از جا ها ایراد می ده و می گه بعضی از دستورات را نمی شناسم
    آیا از کنابخانه خاصی استفاده می کنه
    اگه چنین هستش بی زحمت معرفی کنید
    با تشکر

  4. #4
    آیا از کنابخانه خاصی استفاده می کنه
    بله، باید WinSock را به Uses اضافه کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350
    در دلفی 2006 کتابخانه Winsock قابل شناسائی نیست . میتونید کمکم کنید

  6. #6
    نام یونیت WinSock تو BDS 2006 تغییری نکرده و تابع آقای کشاورز هم جواب میده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350
    اما در برنامه من قابل شناسائی نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350
    لطفا به این عکس یه نگاه بیاندازید . Delphi 2006 نتونسته شناسانی کنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9
    شما از Delphi for .Net داری استفاده می‌کنی، به جای اون یونیت، System.Net.Sockets رو اضافه کن.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350
    حالا با این تغییری که ایجاد کردن خیلی از متغیرها هم غیر قابل شناسائی شدند

    function GetIPFromHost
    (var HostName, IPaddr, WSAErr: string): Boolean;
    type
    Name = array[0..100] of Char;
    PName = ^Name;
    var
    HEnt: pHostEnt;
    HName: PName;
    WSAData: TWSAData;
    i: Integer;
    begin
    Result := False;
    if WSAStartup($0101, WSAData) <> 0 then begin
    WSAErr := 'Winsock is not responding."';
    Exit;
    end;
    IPaddr := '';
    New(HName);
    if GetHostName(HName^, SizeOf(Name)) = 0 then
    begin
    HostName := StrPas(HName^);
    HEnt := GetHostByName(HName^);
    for i := 0 to HEnt^.h_length - 1 do
    IPaddr :=
    Concat(IPaddr,
    IntToStr(Ord(HEnt^.h_addr_list^[i])) + '.');
    SetLength(IPaddr, Length(IPaddr) - 1);
    Result := True;
    end
    else begin
    case WSAGetLastError of
    WSANOTINITIALISED:WSAErr:='WSANotInitialised';
    WSAENETDOWN :WSAErr:='WSAENetDown';
    WSAEINPROGRESS :WSAErr:='WSAEInProgress';
    end;
    end;
    Dispose(HName);
    WSACleanup;
    end;



    از جمله pHostEnt و TWSAData و WSAStartup و GetHostName و StrPas و GetHostByName و ... .
    فکر می کنم با تغییر کتابخانه توابع نیز تغییر کردند . حال اگه میدونید لطف کنید و بفرمایید که من چطور میتونم به این توابع دسترسی داشته باشم ؟
    یه دنیا ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله delphi5 : چهارشنبه 08 فروردین 1386 در 15:06 عصر دلیل: از تگ Code استفاده کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار delphi5
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    350
    آقای خرسندی . نیستید ؟

  12. #12
    سلام
    لطفاً اگه میشه بگید چطوری می تونم آی پی افرادی رو که دارم باهاشون میچتم رو تو دلفی پیدا کنم
    ممنون

  13. #13
    قبل از سوال کردن از امکان جستجوی سایت استفاده کنید
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •