نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطا out of memory

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    خطا out of memory

    سلام بچه ها يه سوال داشتم ميدونم شايد اين تاژيك تكراري باشه اما هيچ جا ازش جوابي نيومده
    من يه برنامه براي يه سيستم فروشگاهي نوشتم كه در حالت عادي مشكل نداره اما وقتي موقع حراج فروشگاست و برنامه با 4 يا 5 كاربر همزمان كار ميكنه اين خطا رو ميده.
    سروري كه روش اين برنامه نصب هست سيستم خوبيه
    5G RAM داره و cpu خوبي هم داره
    اما باز اين مشكل رو دارم
    ميشه راهنماييم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    sdsd.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا out of memory

    سلام. مشکل سمت سرور نیست. مشخصات سیستم های کلاینت به چه صورت هستن؟. از چه روشی برای کدنویسی استفاده کردید؟. معمولا این خطا در هنگام استفاده از کدوم بخش برنامتون رخ میده؟(اگر امکانش هست کدهای اون بخش رو بذارید یا توضیحاتی درباره نحوه کدنویسیش بدید).

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: خطا out of memory

    وقتي كه ميخوان فاكتور فروش بزن اين اتفاق ميافته
    مشخصات سيستم هاي كلاينت هم خوبه
    فقط وقتي بار بر روي برنامه زياد ميشه اين اتفاق ميافته يعني وقتي پشت هم فاكتور ميزنن
    و گرنه در حالت عادي خطايي پيش نمياد
    كد نويسي به صورت 3 لايه بوده
    از تبديل داده ها هم زياد استفاده نشده مگه در شرايط ضروري

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا out of memory

    واسه صدور فاکتور شما قاعدتا اول داده ها رو از جدول میخونید و درون یک دیتاتیبل (یا دیتاست) میریزید و بعد اونو به گزارش گیر خودتون میدید، آیا بعد از صدور فاکتور، حافظه رو آزاد میکنید؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: خطا out of memory

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    واسه صدور فاکتور شما قاعدتا اول داده ها رو از جدول میخونید و درون یک دیتاتیبل (یا دیتاست) میریزید و بعد اونو به گزارش گیر خودتون میدید، آیا بعد از صدور فاکتور، حافظه رو آزاد میکنید؟

    آره بعد از صدور فاكتور ديتا ست آزاد ميشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا out of memory

    با چه کدی آزاد میکنید؟. کدش رو بزارید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: خطا out of memory

    ببينيد بذار دقيقا بگم در چه صورت اين اتفاق ميافته
    وقتي كه يه فاكتور باز هست و كاربر ميره يه فاكتور ديگه هم باز ميكنه يا يه فاكتوري رو برگشت ميزنه
    يعني اگه همزمان 2 فاكتور باز باشه اين اتفاق ميافته
    يكي از نيازاي سيستم هم همينه كه 2 يا چند فاكتور همزمان باز باشن

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا out of memory

    نقل قول نوشته شده توسط setareh masompoor مشاهده تاپیک
    ببينيد بذار دقيقا بگم در چه صورت اين اتفاق ميافته
    وقتي كه يه فاكتور باز هست و كاربر ميره يه فاكتور ديگه هم باز ميكنه يا يه فاكتوري رو برگشت ميزنه
    يعني اگه همزمان 2 فاكتور باز باشه اين اتفاق ميافته
    يكي از نيازاي سيستم هم همينه كه 2 يا چند فاكتور همزمان باز باشن
    مورد اولی که باید مد نظر داشته باشید اینه که تا حد امکان از دیتاتیبل به جای دیتاست استفاده کنید (هر دوی این اشیا از رم سیستم شما استفاده میکنن ولی دیتاست چون یه نما (view) از دیتابیس هست شی سنگین تری محسوب میشه و رم بیشتری هم مصرف میکنه).
    مشکل شما ظاهرا از این چیزها نیست. اگر امکانش هست کدتون رو بذارید چون با این توضیحات نمیشه کمکی کرد. چیزی که مشخصه اینه که این وسط یه چیزی داره رم رو میخوره و من احتمال زیاد میدم که شما حافظه رو آزاد نمیکنید.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: خطا out of memory

    مشكل منم همينه كه اصلا از ديتا ست استفاده نكردم و كلا از ديتا تيبل استفاده كردم بعد هم حافظه رو آزاد كردم با دستور .dispose()

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا out of memory

    متاسفانه خیلی از دوستان فکر میکنن که با یک dispose حافظه پس گرفته میشه در صورتیکه این عمل بصورت خودکار انجام نمیشه و بایستی با کد زیر این کار رو انجام بدید:
    ابتدا دیتاتیبل رو clear کنید و بعد از اون از کلاس GC و از متد Collect اون برای آزاد کردن حافظه بدون مصرف استفاده کنید :
    dt.clear();
    GC.Collect();

    برای اینکه در عمل تاثیر کد بالا رو ببینید به لینک زیر مراجعه کنید. در لینک زیر قبلا آقای Hajivandian یک فایل تست گذاشتن که میتونید بخوبی مراحل کار رو درک کنید. در همون تاپیک هم بصورت کامل توضیح دادم.
    موفق باشید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...81%D8%B8%D9%87

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: خطا out of memory

    از راهنماييت ممنونم اما يه نكته كه بهش برخوردم اينه كه مثلا اگه سيستم 8G‌ حافظه داشته باشه وقتي اين خطا پيش مياد performance سيستم رو نگاه ميكنم فقط 3G استفاده شده و بقيه آزاد هست
    اين يعني چي خب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من كه نميفهمم
    يعني cash پر ميشه كه اين خطا رو ميده؟؟/

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: خطا out of memory

    ببینید cache مربوط به cpu هست و حافظه ای هست که داده رو برای پردازش نگهداری میکنه و ارتباطی به رم نداره. در قسمت خصوصیات فرم، یک گزینه با عنوان DoubleBuffered وجود داره که بصورت پیش فرض false هست. معمولا برای فرم های سنگین و پر پردازش این گزینه رو true میکنن. این کار رو انجام بدید شاید مشکلتون حل شد. در غیر اینصورت باید کدتون رو بذارید تا بررسی بشه.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال Out of Memory
    نوشته شده توسط Reza_sh_42 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 00:24 صبح
  2. اشکال در کامپایل برنامه 'Out off memory'????
    نوشته شده توسط user addi در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 23:49 عصر
  3. رفع خطای (بی ربط) !Out of memory
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 12:09 عصر
  4. خطایی Out of Memory
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 08:50 صبح
  5. مشکل out of memory!!
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •