نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن از پورت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    خواندن از پورت

    یه روتین یا تابعی میخام که از پورت سریال دیتا رو دریافت کنه
    برنامه ای که الان دارم مینویسم اینکاررو انجام میده ولی یه مشکل داره که وقتی تعداد بایت های ارسالی زیاد بشه فقط 14 بایت رو دریافت داره و اینکار چون برنامه فوتر برنامه رو نمینوته پیدا کنه تو لو میافته و برنامه هنگ میمکنه

    دوستان راه حلی به هنشون میرسه که انجام بدم برا حل این مشکل ؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن از پورت

    بافرت کوچیک نیست
    سوالت مربوط به دلفیه یا پریسم؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: خواندن از پورت

    سلام مربوط به دلفيه

    اگه بدونم خوندن از پين rts پورت سريال چه رفتاري داره (يعني با چه الگوريتمي دريافت ميكنه )احساس ميكنم مشكل رو بتونيم با هم حل كنيم

    درباره بافر هم اطلاعات دقيقي ندارم (منظورتو متوجه نشدم)

  4. #4

    نقل قول: خواندن از پورت

    تو اینجا بپرس "مباحث عمومی دلفی و پاسکال"
    بافر هم متغییر یا آرایه ایی هست که اطلاعاتی رو که می خونی توش ذخیره میشه
    بهتر کدت رو بزاری یه نگاه بندازم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: خواندن از پورت

    رشته ای که ارسال میکنم اینه :
    str:='aaaaaaaaaaaaaaaUUUUUUUUUUU0051123456789U'
    پورت سریال 11 تا 11 تا دریافت داره و یه مشکل دیگه اینه که تو الگوریتم ورود داده من معیار ورود تشخیص انتهای بسته هست که یه تک U هست که تو ورود اینو با 11 تا U ابتدایی اشتباه میگیره راه حلی داری که بشه اینو کامل دریافت کنه رشته ورودی رو استاد گفته ثابت همین هست نباید تغییر کنه حالا با این تفاسیر چه راه حلی پیشنهاد میکنی این قطعه کدیه که برا تعیین انتهای بسته در نظر گرفتم


    40:

    sr_pos:=pos('U',str_recive);
    if sr_pos>0 then
    begin
    str:=str_om+copy(str_recive,1,sr_pos+2);
    if (sr_pos+2)=length(str_recive) then str_om:='' else str_om:=copy(str_recive,sr_pos+3,length(str_recive )-sr_pos-2);
    str_recive:='';
    end else
    begin
    str_om:=str_om+str_recive;
    str_recive:='';
    if pos('U',str_om)<>0 then
    begin
    str_recive:=str_om;
    str_om:='';
    goto 40;
    end;
    goto 10;
    end;

    10:

  6. #6

    نقل قول: خواندن از پورت

    اول اینکه تو قسمتی که گفتم بپرس
    دوم کدت رو در تگ code قرار بده
    سوم استفاده از goto منسوخ شده
    جهارم گفتی روتین خواندن از پرت ولی اینی که گذاشتی روتین پروسس اطلاعات دریافتیی هستش
    پنجم مشکلت رو درست و کا مل توضیح بده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    203

    نقل قول: خواندن از پورت

    اول اینکه تو قسمتی که گفتم بپرس
    پرسیدم جواب ندادند یعنی کسی نبود جواب بده در طول یک هفته
    روتین خواندن از پرت ولی اینی که گذاشتی روتین پروسس اطلاعات دریافتیی هستش
    وقتی پردازش اطلاعات درست انجام بشه همراهش روتینش هم انجام میشه خب
    الان مشکل من پیدا کردن فوتر رشته ای هست که در ورودی میاد (در بالا ذکرکردم)


تاپیک های مشابه

  1. توابع خواندن از پورت
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1387, 11:48 صبح
  2. كمك در خواندن از پورت
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 17:55 عصر
  3. خواندن از پورت سریال
    نوشته شده توسط nikzat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 15:21 عصر
  4. سرعت خواندن از پورت موازی
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 20:08 عصر
  5. چگونگي خواندن ولتاژ پورت پارالل
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 شهریور 1384, 12:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •