نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطا در اجرای کد

  1. #1

    خطا در اجرای کد

    با سلام ،من برای اجرای برنامه هایC++‎‎از turbo borland C++‎‎4.5 استفاده میکنم حالا کد ها رو در tc verjen2اجرا میکنم خطا میده حتی توابع کتابخانه ای لطفا کمک کنید کد ها رو چطور بنویسم

  2. #2

    نقل قول: خطا در اجرای کد

    نه کدی گذاشتید و نه متن خطا رو ذکر کردید. چطوری باید به سوال شما پاسخ داده بشه؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در اجرای کد

    ببخشید کد نذاشتم منظورم کلی بود حتی یه برنامه ساده مثلا چاپ ستاره رو هم خطا میده
    #include< iostream.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    {
    cout<<"*";
    getch();
    }

  4. #4

    نقل قول: خطا در اجرای کد

    نقل قول نوشته شده توسط fati63 مشاهده تاپیک
    ببخشید کد نذاشتم منظورم کلی بود حتی یه برنامه ساده مثلا چاپ ستاره رو هم خطا میده
    #include< iostream.h>
    #include<conio.h>
    void main()
    {
    cout<<"*";
    getch();
    }
    چه خطايي ميده؟

  5. #5

    نقل قول: خطا در اجرای کد

    روی iostream , conio , cout , getch خطا میده میدونم از کامپایلرش هست سوالم اینه طریقه نوشتن توابع پیش پردازنده در 2 tc ver به چه صورت هست؟

  6. #6

    نقل قول: خطا در اجرای کد

    نقل قول نوشته شده توسط fati63 مشاهده تاپیک
    روی iostream , conio , cout , getch خطا میده میدونم از کامپایلرش هست سوالم اینه طریقه نوشتن توابع پیش پردازنده در 2 tc ver به چه صورت هست؟
    احتمالا آدرس دايركتوري هاي Inc و lib اشتباهه!
    بريد توي منوي Options بعد گزينه Directories رو انتخاب كنيد. بعد include Directories و library Directories رو ست كنيد! بينم مشكلش حل ميشه يا نه؟؟

  7. #7

    نقل قول: خطا در اجرای کد

    نقل قول نوشته شده توسط fati63 مشاهده تاپیک
    روی iostream , conio , cout , getch خطا میده میدونم از کامپایلرش هست سوالم اینه طریقه نوشتن توابع پیش پردازنده در 2 tc ver به چه صورت هست؟
    اولا توی نمونه کدی که گذاشتی نباید در فراخوانی فایلهای سرآیندت و علامت های <> فاصله بذاری.مورد بعدی که نمیدونم چرا کسی به اون اهمیت نمیده(البته شاید هم من اشتباه میکنم اگه اشتباه میکنم از اشتباه در بیارینم) اینه که کتابخونه conio جزو کتابخانه های استاندارد نیست و شرکت بورلند توی کامپایلرهاش گذاشته و بدلیل استفاده شدن زیاد از اون کامپایلرها دیگه همه اساتید و حتی توی کتابهای آموزشی هم مطرحه اگه به کتاب دایتل نگاهی بیندازید حرفی از این کتابخانه نیست و اگه از کامپایلر ming استفاده کنید بازم میبینید که خبری از این کتابخانه نیست.
    در ضمن بعضی از کامپایلرها هم اومدن نسخه های جدیدتری از این سرآیندها ساختن و توی کتابخونه هاشون اضافه کردن که دیگه آخرش از .h استفاده نشده اینوگفتم شاید یک وقتی کامپایلرتون با این مورد هم مشکل داشت.
    بازم اگه متن پیام خطارو میذاشتین بهتر راهنماییتون میکردم.

تاپیک های مشابه

  1. یک خطا هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط ghaum در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1384, 16:43 عصر
  2. خطا در اجرای صفحه ASPX
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 08:32 صبح
  3. خطا در اجرای دستور libfilecopy
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 22:35 عصر
  4. خطا در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1383, 14:03 عصر
  5. خطا در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •