نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن اتوماتیک کاراکتر "/" برای جدا کردن تاریخ در هنگام وارد کردن تاریخ

  1. #1

    اضافه کردن اتوماتیک کاراکتر "/" برای جدا کردن تاریخ در هنگام وارد کردن تاریخ

    باسلام.
    می خواهم وقتی کاربر تاریخ را به صورت دستی داره وارد می کنه بعد از وارد کردن روز به صورت اتوماتیک کاراکتر "/" و بعد از وارد کردن ماه نیز کاراکتر "/" وارد بشه.
    یه سوال دیگه هم دارم
    می خواهم کاربر توی تکس باکس ابتدا روز ، بعد ماه و بعد سال را وارد کنه، چون اینطوری برای کاربر راحتتره و به صورت روز/ماه/سال اونو توی تکس باکس نمایش بده.
    در ضمن عدد سال را چهار رقمی گرفتم.
    اینم کد مربوط به دریافت تاریخ روز و وارد کردن اون توی تکس باکس
    PersianCalendar FarsiDate = new PersianCalendar();
    string Fyear, Fmonth, Fday = null;
    Fyear = FarsiDate.GetYear(System.DateTime.Now).ToString();
    Fmonth = FarsiDate.GetMonth(System.DateTime.Now).ToString() ;
    Fday = FarsiDate.GetDayOfMonth(System.DateTime.Now).ToStr ing();
    if (Fmonth.Length == 1)
    Fmonth = "0" + Fmonth;
    if (Fday.Length == 1)
    Fday = "0" + Fday;
    Txt_Date.Text = Fyear +"/"+ Fmonth +"/"+ Fday;

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک کاراکتر "/" برای جدا کردن تاریخ در هنگام وارد کردن تاریخ

    چرا از MaskedTextBox استفاده نمیکنید؟

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک کاراکتر "/" برای جدا کردن تاریخ در هنگام وارد کردن تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط reza_devel0per مشاهده تاپیک
    چرا از MaskedTextBox استفاده نمیکنید؟
    میشه طرز کارش را بگید چطوریه؟

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک کاراکتر "/" برای جدا کردن تاریخ در هنگام وارد کردن تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط black_mask مشاهده تاپیک
    میشه طرز کارش را بگید چطوریه؟
    MaskedTextBox را از تولبار به فرمتون اضافه میکنید
    از قسمت پروپرتی خاصیت Mask را انتخاب کن جلوش ... داره روش کلیک کن یا از لیست اماده تاریخ را انتخاب کن یا متناسب با چیزی که خودت میخوای خودت وارد کن یه مدل جدید و اوکی کن
    در همون قسمت پروپرتی یکی روی prmptchar هم میتونی یه چیز دلخواه وارد کنی مثلا اسپیس که مشخص نباشه یا......
    در همین حد فک کنم کارتا راه بندازه دیگه
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک کاراکتر "/" برای جدا کردن تاریخ در هنگام وارد کردن تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad1991h مشاهده تاپیک
    MaskedTextBox را از تولبار به فرمتون اضافه میکنید
    از قسمت پروپرتی خاصیت Mask را انتخاب کن جلوش ... داره روش کلیک کن یا از لیست اماده تاریخ را انتخاب کن یا متناسب با چیزی که خودت میخوای خودت وارد کن یه مدل جدید و اوکی کن
    در همون قسمت پروپرتی یکی روی prmptchar هم میتونی یه چیز دلخواه وارد کنی مثلا اسپیس که مشخص نباشه یا......
    در همین حد فک کنم کارتا راه بندازه دیگه
    موفق باشید
    واقعا عالی بود . ممنون

تاپیک های مشابه

  1. لود شدن صفحه ای خاص هنگام وارد کردن نام سایت
    نوشته شده توسط razeghaik1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 19:00 عصر
  2. سوال: برسی وجود داشتن نام کاربری در هنگام وارد کردن نام کاربری
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 23:31 عصر
  3. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 08:04 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1384, 22:58 عصر
  5. پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 18:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •