نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    Unhappy مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    سلام خدمت همه ی دوستان.
    توی پروژه ام یک dataGridView دارم که از اطلاعات اون پرینت میگیرم.
    dataGridView فارسیه و اطلاعات از راست به چپ هستن.
    ولی موقعی که پرینت رو میگیرم توی صفحه ی چاپ شده اطلاعات برام از چپ به راست میان
    اگه میشه کمکم کنید مشکلم حل شه.مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    54

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    گرید را داخت تگ زیر قرار دهید:

    <div dir="rtl">GRID</div>

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه ی دوستان.
    توی پروژه ام یک dataGridView دارم که از اطلاعات اون پرینت میگیرم.
    dataGridView فارسیه و اطلاعات از راست به چپ هستن.
    ولی موقعی که پرینت رو میگیرم توی صفحه ی چاپ شده اطلاعات برام از چپ به راست میان
    اگه میشه کمکم کنید مشکلم حل شه.مرسی
    بهتره از یک Reporter استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    نقل قول نوشته شده توسط aryadad مشاهده تاپیک
    گرید را داخت تگ زیر قرار دهید:

    <div dir="rtl">GRID</div>
    این کد رو دقیقا باید کجا قرار بدم؟
    واسه پرینت از MyPrintDocument استفاده کردم و کد زیر رو داره:

    bool more = MyDataGridViewPrinter.DrawDataGridView(e.Graphics) ;
    if (more == true)
    e.HasMorePages = true;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    یکی جواب بده لطفا . سه روزه الاف هستم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    کسی بلد نیست واقعا؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: مشکل با راست به چپ کردن کردن در پرینت

    مرسی از کمک های بی دریغتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در راست چین شدن تاریخ در دستور پرینت در سیستم های مختلف
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1391, 08:19 صبح
  2. مشکل از راست به چپ کردن
    نوشته شده توسط aryan2005 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 11:06 صبح
  3. مشکل در راست چین کردن pagecontrol
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مهر 1388, 07:35 صبح
  4. مشکل در راست چین کردن کامبو باس
    نوشته شده توسط UpgradeVB6Code در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 20:37 عصر
  5. مشکل با راست چین کردن Treeveiw
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •