نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

  1. #1

    کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    با سلام خدمت دوستان گرامی.
    من نیاز به کدی پیدا کردم که با استفاده از اون در یک صفحه وب، بتونه تمام کدهایی که در یک صفحه php دیگر هست رو نمایش بده. این همون ترفندی ست که سایت های ابزاردهی یا قالب وبلاگ استفاده میکنند.
    منظور دقیق تر من این هست، یک صفحه php داریم با تقریبا 60-70 خط کد. حالا میخوایم از یه کد خیلی کوتاه تر از این استفاده کنیم که سورسش همین صفحه php باشه و وقتی همین کد دوم رو جایی قرار دادیم خودش کدهای سورسش رو اجرا کنه.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    باید از توابع یا کلاسها و ضمیمه کردن فایل PHP توسط include یا require و صدا زدن توابع یا ایجاد شئ از کلاسهای تعریف شده توسط فایل PHP استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    از پاسخ شما ممنون. اما در صورت امکان کمی ساده تر بیان کنید. 40% از پاسختان را متوجه نشدم. در صورت امکان یک نمونه کد مثال بزنید.

  4. #4

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر


    include "Your_file";

    یا

    require "Your_file";


    اینجوری هر چیزی تو اون صفحه باشه میاد تو این صفحه که کد اینکلود رو توش گذاشتین!

  5. #5

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    اجازه بدید کمی بیشتر توضیح بدم. بنده یک صفحه php دارم مثلا در لینک http://sitename.com/new/page.php
    حالا میخوام یک کد کوتاه به کاربر بدم که هر موقع اون کد رو هر جایی وارد کرد، محتویات این صفحه php براش نشون داده بشه.
    اگر یه کد کامل مثال بزنید ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    از دو تابع include و require میشه استفاده کرد. هر دوشون یک کارو انجام میدن و دو مدل دارن(include_once و require_once). اما تفاوت :
    include :اگر در استفاده از این تابع اشکال پیش بیاد php به شما warning میده و ادامه ی برنامه اجرا میشه اما
    require: اگر در استفاده از این تابع مشکل پیش بیاد php به شما fatal error میده و برنامه در همونجا متوقف میشه

    که بسته به نیاز خودت میتونی ازشون استفاده کنی
    پسوند _once هم میگه که فقط یکبار اینارو بیار مثلا اگر صفحه ی 1 2 3 داری و یک کانکشن دیتابیس به 1 اضاف کردی و خواستی 1 رو به دو اضاف کنی و در دو هم کانکشن نیاز داشتی (اما مثلا یادت نیست که به صفحه ی 1 اضاف کردی)
    require_once استفاده میکنی و خود php متوجه میشه و یکبارشو حذف میکنه.

    طریقه ی استفاده :
    در اول صفحه مینویسی

    <?php
    require('connection.php');
    //یا
    include('class.php');
    //یا
    require_once('class.php');
    //یا
    include_once('class.php');
    ?>

  7. #7

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    مواردی که شما بیان میکنید کاملا صحیح هست. اما کاربر امکان استفاده از تابع ندارد. کد نهایی به نظرم باید یک اسکریپت در بیاد مثلا برای نمونه
    <script type="text/javascript" src="http://sitename.com/new/page.php"></script>


    حالا میخوام بدونم آیا نیاز به تغییراتی در صفحه php هست؟ یا استفاده از اسکریپت خاصی نیازه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    اگر برای کاربر ها میخواهید استفاده کنید باید آیدی بدید و گرنه برای کل کاربر ها یک کد اجرا خواهد شد
    مثلا شما میخواهید آمار بازدید یک سایت را نمایش بدید باید آیدی اون کاربر رو به انتهای لینک اضافه کنید

  9. #9

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    خیر. این مهم نیست. ببینید کمی واضح تر بیان کنم یه صفحه php شامل محتوای html (نه کد php). حالا قراره توسط یک کد دیگه(مثلا جاوااسکریپت) این محتوای html هر جای دیگه نمایش داده بشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Yuness Mehdian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    Global Village
    سن
    36
    پست
    75

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    از jquery استفاده کن اینطوری :

    $("#place_Holder_Handle").load("address/of/target/file");

  11. #11

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    ممنون از دوستان. جوابم رو پیدا کردم. باید از iframe استفاده میکردم. البته پاسخ های شما هم به دانش من اضافه کرد

  12. #12

    نقل قول: کد اجرای دستورات یک صفحه در صفحه دیگر

    دوست عزیز سوالتون رو بد طرح کردید بخاطر همین دوستان به حاشیه رفتند
    بهتر بود مثلا میگفتید
    اقا من میخوام صفحه ی گوگل رو تو قسمتی از سایتم نمایش بدم
    به همین سادگی

تاپیک های مشابه

  1. اجرای دستورات با فشردن دو کلید از صفحه کلید
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1392, 16:39 عصر
  2. آموزش: قفل کردن صفحه و اجرای دستورات
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 14:21 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 23:15 عصر
  4. اجرای یک صفحه از صفحه دیگر
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •