مشاهده دست آورد نظرسنجی: نیاز داشتی؟

رای دهنده
14. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    13 92.86%
  • خیر

    1 7.14%
نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    سلام

    داشتم برای یک پورتال برنامه نویسی می کردم که نیاز براین شد یک نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی داشته باشه و نقشه گرافیکی باشه. قبلا یه همچین چیزی پیاده سازی کرده بودم؛ داشتم تکمیل میکردم که گفتم این تیکه را قرار بدم و دوستانی که نیاز دارند استفاده کنند.

    !فقط این نکته را بگم که بدلیل کمبود وقت هیچ کدی و هیچ استانداردی رعایت نشده!

    توضیح کامل به این شکل که یک دیتابیس بهمراه یک جدول داریم. جدول استان میباشد که یک ID؛ نام استان و کد مرز داخلش آمده.(دلیل اینکه مرز در دیتابیس مشخص میشه بخاطر اینکه شما براحتی بتوانید بروی مرزها کلیک کنید و برای هر مرز لینکی که میخواهید تولید نمائید و در صورتیکه استانی اضافه شد و تغییرات جزئی همه چیز حل بشه)

    و در برنامه یک نقشه ایران داریم و در یک ریپیتر قرار میدیم تا با یک SqlDataSource مرزها مشخص بشه. به همین راحتی. حالا یک سری کد HTML هستش که مرزها براساس آن مشخص میشه که هرکسی خواست بگه توضیح کامل بدم.

    سورس + دیتابیس پیوست شده است.

    دیتابیس: SQL Server 2008

    ببخشید که نه عکسی و نه آموزش دقیق گذاشتم.

    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen_f_b : پنج شنبه 03 اسفند 1391 در 12:05 عصر

  2. #2

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    وظیفه کدهای زیر چیست

    shape
    ="RECT"coords="343, 466, 419, 484"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    وظیفه کدهای زیر چیست

    shape
    ="RECT"coords="343, 466, 419, 484"
    سلام

    شما برای اینکه یک بخش از عکس را بگیرید(مرزبندی کنید) از shape استفاده میکنید. که کلا 4 حالت داره. مثلا اگه شما یک بخش دایره وار بخواهید از shape="circle" استفاده میکنید.
    منظور از shape="RECT" در کد Rectangle میباشد. چون ما در این مرز بندی روال خواصی مثل دایره نداریم. در بخش دوم coords هم مرز مشخص میشود.
    برای اینکه دقیقا متوجه بشید به آدرس زیر مراجعه نمائید:

    http://www.howtocreate.co.uk/tutorials/html/imagemaps

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    آیا این امکان وجود دارد با رفتن موس بر روی هر استان رنگ آن استان با رنگ خاصی مشخص کنیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    آیا این امکان وجود دارد با رفتن موس بر روی هر استان رنگ آن استان با رنگ خاصی مشخص کنیم
    سلام

    بله؛ با کمی تغییرات می توانید این کار را انجام دهید.

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام

    بله؛ با کمی تغییرات می توانید این کار را انجام دهید.

    موفق باشید
    اگر امکان دارد نحوه اعمال تغییرات توضیح دهید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    اگر امکان دارد نحوه اعمال تغییرات توضیح دهید
    برای پورتال درحال پیاده سازی هستم. تکمیل بشه قرار میدهم.

    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    سلام.
    دیتابیس توی 2008 اتچ نمیشه
    نمیدونین دلیلش چیه؟
    اینم خطاش:
    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    Attach database failed for Server 'RA-PC\sqlr2'. (Microsoft.SqlServer.Smo)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...r&LinkId=20476

    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:

    An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

    ------------------------------

    Unable to open the physical file "E:\database\r2\Province.mdf". Operating system error 5: "5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105)". (Microsoft SQL Server, Error: 5120)

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...0&LinkId=20476

    ------------------------------
    BUTTONS:

    OK
    ------------------------------

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    دوست عزیز میشه بگی تو فیلد سوم که توش اونهمه عدد نوشته چیه ؟؟؟؟ خودم یه حس هایی میزنم اما خوب راهه بهتری نبود که محدوده استانها رو اینجوری مشخص کردی |؟

  10. #10

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    سلام
    دلیل اینکه مرز در دیتابیس مشخص میشه بخاطر اینکه شما براحتی بتوانید بروی مرزها کلیک کنید و برای هر مرز لینکی که میخواهید تولید نمائید و در صورتیکه استانی اضافه شد و تغییرات جزئی همه چیز حل بشه
    واسه همچین کاری اصلا نیاز به دیتابیس نیست. خیلی راحت با یه فایل Xml (ذخیره مختصات و نام شهر تو Node ها) یا حتی یه فایل txt (ذخیره مختصات تو هر سطر) میشه پیادش کرد و درگیر دیتابیس نشد.
    اگه تعداد مناطق خیلی زیاد باشه و تغییرات هم همینطور، اونوقت استفاده از دیتابیس معقول به نظر میرسه. مثل سیستم GIS که اگه قرار باشه واسه لایه ها از دیتابیس استفاده کنه، میاد از چند تا جدول واسه نگهداری اطلاعاتی مثل لایه های موجود (مثلا لایه مربوط به عمق یا راه آهن یا ...)، اطلاعات نوع لایه (لایه مربوط به Point هستش یا Line یا Polygan) که همه اینا در نهایت از همون Point تشکیل شدن و اطلاعات مربوط به مختصات Point ها تو هر لایه. و بعضی وقتا چند تا جدول هم واسه نگهداری خصوصیات هر لایه مثل رنگ فلان منطقه تو فلان لایه و ...
    آیا این امکان وجود دارد با رفتن موس بر روی هر استان رنگ آن استان با رنگ خاصی مشخص کنیم
    بله وجود داره. یه فایل جاوا اسکریپت گزاشتم تو این پست که این کار رو انجام میده. به فرض که id تگ img که مثلا تو پست 1 گزاشته شده، برابر Map باشه. با دستور زیر کاری که میخوای انجام میشه
    کد HTML:
    $(function() {
        $('#Map').maphilight({
            fillColor: '0000ff'
        });
    });
    دوست عزیز میشه بگی تو فیلد سوم که توش اونهمه عدد نوشته چیه ؟؟؟؟ خودم یه حس هایی میزنم اما خوب راهه بهتری نبود که محدوده استانها رو اینجوری مشخص کردی |؟
    اون اعداد رو باید جفت جفت در نظر بگیری. هر جفت میشه مختصات یه نقطه رو نقشه که از متصل شدن این نقاط به هم شکل بسته مورد نظر ایجاد میشه (این شکل میتونه هر چی باشه. دایره، چند ضلعی های منظمی که میشناسیم یا چند ضلعی نامنظم) این اشکال (یا همون مجموعه نقاط) رو هم با نرم افزار DreamWeaver به راحتی چند تا کلیک میشه تولید کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط karaji333 مشاهده تاپیک
    واسه همچین کاری اصلا نیاز به دیتابیس نیست. خیلی راحت با یه فایل Xml (ذخیره مختصات و نام شهر تو Node ها) یا حتی یه فایل txt (ذخیره مختصات تو هر سطر) میشه پیادش کرد و درگیر دیتابیس نشد.
    اگه تعداد مناطق خیلی زیاد باشه و تغییرات هم همینطور، اونوقت استفاده از دیتابیس معقول به نظر میرسه. مثل سیستم GIS که اگه قرار باشه واسه لایه ها از دیتابیس استفاده کنه، میاد از چند تا جدول واسه نگهداری اطلاعاتی مثل لایه های موجود (مثلا لایه مربوط به عمق یا راه آهن یا ...)، اطلاعات نوع لایه (لایه مربوط به Point هستش یا Line یا Polygan) که همه اینا در نهایت از همون Point تشکیل شدن و اطلاعات مربوط به مختصات Point ها تو هر لایه. و بعضی وقتا چند تا جدول هم واسه نگهداری خصوصیات هر لایه مثل رنگ فلان منطقه تو فلان لایه و ...
    سلام

    دوست عزیز ممنونم از گفته ی شما؛ من در بالا عرض کردم برای یک پورتال درحال برنامه نویس هستش و فیلدهای دیگه نیز موجود هست که نیازهای دیگه را رفع میکنه و با بررسی بنده و پورتال حاضر نیاز به دیتابیس و جدول بود.

    بازهم ممنونم که راهنمایی نمودید.

    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    سلام
    من برنامه رو اجرا نکردم ولی به نظر می رسه که از server side image maps استفاده کردی ، خوب چرا از نوع client side استفاده نکردی که خودت رو درگیر بعضی موارد کار با پایگاه داده نکنی ؟


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط ali_mnkt مشاهده تاپیک
    سلام
    من برنامه رو اجرا نکردم ولی به نظر می رسه که از server side image maps استفاده کردی ، خوب چرا از نوع client side استفاده نکردی که خودت رو درگیر بعضی موارد کار با پایگاه داده نکنی ؟

    سلام

    دوست عزیز و گرامی بنده که عرض کردم که من برای کار خاصی دارم از دیتابیس استفاده میکنم. شما میخواهید برید از Client Side استفاده کنید کسی نگفت که فقط از این باید استفاده کنید! لطفا پست ها بخوانید نه اینکه اینطوری برخورد کنید...!

    موفق باشید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    نقل قول نوشته شده توسط moferferi مشاهده تاپیک
    سلام.
    دیتابیس توی 2008 اتچ نمیشه
    نمیدونین دلیلش چیه؟
    سلام

    نمیدونم چرا این خطا برای شما آمده؛ ورژن دیتابیس بنده 10.0.1600 هستش.

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار pershengkurd
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    58

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    با سلام mohsen_f_b
    خواستم ازتون تشکر کنم برای زحمتی که کشیدید
    با اجازتون ازش استفاده کردم البته با کمی تغییرات
    ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    کارتون خوب بود
    دوستان لطفا پیشنهادات خودتون رو به صورت طعنه آمیز بیان نکنید
    یکم احترام به همدیگه قائل باشید

  17. #17

    نقل قول: آموزش استفاده از نقشه ایران بهمراه مرز بندی استانی و قابلیت انتخاب استان

    سلام دوستان عزیز

    من امشب عضو انجمن شما شدم و یک وب سایت در زمینه هواشناسی دارم.

    حقیقتا من برای راه اندازی پرتال هواشناسی سایتم احتیاج به یک نقشه ایران دارم که در این نقشه اولا وضعیت جوی فعلی رو نشون بده و بعد هم قابلیت کلیک بر روی اسم هر شهر رو مجزا داشته باشه که پیش بینی وضعیت جوی روزهای آینده رو داشته باشه. بعد هم به من آموزش لازم برای راه اندازی در سایتم داده بشه.

    مثل یک چیزی مثل این ولی نقشه کیفیت بالاتری داشته باشه:

    http://gilanmet.persiangig.com/

    آدرس وب سایتم هم به شرح ذیل هست:

    http://mashhadmeteo.ir/

    از راهنمایی شما عزیزان بینهایت قدردان و سپاسگذارم

تاپیک های مشابه

  1. نقشه ایران با قابلیت انتخاب استان
    نوشته شده توسط m * h * d در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 15:46 عصر
  2. آموزش استفاده از sql در VB
    نوشته شده توسط hidensoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 23:50 عصر
  3. آموزش استفاده از محیط گرافیکی Xfce قسمت اول
    نوشته شده توسط tux-world در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 دی 1385, 16:44 عصر
  4. آموزش استفاده از رجیستری در vb.net - قسمت اول
    نوشته شده توسط meandyouwith2003 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 00:34 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •