نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تحلیل کد

  1. #1

    Smile تحلیل کد

    سلام دوستان
    ممنون میشم یکم بهم کمک کنید من نمیدونم این قطعه کد چکار میکنه و نمیتونم اجراش کنم


    private void DatabaseList()
    {

    try {
    con = new SqlConnection("Data Source=" + Strings.Trim(lstServer.SelectedItem.ToString) + ";Database=Master;integrated security=SSPI;");
    con.Open();
    lstDataBase.Items.Clear();
    cmd = new SqlCommand("select * from sysdatabases", con);
    dread = cmd.ExecuteReader;
    while (dread.Read) {
    lstDataBase.Items.Add(dread(0));

    }
    dread.Close();

    lstDataBase.SelectedIndex = 0;


    } catch (Exception ex) {
    }





    }

    //================================================== ===== ===
    آخرین ویرایش به وسیله jalehak : چهارشنبه 02 اسفند 1391 در 19:03 عصر

  2. #2

    نقل قول: تحلیل کد

    دوستان کسی نظری نداره؟

  3. #3

    نقل قول: تحلیل کد

    این کد اتصال به بانک و واکشی داده ها از جدول وریختن توی یه لیست باکس
    پیشنهاد می کنم قبل از ایجاد تاپیک یه مقدار مطالعه داشته باشید. تا حداقل اطلاعات پایه رو داشته باشید.
    این سوالات سطح علمی سایت کاهش می ده.

  4. #4

    نقل قول: تحلیل کد

    باشه ممنون از کجا اطلاعات بگیرم؟

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. کمک در تحلیل برنامه
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 مرداد 1384, 18:32 عصر
  2. تحلیل یک دیتابیس اکسس2000
    نوشته شده توسط VBCODEMAN در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:05 عصر
  3. تحلیل مقدماتی الگوریتمها
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 شهریور 1382, 16:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •