نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با دریافت Attachment ایمیل با کامپوننت Indy

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    مشکل با دریافت Attachment ایمیل با کامپوننت Indy

    با سلام
    من یک میل سرور دارم که با pop3 , smtp کار میکنه که البته در قسمت pop3 از ssl استفاده میشه وقتی تنظیمات رو در outlook انجام میدم ایمیل را میگیرم و ضمیمه آن را هم بدرستی میگیرم ولی وقتی در برنامه خودم این تنظیمات را بوسیله کامپوننت indy انجام میدم ایمیل رو بدرستی دریافت میکنم ولی هیچ ضمیمه ایی نمیگیرم. چرا ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با کامپوننت Indy

    سلام :
    فارغ از بحث فنی این موضوع : سریعترین جوابی که میشه به شما داد ، استفاده از کامپوننت Clever Internet Suite هست.
    در زیر سمپلهای موجود در این کامپوننت رو میتونید ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : چهارشنبه 09 اسفند 1391 در 12:45 عصر


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: مشکل با کامپوننت Indy

    ممنون میشم اگر مدیران تاپیک منو در قسمت درست (قسمت شبکه دلفی) قرار بدن
    اینم کدی که نوشتم

    Memo1.Clear;
    POP3.ConnectTimeout := 20000;
    if POP3.Connected then
    POP3.Disconnect;
    POP3.Host := '*****';
    POP3.Port := 995;
    POP3.Username := '*****';
    POP3.Password := '*****';
    SSLIOHandler.Host := POP3.Host;
    SSLIOHandler.Port := POP3.Port;
    POP3.IOHandler := SSLIOHandler;
    POP3.UseTLS := utUseImplicitTLS
    try
    POP3.Connect;
    except
    Memo1.Text := Memo1.Text + 'Can not connect to server' + #13#10;
    Memo1.Text := Memo1.Text + '==========' + #13#10;
    end;
    for i := 1 to POP3.CheckMessages do
    begin
    Msg.Clear;
    POP3.RetrieveHeader(i, Msg)
    Memo1.Text := Memo1.Text + 'Subject: ' + Msg.Subject + #13#10;
    Memo1.Text := Memo1.Text + 'AttachmentCount: ' + IntToStr(Msg.MessageParts.AttachmentCount) + #13#10;
    Memo1.Text := Memo1.Text + 'MessagePartsCount: ' + IntToStr(Msg.MessageParts.Count) + #13#10;
    Memo1.Text := Memo1.Text + '==========' + #13#10;
    end;
    POP3.Disconnect;
    Memo1.Text := Memo1.Text + 'End of conecction' + #13#10;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276

    نقل قول: مشکل با دریافت Attachment ایمیل با کامپوننت Indy

    هیچکس نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل دریافت پیامک فارسی در کامپوننت ActiveXperts
    نوشته شده توسط mrsinam در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 08:59 صبح
  2. سوال: مشکل در دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط parsa lotfy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1391, 00:04 صبح
  3. سوال: مشکل با در یافت ایمیل از طریق indy
    نوشته شده توسط تجلی در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 23:08 عصر
  4. مشکل با کلاس Attachment در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 01:21 صبح
  5. مشکل در دریافت ایمیل از برنامه
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 شهریور 1389, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •