نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    چگونه می توان نامه پوشه ها را بدست آورد ؟

    مثلاً در مسیر C:\Users\ چه پوشه هایی وجود دارد ؟

    می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم فقط نام پوشه ها در لیست باکس اضافه شود .
    توجه : می خواهم فقط نام پوشه ها ذخیره شود و نمی خواهم که مسیر پوشه های داخلی مشخص شود )

    با تشکر - لطفاً راهنمایی فرمایید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یه سری به فضای نام System.IO بزنید. (Directory.GetDirectories)
    از دستور زیر استفاده می کنم ، ولی مسیر رو به من می دهد . من نام فولدر را می خواهم .
                IList Folderlist = System.IO.Directory.GetDirectories(textBox1.Text);
    listBox1.DataSource = Folderlist;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    یه لیست باکس بزارید و توی یه Button این تیکه کد رو بزنید
     Foreach(string strfolder in System.IO.Directory.GetDirectories("C:\\")) 
     { listBox1.Items.Add(strFolder); }  

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_armed مشاهده تاپیک
    یه لیست باکس بزارید و توی یه Button این تیکه کد رو بزنید
     Foreach(string strfolder in System.IO.Directory.GetDirectories("C:\\")) 
     { listBox1.Items.Add(strFolder); }  
    دوست عزیز ، همانطور که اعلام کردم ، مسیر را نمی خواهم . یعنی نمی خواهم اینطور نوشته شود : c://1

    می خواهم نوشته شود 1

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در یک حلقه و توسط DirectoryInfo نام رو میتونی بدست بیاری.
    دایرکت اینفو رو ندیدم !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

                string[] a = Directory.GetDirectories(@"c:\");
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(a[1]);
    MessageBox.Show(di.Name.ToString());

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi_armed
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    184

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ، همانطور که اعلام کردم ، مسیر را نمی خواهم . یعنی نمی خواهم اینطور نوشته شود : c://1

    می خواهم نوشته شود 1
    این قطعه کد , اسم فولدرهارو توی لیست باکس نشون میده
    شما میتونی Item مورد نظر رو انتخاب کنی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه نام فولدر را بدست آوریم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
                string[] a = Directory.GetDirectories(@"c:\");
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(a[1]);
    MessageBox.Show(di.Name.ToString());
    دستور شما فقط یک پوشه را نمایش می دهد . از دستور زیر استفاده کردم :
                string[] a = Directory.GetDirectories(textBox1.Text);
    foreach (string Directories in a)
    {
    DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(Directories);
    listBox1.Items.Add(di.Name.ToString());
    }

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: چگونه نام پارتیشن ها رو بدست آوریم؟
    نوشته شده توسط m-i-l-s-o-n در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 22:11 عصر
  2. چگونه می توانیم در Vb شماره صفحه و تعداد صفحه گزارش را بدست آوریم
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 13:45 عصر
  3. چگونه می توانیم نام ماه را بدست آوریم
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1384, 14:51 عصر
  4. چگونه نام فایل داخلی فایلهای فونت را بدست بیاوریم؟
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 12:40 عصر
  5. سلام چگونه تمامی Handle اشیاء داخل فرم رو بدست آوریم ؟؟؟
    نوشته شده توسط mkalone در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 23:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •