نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور inser into

  1. #1

    دستور inser into

    سلام من در برنامه ای سی شارپم برای ثبت اطلاعات از دستور insert into به صورت زیر استفاده کردم:
    insert into personely name,pass valuse text1.text,text2.text
    موقع اجرا از executenonqueryخطامیگیره که دستور inser intoمشکل داره باید چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: دستور inser into

    به این صورت بنویسید :
    INSERT INTO personely(name,pass) VALUES(@text1,@text2)

    برای مقدار دهی پارامتر ها هم بصورت زیر میتونید عمل کنید :
    cmd.Parameters.AddWithValue("@text1", text1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@text2", text2.Text);
    آخرین ویرایش به وسیله کامروا : یک شنبه 06 اسفند 1391 در 12:56 عصر

  3. #3

    نقل قول: دستور inser into

    نقل قول نوشته شده توسط کامروا مشاهده تاپیک
    به این صورت بنویسید :
    INSERT INTO personely(name,pass) VALUES(@text1,@text2)

    برای مقدار دهی پارامتر ها هم بصورت زیر میتونید پارامتر ها رو مقدار دهی کنید :
    cmd.Parameters.AddWithValue("@text1", text1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@text2", text2.Text);

    با درود
    قصد جسارت نداشتم کد شما درست میباشد ولی شاید کاربر را گیج کند منظورم اینکه cmd را باید برای دیتا بیس تعریف کنید که بتواند دیتا را بخواند و بنویسد
    بدین صورت

     OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();


    شادکام باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: دستور inser into

    البته اگر بانک شما sql باشه cmd میشه :

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();

تاپیک های مشابه

  1. بکار گیری کوتیشن در دستور Insert into
    نوشته شده توسط babila در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 11:04 صبح
  2. مشکلی با دستور INSERT INTO
    نوشته شده توسط kheyri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1385, 14:28 عصر
  3. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  4. کار با دستور INSERT INTO FROM
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 18:25 عصر
  5. با دستور insert into مشکل دارم !
    نوشته شده توسط xmazdak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 23:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •