نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل با متن ثابت در stimulReport

  1. #1

    مشکل با متن ثابت در stimulReport

    با سلام

    من متن ثابتی رو دارم که باید بعضی قسمتهاش پر بشه و بعد چاپ کنم

    حال میخوام اینکار رو با stimulReport انجام بدم اما وقتی متن ثابت رو تو stimulReport میریزم نمیدونم از چه کنترلی استفاده کنم که خودش همیه متن رو نمایش بده نکه بیاد در یک صفحه Page نمایش بده

    حالا من یک کنترلر میخوام که تمام متن ثابت رو که چند صفحه ای هست تو چند صفحه گزارش نمایش بده با قابلیتی که بتونم تو همون متن ثابت هم فیلد متغیر داشته باشم

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    دوسان متن زیر رو در نظر بگیید

    تـــاريخ :
    بسمه تعالي شماره :

    قرارداد تـــولــــيـــد نـــــرم افــــــــزار


    اين قرارداد في مابين هيات مديره ...........................به نشانی– ...................................... كه در اين قرارداد مشتري ناميده ميشودوآقاي ........................ به نمايندگي از ............................ به نشانی ................... كه در اين قرارداد مجري خوانده ميشوند با شرايط و مفاد زير منعقد ميگردد .


    ماده 1 – موضوع قرارداد

    نرم افزار صدور قبض شارژ ماهيانه پلاکها - سيستم نگهداری اطلاعات هزينه ها و درآمدهای روزانه هيات مديره – سيستم نگهداری وضعيت پرداخت حقوق کارگران - سيستم نگهداری دريافت اقساط وام .


    ماده 2 – مدت قرارداد

    1- مدت كل قرارداد40 روز از تاريخ امضاي قرارداد ميباشد كه طي آن مجري متعهد ميگردد نرم افزار مذكور را در دو مرحله آماده استفاده نمايد .
    ( مرحله اول تحويل ابتدايی نرم افزار در مدت 25 روز از تاريخ عقد قرارداد ميباشد و مرحله دوم مدت 15 روز جهت رفع اشکالات احتمالی پس از تحويل ابتدايي ميباشد که تحويل نهايی ناميده ميشود .)

    2- هر گونه تأخير در ارائه اطلاعات توسط مشتري جهت تكميل كار به مدت قرارداد اضافه خواهد شد.
    3- تأخير هائي كه در اثر در خواست مشتري مبني بر تغييرات در ساختار نرم افزار ايجاد خواهد شد به طولمدت قرارداد و قيمت اضافه مي شود .


    ماده 3 – مبلغ قرارداد

    با توجه به طرح ارائه شده و پياده سازي نرم افزار مبلغ نهائي ........................................ريال ميباشد كه 3/1 آن معادل .................. ريال بعنوانپيش پرداخت در وجه مجري به صورت نقدي هنگام عقد قرارداد پرداخت ميگردد .

    و 3/ 1 از مبلغ باقي مانده در زمان تحويل ابتدايی به مجری پرداخت ميگردد و مابقی مبلغ باقي مانده در زمان تحويل نهايی و پس تكميل نرم افزار توسط مشتري به مجري پرداخت خواهد شد .



    ماده 4- تعهدات مجري

    1- به موجب اين قرارداد مجري متعهد ميگردد كه نرم افزار را مطابق طرح و زمان بندي تعيين شده آماده استفاده نمايد .
    2- مجري موظف است هرگونه تقاضاي اطلاعات از مشتري را به صورت كتبي به اطلاع مشتري برساند .


    ماده 5 – تعهدات مشتري :

    1 - به موجب اين قرارداد مشتري متعهد ميگردد 3/2 مبلغ باقي مانده را در زمان تحويل نرم افزار به صورت نقدي به مجري پرداخت كند .
    2- مشتري متعهد ميگردد كه اطلاعات مورد نياز مجري جهت طراحي و پياده سازي را در اسرع وقت و حداكثر طي پنج روز پس از در خواست مجري به صورت كتبي به مجري تحويل دهد .









    ماده 6 – جزئيات پروژه



    1- ثبت مشخصات پلاکها شامل :

    نام و نام خانوادگي و آدرس و شماره تلفن مالک - نام و نام خانوادگي و آدرس و شماره تلفن مستاجر
    ثبت ميران هزينه آب – برق – گاز هر واحد در ماه

    2- تعريف موجودي حسابهاي جاري و کوتاه مدت هيات مديره

    3- هزينه هاي روزانه هيات مديره : قابليت وارد کردن هر نوع هزينه و کسر از حساب جاري يا کوتاه مدت
    ( ثبت شماره چک و تاريخ آن )

    4- پرداخت حقوق : ثبت نام کارگر و ثبت شماره چک و تاريخ آن و نشان دادن تعداد مراحل دريافتهاي کارگر در طول ماه جاري ( مساعده کارگر )

    5- دريافت اقساط وام : ثبت نام کارگر و شماره قبض دريافتي و تاريخ دريافت قسط وام


    6- درآمدهاي روزانه : ثبت عامل درآمد و مقدار درامد و افزودن به حساب کوتاه مدت .

    7- برداشت از حساب کوتاه مدت : ثبت مقدار و علت برداشت و نام دريافت کننده.


    8- صدور صورتحساب براي هر پلاک :
    جمع هزينه هاي آب و برق و گاز که براي هر پلاک + هزينه شارژ ماهيانه + مقدار بدهي قبلي و کسر از طلبکاري قبلي ( چاپ قيمت کل شارژ ماهيانه و چاپ 20% تخيف شارژ ماهيانه )

    9- دريافت رسيد قبض پرداخت شارژ : شامل ثبت تاريخ و شماره قبض در يافتي .

    10 – ارايه يک نمونه از کاغذ چاپ شده ويژه صدور قبض حداکثر تا 10 روز پس از تاريخ عقد قرارداد توسط مشتری به مجری (جهت تنظيمات چاپ قبض ها)











    ( اين قرارداد در شش ماده ودر دو نسخه كه هركدام حكم واحد دارند تهيه و تنظيم شده است )





    مهر و امضاء مشتري مهر و امضاء مجري
    حالا جاهای خالی به صورت متغیر هست

    پس نمیشه چند صفحه هم به صورت جدا ساخت و توش متن ثابت قرار داد
    چون معلوم نیست فیلدهای متغیر چند کلمه هستند

  3. #3

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    سلام
    دوست عزیز چرا خودتون به صورت دستی این کارو نمیکنی؟
    متن رو تا جایی که فضا وجود داره تو page1 در داخل یه کنترل text قرار بدین و مابقی در صفحه 2 در داخل یه کنترل text دیگر

  4. #4

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    ممنونم از پاسخ شما اما شما فرض کنید

    من کلا متن رو به صورت فرمایشهای شما تو چند صفحه قرار داد حالا فیلدهای متغیر رو نیز در داخل این متن ثابتها مشخص کردم

    حال اگر فیلدهای متغیر چند کلمه باشند بقیه صفحه خالی میماند و برعکس هر کدام از فیلدهای متغیر چندین خط باشند متن صفحه سر ریز میشود و قسمتی نمایش ما بقی مخفی میشود چون مجاز نیت صفحه جدیدی خوکار باز کنه و ما بقی رو انجا نمایش بده

    این مشکل رو بتونم حل کنم درست میشه

  5. #5

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    سلام بهتره تمامی متن ها رو به گزارش بفرستید و مقدار جدید رو هم با علامت =+ به هم پیوست کنید...

  6. #6

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    ممنون از پاسخ شما
    اما ان وقت قالب بندی متن به هم میریزه
    اگر به نمونه نگه کنید میبینید که دارای یک قالب بندی مشخص است مثلا بولد شده ، لیست شده و....

  7. #7

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    سلام میشه من قبلا این کار رو بارها انجام دادم در نمای disgin استیمول یه text بذارید...خصوصیات رو طبق عکس پیوستی ست کنید...

    این کد هم برای ارسال مقدار ها (جای علی هر مقدار هر چنذ صفحه متن هم باشد به صول و عرض مشخص صفحه باز میشود ) :

                stiReport1.Load(@"c:\stiReport1.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1["name"] = "علی";
    stiReport1.Show();


    یا میتونید روی یه پارگراف خاص قرار بدید و یک text دیگه برای متن های ثابت دیگه قرار بدید...

    یه متغیر(از نوع bussins object ) تعریف کنید به نام name بعد طبق مثال روی text روی صفحه دوبار کلیک و متن های ثابت رو اضاف و جاهایی هم که متغیر هستند مقدار متغیر رو قرار بدید...

    سلام {name} هستم


    هر کاری بخواید با stimul میتونید انجام دهید propertis خیلی امکانات ناب برات داره...
    و یه نکته دیگه که هست سعی کنید در سی شارپ max Length مقدار ها رو مشخص کنید چون همیه در این مورد مشکلات احتمالی زیادی...و با این کار کاربر مقدار ها با طول مشخص رو ارسال میکنه به گزارش...

    موفق باشید./

  8. #8

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    ممنون از پاسخ شما

    من حالا چه طور میتونم این متن رو چند صفحه کنم؟؟

    الان کل صفحه رو Text گرفت من حالا میخوام این متن من تو چند صفحه نمایش پیدا کنه من خودم صفحه جدید تعریف کنم

  9. #9

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    یعنی کسی با این مشکل روبرو نشده که سریز Text رو چه جوری به صحه دیگه منتقل کنه به صورت دینامیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    سلام
    Text رو بزار تو کنترل DataBand و خصوصیت Can Grow مربوط به Text رو هم True کن. DataBand کار شکستن متن به چند صفحه رو (در صورت نیاز) خودش انجام میده

  11. #11

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    ممنون از پاسخ شما

    اما مشکل رفع نشد

  12. #12

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    سلام
    یعنی کسی با این مشکل روبرو نشده که سریز Text رو چه جوری به صحه دیگه منتقل کنه
    به صورت دینامیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    اگه فقط جوب اینو میخواید، که تو پست 10 گفتم. تستش هم کاری نداره. یه متن طولانی تو کنترل Text قرار میدید و با شرایط گفته شده Preview میگیرید. نتیجه مشخصه
    اما اگه میخواید علاوه بر شکستن متن، استایل هم به متنتون بدید و تو جاهای مشخص از گزارش قرار بدید، 2 تا راه داره
    1. قسمتهای ثابت و داینامیک رو تو گزارشتون مجزا در نظر بگیرید. مثلا اول یه کنترل Text ثابت (ثابت از نظر محتوا، استایل و ارتفاء)، بعد یه کنترل Text داینامیک (محتوا و ارتفاء داینامیک و استایل ثابت. ارتفاء هم طبق پست 10 خودش بر حسب محتوا تغییر میکنه. پس واسه این هم شما لازم نیست کار خاصی انجام بدید). اما حالا چند تا از این تکست های ثابت و داینامیک تو دیزاین قرار بگیره؟
    حتما تا حالا قالب وبلاگها رو دیدید و میدونید ماژولها چه جوری تو بخشهای مختلف صفحه قرار میگیرن. یا تا یه حدی همین MasterPage خودمون تو ASP.NET. هر بخش از قبل جاش مشخصه که میشه همون چیزی که samadblaj تو پست 7 گفته.
    مثلا این بخش میتونه کلا از طریق یه متغیر که تو یه کنترل Text قرار میگیره و توسط برنامه مقدار دهی شده، نمایش داده بشه
    اين قرارداد في مابين هيات مديره
    ...........................به نشانی– ......................................
    كه در اين قرارداد مشتري ناميده ميشودوآقاي ........................ به نمايندگي از
    ............................ به نشانی ...................
    كه
    در اين قرارداد مجري خوانده ميشوند با شرايط و مفاد زير منعقد مي
    گردد .

    لزومی نداره واسه یه همچین متنی خودمون رو درگیر 5 تا متغیر بکنیم که معلوم نیست تازه بعد از جاگزاری تو متن بالا، نصفشون به خاطر جای کم نمایش داده نشن یا متن داخل متغیر اینقدر کوچیک باشه که فضای خالی باقیمانده تو ذوق بزنه.
    بعد از متن بالا یه قسمت ثابت داری که خوب میتونی مستقیم بزاریش تو گزارش و استایل مورد نظر رو بهش بدی


    ماده 1 – موضوع قرارداد

    نرم افزار صدور قبض شارژ ماهيانه پلاکها - سيستم نگهداری اطلاعات هزينه ها و درآمدهای روزانه هيات مديره – سيستم نگهداری وضعيت پرداخت حقوق کارگران - سيستم نگهداری دريافت اقساط وام .


    ماده 2 – مدت قرارداد

    1- مدت كل قرارداد40 روز از تاريخ امضاي قرارداد ميباشد كه طي آن مجري متعهد ميگردد نرم افزار مذكور را در دو مرحله آماده استفاده نمايد .
    ( مرحله اول تحويل ابتدايی نرم افزار در مدت 25 روز از تاريخ عقد قرارداد ميباشد و مرحله دوم مدت 15 روز جهت رفع اشکالات احتمالی پس از تحويل ابتدايي ميباشد که تحويل نهايی ناميده ميشود .)

    2- هر گونه تأخير در ارائه اطلاعات توسط مشتري جهت تكميل كار به مدت قرارداد اضافه خواهد شد.
    3- تأخير هائي كه در اثر در خواست مشتري مبني بر تغييرات در ساختار نرم افزار ايجاد خواهد شد به طولمدت قرارداد و قيمت اضافه مي شود .


    ماده 3 – مبلغ قرارداد
    و به همین ترتیب تا آخر ادامه میدی

    2. کنترل Text یه خصوصیت داره به اسم Allow Html Tags که خوب مشخصه کارش چیه. اگه True باشه، تگ های Html داخلش تفسیر میشن و میتونی واسه استایل دادن به متنت از این هم کمک بگیری
    حالا میتونی یا هر بخش رو به صورت مجزا به این صورت استایل بدی، یا کل متنت رو تو برنامت قالب بندی کنی و یه دفعه بفرستیش واسه یه کنترل Text که اون زحمت نمایشش رو بکشه
    3. و شاید ترکیب 1و 2 هم خودش یه راه باشه

  13. #13

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    ممنون از پاسخ شما

    ببینید من حتی تو مرحله اول هم گیر کردم تو سیستم من نمیشه ویرژنی که استفاده میکنم 2013 هست
    فایل رو اپلود کردم میشه لطف کنید نگاه کنید ببینید این متن شکسته میشه یا نه


    بازم ممنون از لطفتان

    Report.zip

  14. #14

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    سلام. واسه من ورژن 2009 هستش. اینم نتیجه اجرای گزارش شما تو جایی که ادامه متن رفته صفحه بعد. من فقط فونت رو یه کم بزرگ کردم که متن بهتر دیده بشه

    Untitled - 5.jpg

  15. #15

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    ممنون از پاسخ شما
    بله حق با شما بود من ویرژن 2009 رو پیدا نکردم 2010 نصب کردم مشکل کاملا حل شد مشکل از ویرژن نرم افزار من بود
    که خدا رو شکر حل شد باز ممنون
    فقط یک سوال
    من چه طور میتونم تعداد سطرهای چاپ شده را کنترل کنم

    مثال بزنم بهتر است

    من یک لیست ابزار دارم حال تو این لیست ابزار اخرش جمع میزنه اما مشکل اینجاست که اگر تعداد ابزارم تو لیست 21 باشه لیست ابزار رو چاپ میکنه و جمع رو تو صفحه بعدی چاپ میکنه من میخوام یک شرط بزارم و بگم تو هر صفحه فقط 19 تا رکورد چاپ کن تا جایی برای چاپ جمع هم باشه در ضمن من جمع رو به صورت متغیر به برنامه پاس میدم بحث نحوی تهیه کردن جمع ندارم


    با تشکر

  16. #16

    نقل قول: مشکل با متن ثابت در stimulReport

    متاسفانه یک مشکل بزرگی هم که داره متن رو تراز نمیکنه

    مثال


    سلام من علاقه زیادی به کامپیوتر دارم
    من همچنین علاقه دارم به الکترونیک
    من درمکانیک نیز مهارت زیادی دارم
    اما چیزی که من میخوام

    سلام من علاقه زیادی به کامپیوتر دارم
    من همــچنین عـلاقه دارم به الکـتـرونـیـک
    مـن در مـکـانـیـک نـیـز مهـارت زیادی دارم




تاپیک های مشابه

  1. مشکل خوندن متن فارسی از فایل
    نوشته شده توسط Ner'zhul Arthas در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1393, 02:09 صبح
  2. مشکل ذخیره متن فارسی
    نوشته شده توسط khlless در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 01:10 صبح
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 15:38 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 12:08 عصر
  5. مشکل تایپ متن خاصی از فارسی
    نوشته شده توسط Payam Moradi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 00:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •