نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

  1. #1

    Smile اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    سلام دوستان امیدوارم خوش و خرم باشید.
    دوستان من می خوام برنامه ای بنویسم که وقتی اسم کانکشن ام رو بهش میدم بتونم به اینترنت وصل شم و بشه باهاش دیسکانکت هم شد.
    کانکشن ای دی اس ال قبلاَ در ویندوز ساخته شده.
    مرسی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    سلام دوست عزیز
    به سایت برنامه نویس خوش آمدید
    لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
    لینک
    مطلب دیگر :
    - بررسی اتصال به اینترنت Dial up و ADSL
    در صورتیکه مقدار بازگردانده شده از این تابع IsConnectedToInternet برابر true باشد ، سیستم به اینترنت متصل است
    using System.Runtime.InteropServices;

     //بررسی اتصال به اینترنت
    [DllImport("wininet.dll")]
    private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);
    //Creating a function that uses the API function...
    bool IsConnectedToInternet()
    {
    bool a;
    int Desc;
    a=InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    return a;
    }

    - قطع کردن اتصال اینترنت دایل آپ از طریق دستورات خط فرمان
    System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect");

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    به سایت برنامه نویس خوش آمدید
    لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
    لینک
    موفق باشی
    ممنون.
    دوست خوبم جستجو کردم، اما نتیجه ی موردنظر رو پیدا نکردم. لینکی هم که گذاشتید #c نیست. بازم ممنون.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Elnaz Kiani مشاهده تاپیک
    ممنون.
    دوست خوبم جستجو کردم، اما نتیجه ی موردنظر رو پیدا نکردم. لینکی هم که گذاشتید #c نیست. بازم ممنون.
    اصلاح شد چک کنید

  5. #5

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    مرسی، دستتون درد نکنه.
    تابع بررسی اتصال و عدم اتصال جواب داد.
    اما قسمت دوم، همانطور که در پست اول گفتم برای کانکشن adsl میخام.

  6. #6

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    دوستان راه حلی برای کانکشن adsl ندارید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    مدم های ADSL بهشون میگن نیمچه روتر و عملا هم یه سری از مفاهیم اصلی روتر رو پوشش میدن.

    خبر خوب اینکه شما میتونید عین یک روتر عادی به این مدم ها کانکت بشید و اینترفیس مربوطه رو دیس کنید. تقریبا میشه گفت تمامی پارامترهایی که در پنل مدم هستند رو میتونید

    با دستورات مربوطه ست کنید. دقت کنید پسورد دیفالت برای لاگین به پرامت معمولا admin هست. شما میتونید با استفاده از پورت سریال (جزو اینترفیس های روتر هاست تو نیمچه

    روتر ها ندیم باشه) و حتی TCP/IP به آدرس Gateway مربوطه که اون هم دیفالت 192.168.1.1 است به پرامت روتر برسید و بقیش دیگه مشخصه.

    این بهترین راهکار برای شماست ، روشهای دیگه ای هم هست منجمله دیس کردن اینترفیس LAN یا تغییر دادن گیت وی پیش فرض و ... که بنده شخصا این راهکار رو ترجیح میدم

    هرچند یکم کدنویس بیشتری داره ولی اصولی تره .

    بسته به مارک مدم، Command ها احتمالا یکم متفاوت خواهند بود پس دقت کنید. منوال روتر مدم رو حتما بخونید تا کاری نکنید که خدای نکرده مدم رو مجبور بشید بفرستید

    پشتیبانی و ...

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    خدا وکیلی آخرش هم نفهمیدیم چی کار باید بکنیم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    کسی نیست جواب بده - ممنون میشیم

  10. #10

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    خیالتون راحت کسی نیست توی ایران ج مارو بده من از خیلی ها پرسیدم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    کسی هست جواب بده و جواب هم داده.این سوال در این دو هفته دو بار جواب داده شده.

  12. #12

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    نخیر خودتون کدها رو تست کردین ؟
    جواب نمیده همه فقط تابع معرفی کردن

  13. #13

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    سلام اینو نگاه کنید http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
    من یک مثالشو تست کردم جواب داد

    System.Diagnostics.Process.Start("rasdial","\"EAST OFFICEEAST OFFICE\" /d");

  14. #14

    نقل قول: اتصال و قطع اتصال اینترنت در#c ؟

    نمیشه لیستی از کانکشن هایی که در ویندوز هست رو نمایش بده توی نرم افزار ؟ و کاربر اون رو انتخاب و شروع به وصل کردن کنه و هر موقع خواست قطع کنه ؟
    در واقع کار کانکشن ویندوز رو میخوام انجام بده ؟

تاپیک های مشابه

  1. اتصال و قطع اتصال از اینترنت
    نوشته شده توسط meandyouwith2003 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 17:07 عصر
  2. سوال: قطع اتصال اینترنت Dial Up Connection
    نوشته شده توسط محمد زارع در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 23:41 عصر
  3. سوال: قطع اتصال با اینترنت
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 16:45 عصر
  4. اطلاع از اتصال یا قطع سرویس اینترنت در ISP
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 22:18 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 15:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •