نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    با سلام
    چطور میشه جند تا سطر رو همزمان به دیتا گری متصل به بانک اکسس اضافه کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    dataGridView1.Rows.Add()

  3. #3

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    خب همه سطرها در يك جدول هستند و شما جدول رو به ديتاگريد وصل ميكنه كه معناش همون سوال شماست. يا اينكه شما سوالتون نا مفهموم هستنش. لطفا منظورتونو دقيقتر بفرماييد.متشكرم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    خب همه سطرها در يك جدول هستند و شما جدول رو به ديتاگريد وصل ميكنه كه معناش همون سوال شماست. يا اينكه شما سوالتون نا مفهموم هستنش. لطفا منظورتونو دقيقتر بفرماييد.متشكرم
    ببینید دوست عزیز من چند تا از ردیف ها رو که اخرش چک باکس دارد انتخاب میکنم که می خوام تو دیتا گرد دومی اضافه کنه اما دیتا گرید دومی به یک بانک اطلاعاتی باند شده و خطا میده اما اگه باند نباشه همزمان سطرهای انتخاب شده را اضافه میکنه ایا راه حلی وجود دارد؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    کسی از اساتید محترم بلد نیست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط merfi1 مشاهده تاپیک
    کسی از اساتید محترم بلد نیست؟
    باسلام

    اگه ردیفهای اضافه شده در گرید اول رو در جدول دیتابس ذخیره کنی با ریفرش کردن فرم در گرید دوم هم ظاهر می شن

    می خوای یه نمونه واست بذارم ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    اگه بذاری که ممنون میشم مرسی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط merfi1 مشاهده تاپیک
    اگه بذاری که ممنون میشم مرسی
    باسلام مجدد

    بفرما این هم نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: افزودن جند سطر جدیدبه دیتاگرید متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    باسلام مجدد

    بفرما این هم نمونه
    دوست عزیز من هر دو دیتا گریدم به دو بانک بانک اطلاعاتی متصل است می خواهم از دیتا گرید اولی چند تا رو با چک باکس اخر که تیک زدهام به دیتا گرید دومی بریزم اما خطا میده که دیتا گرید دومی به بانک متصل است راه دیگه ای وجود دارد؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: افزودن سطر به دیتاگرید
    نوشته شده توسط atifeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 22:02 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 13:44 عصر
  3. سوال: اضافه کردن یک سطر به دیتا گریدی که بانک متصل هست.
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 21:42 عصر
  4. لیست پرسنل متصل به بانک
    نوشته شده توسط Future در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 11:35 صبح
  5. انتخاب یک سطر از دیتاگرید
    نوشته شده توسط babakmsq در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •