نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: jquery confirm هنگام کلیک دکمه

  1. #1

    jquery confirm هنگام کلیک دکمه

    سلام.من از این jQuery Confirm استفاده کردم:
    http://demo.tutorialzine.com/2010/12...x-jquery-css3/
    و می خوام وقتی روی یک دکمه کلیک میکنم فقط اگه yes کلیک شد ، code behind مربوط به رویداد کلیک دکمه اجرا بشه.
    کد دکمه:
    <asp:Button ID="Button1" CssClass="delete" runat="server" Text="Button" OnClientClick="return salam();"/>

    اینم پروژه:
    ConfirmPopup.zip
    که در این آدرس هم آپلود کرده ام:
    http://jads.ir
    اگه روی label هایی که ip را نشان می دهند کلیک کنید ، توسط کد جی کوئری در فایل js/script.js باعث نمایش صحیح پیغام می شود.
    ولی در صفحه http://jads.ir/default2.aspx
    من به جای فایل js/script.js از فایل script2.js استفاده کرده ام که خودم آن را تغییر داده ام و اگر روی دکمه کلیک کنید ، لحظه ای پیغام نمایش داده می شود ولی بعد صفحه رفرش می شود.
    چه تغییری باید بدم تا فقط اگر "بله" کلیک شد codebehind اجرا شود؟
    در ضمن در صفحه default2.aspx اگر در head صفحه به جای
    <script src="script2.js" type="text/javascript"></script>
    از script3.js
    استفاده کنید ، در script3.js یک confirm ساده جاوا اسکریپت نوشته ام که کار می کند.
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: jquery confirm هنگام کلیک دکمه


  3. #3

    نقل قول: jquery confirm هنگام کلیک دکمه

    ممنون ولی نمونه هایی مانند این را دیده ام اما کدهای jQuery آنها با این که من استفاده کردم فرق داره و نمیدونم باید چه تغییری بدم.

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن validation های jquery در هنگام زدن دکمه cancel
    نوشته شده توسط maryam_272 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 17:19 عصر
  2. سوال: اجرا نشدن تغییرات در هنگام کلیک دکمه
    نوشته شده توسط victoria در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 12:24 عصر
  3. سوال: حذف پنجره ایی هنگام کلیک روی یک دکمه دیگر
    نوشته شده توسط msaeedmp در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1388, 12:28 عصر
  4. اشکال هنگام کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 11:01 صبح
  5. مشکل هنگام کلیک بر روی یک دکمه درون GridView
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •