نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای Error while unloading appdomain. (Exception from HRESULT: 0x80131015)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    Question خطای Error while unloading appdomain. (Exception from HRESULT: 0x80131015)

    با سلام
    دوستان میدونن این خطا واسه چیه
    error3.png

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: خطای عجیب Error while unloading appdomain. (Exception from HRESULT: 0x80131015)

    آره دوست عزیز

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    نقل قول: خطای عجیب Error while unloading appdomain. (Exception from HRESULT: 0x80131015)

    ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد

  4. #4

    نقل قول: خطای عجیب Error while unloading appdomain. (Exception from HRESULT: 0x80131015)

    ممنون دوست عزیز مشکل منم برطرف شد

  5. #5

    نقل قول: خطای عجیب Error while unloading appdomain. (Exception from HRESULT: 0x80131015)

    مرسی دوستان .مشکل منم رفع شد. اما هنوز یه مشکل دارم اونم اعداد فارسی در Report Viewer هست کسی میتئنه کمکم منه

تاپیک های مشابه

  1. خطای Class not registered Exception From HRESULT: 0x80040154
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش Silverlight
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 15:24 عصر
  2. راه حلی برا ی خطای Access is denied. (Exception from HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED))
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1391, 20:34 عصر
  3. ایراد Exception from HRESULT: 0x80210015 در قسمت کار با اسکنر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 19:03 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 18:12 عصر
  5. سوال: پیام خطای Unverifiable code failed policy check. (Exception from HRESULT: 0x80131402 چیست؟
    نوشته شده توسط zareei_ta در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •