نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه کپی کردن محتوای دو تکست باکس در تکست باکس سوم بدون رفرش صفحه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    نحوه کپی کردن محتوای دو تکست باکس در تکست باکس سوم بدون رفرش صفحه

    سلام دوستان.من میخوام وقتی در یک تکست باکس کاربر نام رو وارد میکنه و در تکست باکس دوم نام خانوادگی رو
    همزمان و بدون نیاز به کلیک یا پست بک بتونم در تکست باکس سوم نام رو به همراه نام خانوادگی و یک نقطه وسطشون نمایش بدم.
    من با استفاده از اپدیت پنل و true کردن autopost بک تکست باکس دوم و نوشتن کد در رویداد textchange تکست باکس دوم اینکارو انجام دادم ولی احتیاج به کلیک در بیرون از تکست باکس دوم داره.بعد هم اینکه یک کد جی کوئری در همین سایت دیدم که همزمان اینکارو میکرد ولی واسه حرف آخر نام خانوادگی مشکل داشت و اونو باز باید کلیک میکردم تا نمایش بده.کسی راهی بلده....؟؟؟؟؟؟؟
    از اجکس چیزی نمیدونم اگه میخواید بگید از اجکس استفاده کنم لطفا توضیح کامل بدید.مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: نحوه کپی کردن محتوای دو تکست باکس در تکست باکس سوم بدون رفرش صفحه

    سلام
    این کار رو به راحتی با استفاده از جاوا اسکریپت می تونید انجام بدید، به مثال زیر دقت کنید:
    <!DOCTYPE html>

    <html lang="en" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta charset="utf-8" />
    <title></title>
    <script>
    function updateFullName() {
    tbFirstName = document.getElementById("tbFirstName");
    tbLastName = document.getElementById("tbLastName");
    tbFullName = document.getElementById("tbFullName");

    tbFullName.value = tbFirstName.value + ' ' + tbLastName.value;
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <input id="tbFirstName" type="text" onkeyup="updateFullName()" /><br />
    <input id="tbLastName" type="text" onkeyup="updateFullName()" /><br />

    <input id="tbFullName" type="text" />
    </body>
    </html>


    اگر قصد دارید با فشردن هر کلید آپدیت پنل رو مجبور به به روز رسانی کنید این کار به شکل زیر ممکن هست:
    <%@ Page Language="C#‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

    <!DOCTYPE html>

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" />
    <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
    <ContentTemplate>
    <asp:TextBox ID="tbFirstName" runat="server" OnTextChanged="UpdateFullName" onkeyup="javascript:setTimeout(&#39;__doPostBack(\ &#39;tbLastName\&#39;,\&#39;\&#39;)&#39;, 0)" /><br />
    <asp:TextBox ID="tbLastName" runat="server" OnTextChanged="UpdateFullName"onkeyup="javascript: setTimeout(&#39;__doPostBack(\&#39;tbLastName\&#39 ;,\&#39;\&#39;)&#39;, 0)" /><br />

    <asp:TextBox ID="tbFullName" runat="server" />
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;

    public partial class _Default : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    protected void UpdateFullName(object sender, EventArgs e)
    {
    tbFullName.Text = tbFirstName.Text + ' ' + tbLastName.Text;
    }
    }


    با این حال مشکلاتی خواهید داشت مثل سرعت پایین آپدیت پنل و بهینه نبودن این کار، همینطور از دست دادن فوکوس و ....

    در کل همه اینها مثال بود و اگر قصد دارید حتما این کار رو با ایجکس انجام بدید بهتره خودتون پیاده سازی کنید و استفاده از آپدیت پنل رو بی خیال بشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار atarodi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران بزرگ
    پست
    48

    نقل قول: نحوه کپی کردن محتوای دو تکست باکس در تکست باکس سوم بدون رفرش صفحه

    خوب از آجاکس استفاده کنین.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    نقل قول: نحوه کپی کردن محتوای دو تکست باکس در تکست باکس سوم بدون رفرش صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط atarodi مشاهده تاپیک
    خوب از آجاکس استفاده کنین.
    برادر من خوب شد جمله زیر رو نوشتم تو پست اولم

    از اجکس چیزی نمیدونم اگه میخواید بگید از اجکس استفاده کنم لطفا توضیح کامل بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: نحوه کپی کردن محتوای دو تکست باکس در تکست باکس سوم بدون رفرش صفحه

    بهترین راه استاده از جاوا اسکریپ هست و نیازی به کد نویسی سختی هم نداره و قطعا میتونید انجامش بدید. البته نظر منوب خوای این سناریو خیلی چیز جالبی نیست. اگر سفارش کسی نیست اینکارو انجام نده همونطورکه تو هیچ سایت معتبری نمیبینی همچین چیزی رو

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه کپی کردن فایل ضمیمه شده به برنامه
    نوشته شده توسط unknown.unforgiven در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 22:08 عصر
  2. سوال: کپی کردن محتوای یک فایل به درون فایل دیگر
    نوشته شده توسط sahar.ZP در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 آذر 1389, 13:45 عصر
  3. سوال: نحوه کپی کردن mdf و ldf از طریق کد
    نوشته شده توسط amingole در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 10:49 صبح
  4. سوال: چگونگی کپی کردن محتوای TextBox در TextBox ای دیگر
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 مرداد 1389, 01:09 صبح
  5. نحوه کپی کردن فایل
    نوشته شده توسط aminkeshani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •