نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

  1. #1

    Unhappy دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    با سلام و عرض ادب
    یه فرمی برای آپدیت اطلاعات کاربر درست کردم , اما تو یه قسمتی به مشکل خورد , ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید .
    چند تا فیل دارم , نام - ایمیل - موبایل - پسورد و غیره ...
    تمامی اینا رو فراخوانی کردم به جز پسورد , میخوام یه دستور شرطی بنویسم که اگر کاربر فیلدهای پسورد رو پر نکرد , اطلاعات فیلد پسورد تغییری پیدا نکنه , و همون پسورد قبلیش باقی بمونه ...
    این هم فانکشن برای آپدیت پروفایل کاربر :


    function updateUser($fname,$lname,$email,$mobile,$password, $admin,$id){
    $Md5Password = md5($password);
    $date = time();

    return mysql_query("UPDATE `signup` SET `fname` = '$fname',
    `lname` = '$lname',
    `email` = '$email',
    `mobile` = '$mobile',
    `password` = '$Md5Password',
    `date` = '$date',
    `admin` = '$admin' WHERE `signup`.`id` =$id;
    ");
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    <?
    function updateUser($fname,$lname,$email,$mobile,$password, $admin,$id){
    $Md5Password = (!empty($password) ? md5($password) : NULL);
    return mysql_query("UPDATE `signup` SET `fname` = '$fname',
    `lname` = '$lname',
    `email` = '$email',
    `mobile` = '$mobile',".
    (empty($Md5Password) ? "" : "`password` = '$Md5Password',").
    "`date` = NOW(),
    `admin` = '$admin' WHERE `signup`.`id` =$id;
    ");
    }

  3. #3

    نقل قول: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    یه تغییر توی کد امین میدم اینجوری بهتریه!
    الان تو کد بالا میگه اگه خالی بود تیبل هیچی رو مساوی اون قرار بده ولی اینطوری باشه بهتره:
    که اگه خالی بود دوباره مقدار فیلد password رو دوباره برا خودش مقدار دهی کنه:

    <?php
    function updateUser($fname,$lname,$email,$mobile,$password, $admin,$id){
    $Md5Password = md5($password);
    $date = time();

    return mysql_query("UPDATE `signup` SET `fname` = '$fname',
    `lname` = '$lname',
    `email` = '$email',
    `mobile` = '$mobile',
    `password` = ".(empty($Md5Password)? password : $Md5Password ).",
    `date` = '$date',
    `admin` = '$admin' WHERE `signup`.`id` =$id;
    ");
    }

    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله MRmoon : دوشنبه 14 اسفند 1391 در 13:27 عصر

  4. #4

    نقل قول: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    دست گلتون درد نکنه واقعا ممنون ...

  5. #5

    نقل قول: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    البته کد دوم یک اشکال کوچک داره و اون اینکه باید در قسمت true ساختار سه گانه، `password` نوشته بشه نه 'password' یعنی باید بگین فیلد پسورد رو توی فیلد پسورد ذخیره کنه نه اینکه رشته password رو توی فیلد پسورد بگذاره.

  6. #6

    نقل قول: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    ببخشید یک اشتباه بود که حواسم نبود.

    متشکر که یاد آوری کردید!

  7. #7

    نقل قول: دستور شرطی برای آپدیت نکردن تیبل پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    ببخشید یک اشتباه بود که حواسم نبود.

    متشکر که یاد آوری کردید!
    این کدی رو که اپدیت کردید باز هم مشکل داره :(


    function updateUser($fname,$lname,$email,$mobile,$password, $admin,$id){$Md5Password = md5($password);$date = time(); return mysql_query("UPDATE `signup` SET `fname` = '$fname',`lname` = '$lname',`email` = '$email',`mobile` = '$mobile',`password` = ".(empty($Md5Password)? `password` : $Md5Password ).",`date` = '$date',`admin` = '$admin' WHERE `signup`.`id` =$id;");}

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد دستور شرطی برای index.php
    نوشته شده توسط moslem_f در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 14:23 عصر
  2. نوشتن یک کامپایلر ساده برای دستور شرطی if
    نوشته شده توسط InfiniteLoop در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 22:20 عصر
  3. سوال: کمک برای کار با دستور شرطی
    نوشته شده توسط ehsan32909 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 07:19 صبح
  4. سوال: دستور شرطی برای ریفرش کردن فریم ها
    نوشته شده توسط Alisalari در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 00:13 صبح
  5. دستور SQL برای جستجو در جداول مرتبط
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 11:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •