نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ریختن فرم ها در پوشه

  1. #1

    ریختن فرم ها در پوشه

    سلام
    من فرم های پروژمو طبقه بندی کردم یعنی فرم های مربوط به گزارش رو در یک فولدر، فرم های مربوط به جستجو رو در یک فولدر و crystal report ها رو هم در یک فولدر دیگه قرار دادم این کار رو که کردم با خطا مواجه شدم اگه بخوام از فرم ها استفاده کنم چطوری باید آنها را بنویسم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ریختن فرم ها در پوشه

    سلام.
    چه خطایی؟. متن خطا رو بگید یا یه عکس از خطا بگیرید و بذارید.

  3. #3

    نقل قول: ریختن فرم ها در پوشه

    Error 1 The type or namespace name 'cr_karnameh' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) F:\university\karshenasi\barnamenevisi system(C#‎)\project amozeshgah konkor\konkor\konkor\Report\report_karnameh.cs 31 13 konkor

    cr_karnameh نام crystal report است که از کارنامه گزارش می گیرد وقتی آن را در یک فولدر قرار دادم خطا داد البته از همه گزارش ها به همین صورت خطا میگیرد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ریختن فرم ها در پوشه

    دو راه دارید:
    یا فایل کریستال رو drag کنید و بندازیدش داخل پوشه debug (تو پنجره solution پوشه bin\debug ). در این حالت کافیه که کد مربوط به load شدن کریستال رو بصورت زیر بنویسید:

    ReportDocument rd = new ReportDocument();
    rd.Load("cr_karnameh.rpt");

    راه دوم اینه که از درون پوشه ای که فایل کریستال رو داخلش انداختی، فایل کریستال رو درگ کنی و بندازیش داخل دابل کوتیشن مربوط به Load شدن فایل. خودش بصورت خودکار مسیرش رو تشخیص میده.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهم ریختن فرم در هر بار اجرا
    نوشته شده توسط mehran_337 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1391, 19:25 عصر
  2. تغییر رزولیشن مانیتور و به هم ریختن فرم
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:56 عصر
  3. بهم ریختن فرم
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 17:58 عصر
  4. بهم ریختن فرم
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 17:58 عصر
  5. به هم ریختن فرم های طراحی شده
    نوشته شده توسط sheida-peyravi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •