نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: join select بین دو جدول

  1. #1

    Cool join select بین دو جدول

    من دوتا جدول رو با هم دیگه join کردم و بعدش جوابش رو با استفاده از mysql_fetch_array بیرون کشیدم.حالا موقعی که دارم اسم فیلد ها رو به آرایه پاس میکنم باعث میشه که نام فیلد های تیبل 1 با تیبل 2 که با یک دیگر join شده اند تداخل پیدا کند!
    برای جلوگیری از این کار باید چکار کنم!؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Yuness Mehdian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    Global Village
    سن
    36
    پست
    75

    نقل قول: join select بین دو جدول

    از دستور as استفاده کنید به این شکل
    select table1.field1 as AliasName from table1 inner join table2 on ...


    یعنی به فیلد هایی که انتخاب می کنید باید یک اسم مستعار بدید و اون اسم ها تو خروجی query میان نه اسم های واقعی فیلد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: join select بین دو جدول

    ببین داداشی
    باید اطلاعات یک جدول رو نمایش بدی به شرطی که با یه جدول دیگه ادغام بشه :

    $sql="select * FROM `tbl_1` left join `tbl_2` on (tbl_1.group_id = tbl_2.group_id) ";

    توی دستور بالایی که واست نوشتم وقتی mysql_fetch_array می کنی اطلاعات tbl_1 نمایش داده میشه . حالا همین رو بگیر و ما بقی کارها که بستگی به برنامه نویس داره توی کدهاتون ازش استفاده کنید.
    در کل اگر بخوایی زود جواب بگیری کدهاتون رو اینجا قرار بدید.
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: join select بین دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    ببین داداشی
    باید اطلاعات یک جدول رو نمایش بدی به شرطی که با یه جدول دیگه ادغام بشه :

    $sql="select * FROM `tbl_1` left join `tbl_2` on (tbl_1.group_id = tbl_2.group_id) ";

    توی دستور بالایی که واست نوشتم وقتی mysql_fetch_array می کنی اطلاعات tbl_1 نمایش داده میشه . حالا همین رو بگیر و ما بقی کارها که بستگی به برنامه نویس داره توی کدهاتون ازش استفاده کنید.
    در کل اگر بخوایی زود جواب بگیری کدهاتون رو اینجا قرار بدید.
    موفق باشید
    آخه من میخوام با mysql_fetch_array تمامی فیلد ها رو بخونم یعنی دوتا جدولی که با هم ادغام میشوند یه چند فیلد از جدول اول و یک چندتا فیلد از جدول دوم . مثلا بیاد نام و نام خانوادگی رو از تیبل اول و شغل و محل کار و .. از تیبل دوم بخونه!
    برای گرفتن یه همچین کوئری باید چطور ی بنویسمش!؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: join select بین دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط yeksib مشاهده تاپیک
    آخه من میخوام با mysql_fetch_array تمامی فیلد ها رو بخونم یعنی دوتا جدولی که با هم ادغام میشوند یه چند فیلد از جدول اول و یک چندتا فیلد از جدول دوم . مثلا بیاد نام و نام خانوادگی رو از تیبل اول و شغل و محل کار و .. از تیبل دوم بخونه!
    برای گرفتن یه همچین کوئری باید چطور ی بنویسمش!؟
    SELECT tbl.mob, tbl2.name FROM tbl2, tbl
    یادت باشه نام فیلدهای دو جدول با هم مساوی نباشن که کارت یه کم سخت تر میشه.

    اینجاها هم یه سری توضیحات بیشتر در مورد کاری که می خوای انجام بدی هست :
    http://www.componentace.com/sql/sele...m-2-tables.htm
    http://www.dbforums.com/ansi-sql/161...le-tables.html
    http://www.techonthenet.com/sql/select.php
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : پنج شنبه 03 اسفند 1391 در 09:14 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار Yuness Mehdian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    Global Village
    سن
    36
    پست
    75

    نقل قول: join select بین دو جدول

    اگه هم مساوی باشن با as تغییر نامشون بده

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد پیوند بین چند جدول مرتبط با JOIN
    نوشته شده توسط arashjoon در بخش T-SQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 15:03 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1390, 18:22 عصر
  3. ارتباط بین دو جدول با دو فیلد
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 23:58 عصر
  4. ارتباط بین دو جدول با دو فیلد
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1383, 00:49 صبح
  5. جستجوی بین دو جدول که یک فیلد مشترک دارند
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1383, 10:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •