نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

  1. #1

    رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

    با سلام خدمت دوستان
    برای دیدن تغییر نام و پاک شدن و کپی شدن و تغییر محتویات فایل از کلاس FileSystemWatcher به این صورت استفاده میکنیم
                        FileSystemWatcher watcher = new FileSystemWatcher();
    watcher.Changed += new FileSystemEventHandler(OnChanged);
    watcher.Created += new FileSystemEventHandler(OnChanged);
    watcher.Deleted += new FileSystemEventHandler(OnChanged);
    watcher.Renamed += new RenamedEventHandler(OnRenamed);

    حالا میخوام وقتی فایلی توسط یوزر باز شد یه event فعال بشه
    مثلا وقتی فولدری باز شد یا مثلا یه فایل text باز شد یه event فعال بشه ؟
    برای این کار باید چیکار کنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    73

    نقل قول: رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

    سلام...
    من هم یک سوالی در همین زمینه داشتم.چطور میشه فهمید چه کسی فایل رو پاک کرده؟!

  3. #3

    نقل قول: رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط soheyl_f مشاهده تاپیک
    سلام...
    من هم یک سوالی در همین زمینه داشتم.چطور میشه فهمید چه کسی فایل رو پاک کرده؟!
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.IO;
    using System.Diagnostics;

    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {


    static void Main(string[] args)
    {
    FileSystemWatcher fileMonitor = new FileSystemWatcher();
    fileMonitor.Path = "C:\\";
    fileMonitor.Filter = "*.*";
    fileMonitor.IncludeSubdirectories = true;
    fileMonitor.Deleted += new FileSystemEventHandler(OnDelete);
    fileMonitor.EnableRaisingEvents = true;
    }

    static void OnDelete(object source, FileSystemEventArgs e)
    {
    Console.WriteLine("File: " + e.FullPath + " " + e.ChangeType);
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    73

    نقل قول: رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

    سلام مجدد.
    با تشکر از پاسختون.منظورم این بود که چه شخصی(یوزری) فایل رو پاک کرده؟
    مثلا یک دایرکتوری در شبکه داریم که Share شده.یکی از یوزرهای شبکه، فایل داخل این دایرکتوری رو پاک میکنه.چطوری میشه فهمید اون یوزر کی بوده؟

  5. #5

    نقل قول: رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط soheyl_f مشاهده تاپیک
    سلام مجدد.
    با تشکر از پاسختون.منظورم این بود که چه شخصی(یوزری) فایل رو پاک کرده؟
    مثلا یک دایرکتوری در شبکه داریم که Share شده.یکی از یوزرهای شبکه، فایل داخل این دایرکتوری رو پاک میکنه.چطوری میشه فهمید اون یوزر کی بوده؟
    لطفا یه تاپپیک جدا بزنید
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: رویداد باز شدن فایل با FileSystemWatcher ؟؟

    دوستان کسی نیست یه راهنمایی کوچیک بکنه ؟
    روشی وجود نداره بفهمیم فایلی توسط یوزر باز شده یا خیر ؟

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از باز شدن فایل MDF
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 13:09 عصر
  2. رویداد باز شدن فولدر
    نوشته شده توسط the Dead در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 07:29 صبح
  3. باز شدن فایل pdf درون فلش
    نوشته شده توسط adhami در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 15:04 عصر
  4. مشکل دیر باز شدن فایل exe
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 07:44 صبح
  5. مشکل حجم زیاد فایل در Ado و مدت زمان زیاد برای باز شدن فایل
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 18:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •