نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

  1. #1

    ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    سلام
    میخوام یک اپلیکیشن ویندوزی با سی شارپ (یا ترجیحا دلفی) بنویسم که به یه صفحه aspx بره و فایل مورد نظر رو دریافت کنه. برای دانلود فایل مورد نظر باید ایتدا لاگین کرده، تا صفحات و لینکهای آن سایت قابل مشاهده و دانلود باشد.
    اگه سورس کد یا لینکی در این مورد باشه، تا هزار سال دعا بجونتون میکنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.hoseinpoor
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ترکیه، آنکارا
    پست
    170

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    میتونی یه کنترل webbrowser تو فرم قرار بدی و آیدی تکست باکس های نام کاربری و پسورد رو داشته باشی و با یوزر پسورد خودت لاگین سایت شی و هرکاری دیگه که خواستی انجام بدی

    فک کنم این یه تیکه کد کل کارتو انجام بده
    webBrowser1.Document.GetElementById("txtName").Inn  erText = urValue;

  3. #3

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    سلام خسته نباشید
    یه سوال من دارم میخوام ببینم جای این txtname چی باید بنویسم ؟
    و اینکه آخرش این تیکه urvalue رو نداره ؟چیزی باید نوشته بشه چای اون ؟ راهنمایی کنید لطفا
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط sepehr.kal مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید
    یه سوال من دارم میخوام ببینم جای این txtname چی باید بنویسم ؟
    و اینکه آخرش این تیکه urvalue رو نداره ؟چیزی باید نوشته بشه چای اون ؟ راهنمایی کنید لطفا
    مرسی
    باید برید توی همون صفحه لاگین اسم تکست نام کاربری و تکست کلمه عبور رو پیدا کنید.

    منظور s.hoseinpoor عزیز از txtname همین هست که باید به جای این، نام تکست ها رو که بدست آوردی بزنی.مثلا نام کاربری من akbar8298 هست و نام تکست txtusername که میشه این:

    webBrowser1.Document.GetElementById("txtusername")  .InnerText = "akbar8298";


    جسارت نشه اگه خیلی توضیح دادم.

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    آیا راهی هست که نام این تکست باکس هارو به دست آورد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار simorgh-hossein
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    203

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    بله میشه !

    اگه به عکس زیر توجه کنی ، میتونی ببینی !



    بعد اینکه گزینه Inspect Element رو انتخاب کردی پایین صفحه غکس زیر رو میبینی :



    راستی مرورگر من کروم هست !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار simorgh-hossein
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    همه جاي ايران سراي من است
    پست
    203

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    اگه بازهم سوالی بود در خدمتیم !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط marutash مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام یک اپلیکیشن ویندوزی با سی شارپ (یا ترجیحا دلفی) بنویسم که به یه صفحه aspx بره و فایل مورد نظر رو دریافت کنه. برای دانلود فایل مورد نظر باید ایتدا لاگین کرده، تا صفحات و لینکهای آن سایت قابل مشاهده و دانلود باشد.
    اگه سورس کد یا لینکی در این مورد باشه، تا هزار سال دعا بجونتون میکنم.
    http://www.httrack.com/
    همه چیز را که نباید از اول نوشت

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    ممنون. حالا وقتی اطلاعات رو وارد کردم چه طور میتونم روی باتن ورود کلیلک کنم؟

  10. #10

    نقل قول: ساخت برنامه ای برای لاگین کردن به یک وب سایت و دانلود فایل

    در asp.net هم باید از این کنترل استفاده کرد؟؟ نداره همچین کنترلی رو که!

    کد دانلود فایل در #asp.net c چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: راهنمایی در ساخت برنامه ای برای خاموش کردن برنامه در یک زمان خاص
    نوشته شده توسط Alireza.imani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 22:16 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 09:59 صبح
  3. یه برنامه آموزنده برای وارد کردن متن در تصویر ساخت خودم!
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 16:16 عصر
  4. برنامه ایی برای رجیستر کردن و گرفتن اطلاعات OCXها
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 07:54 صبح
  5. برنامه ای برای نابود کردن برنامه های جاسوس
    نوشته شده توسط amin panahi در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1382, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •