نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چاپ گزارش کریستال ریپورت بدون پیش نمایش

  1. #1

    چاپ گزارش کریستال ریپورت بدون پیش نمایش

    من توی برنامم میخام باکلیک یک دکمه گزارشی که با کریستال ریپورت درست کردم مستقیما به پرینتر بفرستم وچاپ کنم تجربه ای در زمینه چاپ ندارم لطفا راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: چاپ گزارش کریستال ریپورت بدون پیش نمایش

    rd.PrintToPrinter(......)

    rd نمونه ای از ReportDocument

  3. #3

    نقل قول: چاپ گزارش کریستال ریپورت بدون پیش نمایش

    میشه بیشتر توضیح بدین من هیچوقت با چرینت کار نکردم. چه پارامترایی باید بهش بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mc_laren
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    197

    نقل قول: چاپ گزارش کریستال ریپورت بدون پیش نمایش

    چاپ گزارش بدون پیش نمایش با ارسال به چاپگر دلخواه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...29#post1709029

تاپیک های مشابه

  1. اکسپورت گزارش به اکسل و چاپ گزارش (کریستال ریپورت)
    نوشته شده توسط mhaghp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 13:57 عصر
  2. سوال: چاپ گزارش با FastReport بدون پیش نمایش؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 06:53 صبح
  3. ارسال مستقیم اطلاعات چاپی به پرینتر بدون پیش نمایش در کریستال ریپورت 10
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 07:14 صبح
  4. 'گزارش گیری در VB.NET با استفاده از کریستال ریپورت بدون نیاز به نصب کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط hoolooj4u در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 22:20 عصر
  5. چاپ گزارش کریستال ریپورت در vb
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •