نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عوض کردن رنگ باتن در تابع

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question عوض کردن رنگ باتن در تابع

    سلام وستان.

    من یه سوال داستم. من می خوام یه تابع ینویسم که وقتی اون تابع رو تو هر button بزارم رنگ اون باتن عوض شه.
    می خوام واسه بازی دور این کار رو انجام بدم.

    دقیقا می خوام این کد رو طوری تو تابع بزارم که لازم نباشه هر دفعه کد تو باتن تکرار شه و این کد تو هر باتنی بره رنگ اون باین رو آبی یا قرمز کنه.


    button1.backcolor=color.red


    معادل این رو می خوام.ممون می شم کمک کنین

  2. #2

    نقل قول: عوض کردن رنگ باتن در تابع

            private void ChangeColor(object s, Color color)
    {
    Control control = s as Control;
    control.BackColor = color;
    }
    فراخوانی در باتن
    this.ChangeColor(sender, Color.Red);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: عوض کردن رنگ باتن در تابع

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
            private void ChangeColor(object s, Color color)
    {
    Control control = s as Control;
    control.BackColor = color;
    }
    فراخوانی در باتن
    this.ChangeColor(sender, Color.Red);


    ممنون دوست عزیز میشه یکم درباره این تیکه کد توضیح بدی؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عوض کردن رنگ باتن
    نوشته شده توسط shivana64 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 02:07 صبح
  2. عوض کردن رنگ Windows Media Player
    نوشته شده توسط جواد کاظمیان در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 15:43 عصر
  3. عوض کردن رنگ هدر datagridview و janus
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 11:04 صبح
  4. عوض کردن رنگ زمینه ole ها
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 19:48 عصر
  5. عوض کردن رنگ فرم
    نوشته شده توسط شیرین در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •