نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز کردن نمونه جدید از کلاس با آکولاد

  1. #1

    باز کردن نمونه جدید از کلاس با آکولاد

    جاهائی دیدم نمونه کلاسیو با آکولاد باز می کنن , این به چه شکلیه؟
    مثل این
    new a{b="c"}

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: باز کردن نمونه جدید از کلاس با آکولاد

    با سلام.
    این در صورتیست که b از خصوصیات a باشد و شما می خواهید در ابتدای ساخت، به برخی از خصوصیات آن مقدار بدهید (صرفا جهت ساده و سریعتر شدن کد نویسی).
    تقریبا می توان گفت این یک معادل برای کلمه کلیدی with که در vb استفاده می شود در C#‎‎ است.
    مثلا شما به جای اینکه بنویسید:

    Button button1=new Button();
    button1.Text="poo";
    button1.Left=x;
    button1.Top=y;

    به صورت مختصر تر می نویسید:

    Button button1=new Button() {Text="poo",Left=x,Top=y};
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: باز کردن نمونه جدید از کلاس با آکولاد

    اونوقت از این میشه در حین کد هم استفاده کرد یا فقط موقع تعریف اولیه؟
    مثلا بعد از اینکه نیو کردیم بگیم
    button(){Left=x;}

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: باز کردن نمونه جدید از کلاس با آکولاد

    سلام.
    این نوع مقدار دهی به نوعی جزئی از دستور new محسوب می شود و در C#‎ فقط در هنگام ساخت یک شی ممکن است.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. درخواست : روش باز کردن فرم جدید ؟
    نوشته شده توسط UnLiMiTeD در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1387, 14:02 عصر
  2. باز کردن صفحات جدید روی صفحات قبلی
    نوشته شده توسط matin63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 15:00 عصر
  3. باز کردن پنجره جدید
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 09:09 صبح
  4. مشکل در باز کردن پروژه جدید
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 13:56 عصر
  5. Error در باز کردن پروژه جدید
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 14:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •