نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

  1. #1

    تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

    سلام به همه دوستان عزیز. من توی برنامم برای ارتباط با بانک اکسس از کد زیر استفاده کردم
    conn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;" +
    @"Data source=..\\..\\mis.accdb";


    یه دیتاست هم به پروژه اضافه کردم که همه جدولها اونجاست. وقتی یه رکوردی ثبت میکنم همون موقع توی یه فرم دیگه نشون نمیده باید از برنامه بیرون برم دوباره بیام تا نشونم بده. چرا؟؟؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

    سلام
    به این دلیل که رفرش نشده
    در صورتی که دستور Select اطلاعات در form_load است می تونی بعد از عمل Insert از کد زیر برای رفرش استفاده کنی :
    Form1_Load(null, null);

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

    ممنون که جواب دادین. اما شما منظورمو نگرفتین. حتی اگه من فرم رو ببندم و دوباره بیارم درست نمیشه فقط باید کل برنامه رو ببندم دوباره باز کنم.
    اصلا اکسس چرا اینجوریه!!! یه دستور update نوشتم الکی خطا میده همون رو توی خود اکسس مینویسم خطا نمیده ولی اجرا هم نمی کنه یعنی ویرایش نمیشه. البته یه جا دیگه ویرایش کردما اینجا نمیشه
    من همش با sql server استفاده کردم دفعه اوله از اکسس استفاده میکنم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط kebriya مشاهده تاپیک
    ممنون که جواب دادین. اما شما منظورمو نگرفتین. حتی اگه من فرم رو ببندم و دوباره بیارم درست نمیشه فقط باید کل برنامه رو ببندم دوباره باز کنم.
    اصلا اکسس چرا اینجوریه!!! یه دستور update نوشتم الکی خطا میده همون رو توی خود اکسس مینویسم خطا نمیده ولی اجرا هم نمی کنه یعنی ویرایش نمیشه. البته یه جا دیگه ویرایش کردما اینجا نمیشه
    من همش با sql server استفاده کردم دفعه اوله از اکسس استفاده میکنم
    سلام
    شما منظورمو درست نگرفتید گفتم :
    در صورتی که دستور Select اطلاعات در form_load است می تونی بعد از عمل Insert از کد زیر برای رفرش استفاده کنی :
    خب اگر فرم رو باز می کنی رفرش نمیشه خب کد select توی form_load نیست !
    روی اکسس عیب نذارید من همیشه از اکسس استفاده می کنم و باهاش مشکلی ندارم مشکل از کدتونه
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

    مهندس من فهمیدم چی گفتین. دستور fill رو توی form_load گذاشته بودم. شاید من مسیر بانک رو درست نمیدم من کد زیر رو دادم

    conn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;" +
    @"Data source=db\\mis.accdb";

    یعنی توی پوشه bin\debug یه پوشه db گذاشتم و بانک اونجاست.
    اگه بخوام بانک رو کنار سلوشن بذارم چجوری کانکشن رو آدرس بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تفاوت بانکها در ارتباط با اکسس

    سلام
    راجع به رشته اتصال برای دیتابیس اکسس بهترینش اینه

    @"provider=microsoft.jet.oledb.12.0;" + @"data source="+Application.StartupPath+"/db/mis.accdb";


    اگر هم ایراد داد اسلش هارو دابل می کنی

    راجع به آپدیت هم نمی شه همینطوری نظری داد بایستی کدش رو بذاری

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با اکسس
    نوشته شده توسط bigcowboy در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 13:00 عصر
  2. مشکل در ارتباط با اکسس
    نوشته شده توسط جواد کاظمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 21:06 عصر
  3. تفاوت سرعت نوع ارتباط با sqlserver
    نوشته شده توسط h_baqery در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 00:13 صبح
  4. ارتباط SQL اکسس
    نوشته شده توسط مهدی نودهی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1384, 14:46 عصر
  5. چگونگی نصب Microsoft Jet برای ارتباط با اکسس دیتا بیس
    نوشته شده توسط AbbasJD در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 01:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •