نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جلوگیری از ورود آی پی تکراری

  1. #1

    جلوگیری از ورود آی پی تکراری

    من یه نظر سنجی ساختم که آی پی رو هم تو جدول mysql با نام nazar در ردیف ip ذخیره می کنه(با دستور زیر):

    $_SERVER['REMOTE_ADDR'])


    خب چطوری برسی کنیم که این آی پی توی جدول وجود دارد یا نه؟احتمالاً باید با while یه حلقه ساخت درسته؟اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: جلوگیری از ورود آی پی تکراری

    شما این کار رو بکن:

    $query=mysql_query("SELECT COUNT(*) as user_exist FROM `nazar` WHERE `ip`='$user_ip'");
    $nazar=mysql_fetch_assoc($query);
    if($nazar['user_exist']==1)
    {
    echo 'چنین IP وجود دارد!';
    }
    else
    {
    echo 'چنین IP وجود ندارد!';
    }

تاپیک های مشابه

  1. تعیین سطح دسترسی>جلوگیری از ورود نام کاربری تکراری
    نوشته شده توسط dr_ghezavat در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 14:51 عصر
  2. سوال: جلوگیری از ورود داده های تکراری با CustomValidator
    نوشته شده توسط abdonsd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 23:16 عصر
  3. سوال: جلوگیری از ورود داده های تکراری
    نوشته شده توسط پایلوت در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 00:36 صبح
  4. جلوگیری از ورود داده های تکراری و غیر مجاز در دیتا بیس
    نوشته شده توسط 13601360 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 21:21 عصر
  5. سوال: جلوگیری از ورود داده ی تکراری
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 06:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •