نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

  1. #1

    یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    سلام به دوستان عزیز...
    امیدوارم سوالم تکراری نباشه...البته جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم...
    هنگام Authenticate کردن کاربران در فایل Web.config خوب ما یه فرمی به عنوان فرم Login معرفی میکنیم....که هر کاربری که وارد سایت نشده بود فرستاده بشه به اون صفحه...
    خوب حالا فرض کاربر دفعه اول اومده سایت باید ثبت نام کنه وقتی لینکی من میزارم که بره به صفحه ثبت نام نمیره میره دوباره به صفحه Login .....
    خودم به فکرم رسید که یه فولدر درست کنم با یه Web.Config و اون صفحه رو تو اون فولدر بزارم..
    اما در دایرکتیو Page از inherits صفحه ایراد میگیره....و میگه نمیشناسه..
    میشه راهنمایی کنید...
    اگر یه مثال بزاری که خیلی عالی میشه
    با تشکر پیشاپیش

  2. #2
    باید صفحه ی ثبت نام رو از صفحاتی که نیاز به تصدیق هویت دارند، مجزا کنید.
    در فایل Web.Config

    <location path="register.aspx">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow users="*" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location>

    موفق باشید.

  3. #3
    ممنون آقای راد....
    اما چرا وقتی میخوایم یه فایل web.config در ساب دایرکتوری درست کنیم دیگه صفحه رو به کل نمیشناسه و مدام اررور میده؟

  4. #4
    بطور پیش‌فرض هر پروژه توی ASP.Net فقط یک web.config می‌تونه داشته باشه.
    البته اگه اصرار دارین که چند web.config در sub folderهاتون داشته باشین با تغییراتی در machine.config امکان پذیر هست:
    http://www.codeproject.com/aspnet/multipleWebConfig.asp

  5. #5

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    سلام
    من میخوام یکسری صفحاتم قبل باز شدن احتیاج به login داشته باشن برای این کار اونارو توی یک فولدر جدا گذاشتم و یک web config جدا براش گذاشتم حالا در ادامه باید چی کار کنم ؟!؟!؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    چرا web.config جدا؟ فقط کافیه در web.config (در یک web.config) دسترسی رو برای کاربران login نکرده از صفحه ها یا فایل های مورد نظرتون ممنوع کنید. به شکل زیر:


    <location path="muser.aspx">
    <system.web>
    <authorization>
    <deny users="?"/>
    </authorization>
    </system.web>
    </location>


    location رو می تونید در web.config قبل از </configuration> قرار بدید.

  7. #7

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    سلام مرسی
    جواب نداد ! من میخوام برای پنل مدیریتم که شامل چندین صفحه است یک login بذارم ، برای همین 2 تا web.config گذاشتم ؟ کدی که توی config فولدر مدیریت گذاشتم اینه اما بازم error میده ؟!؟!
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="~/Admin/login.aspx" timeout="20">
    </forms>

    </authentication>

    <authorization>
    <allow users="?"/>
    <deny users="*"/>

    </authorization>

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    دلیل خاصی داره که از دو تا web.config استفاده کنید؟
    فرض کنیم وب سایت شما رو بشه به دوقسمت مدیریت و معمولی تقسیم کرد و باز فرض کنیم قسمت معمولی نیاز به احراز هویت نداره.
    شما به روشی که در پست های همین تاپیک گفته شد، به بخش های قسمت معمولی به کاربران احراز هویت نشده حق دسترسی بدید و برای بخش های مدیریت اونها رو برای احراز هویت به قسمت log in بفرستید.

  9. #9

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    ببخشید میشه بگید چه جوری ؟ من تو این زمینه تجربه ندارم . اون کدی هم که گفتین برای یک poge گذاشتم اما باز بدون login هم وارد شد ! اگه بخوام کلا به page های داخل یک پوشه دسترسی با login باشه چی ؟
    در ضمن خیلی ممنون که سریع جواب میدین

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Clever86 مشاهده تاپیک
    ببخشید میشه بگید چه جوری ؟ من تو این زمینه تجربه ندارم . اون کدی هم که گفتین برای یک poge گذاشتم اما باز بدون login هم وارد شد ! اگه بخوام کلا به page های داخل یک پوشه دسترسی با login باشه چی ؟
    در ضمن خیلی ممنون که سریع جواب میدین
    این کد رو برای فولدر استفاده کنید. یه جایی اشتباه کردید که بدون login وارد می شه.

    <location path="Secure">
    <system.web>
    <authorization>
    <deny users="?"/>
    </authorization>
    </system.web>
    </location>


    کدیو که نوشتید و بدون login وارد شدید بذارید.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    بخش location باید داخل بخش <configuration> باشه. برای راحتی location ها رو قبل از </configuration> قرار بدید.

    شما توی یکی از پست ها تون اینطوری نوشتید:


    <allow users="?"/>
    <deny users="*"/>

    این یعنی به کاربرهای ناشناس دسترسی دادید و به کاربرهای login کرده نه.

    به این شکل بنویسید:

    authentication mode="Forms">
    <forms name="logincookie" loginUrl="...." timeout="20" defaultUrl="..."></forms>
    </authentication>
    <authorization>
    <allow users="*"/>
    </authorization>

  12. #12

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    locationpath="Admin">
    <
    system.web>
    <
    authorization>
    <
    denyusers="?"/>
    </
    authorization>
    </
    system.web>
    </
    location>
    اگه فقط همین کد و بخواد پس از کجا میفهمه باید به چه فرمی برای login کردن redirect کنه ؟ این کد شما رو هم نوشتم اما بازم جواب نداد !

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    برای تعیین صفحه login و صفحه ای که در صورت نیاز کاربر بعد از login به اون هدایت بشه باید به صورت زیر عمل کنید:

    <authentication mode="Forms">
    <forms name="logincookie" loginUrl="login.aspx" timeout="20" defaultUrl="main.aspx"></forms>
    </authentication>
    <authorization>
    <allow users="*"/>
    </authorization>
    loginUrl صفحه login هست و defaultUrl صفحه ای که کاربر بعد از login به اون هدایت می شه.
    آخرین ویرایش به وسیله Vahid_moghaddam : شنبه 25 اردیبهشت 1389 در 13:32 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    اگه باز هم مشکل حل نشد، فایل web.config رو بذارید. ترجیحا upload کنید

  15. #15

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    از وقتی که گذاشتین ممنون بالاخره درست شد

  16. #16

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    اگر ما 10 تا پيج داشته باشيم... كه مثلا براي 5 تاش نياز باشه كاربر لاگين كنه و واسه 5 تاش نياز نباشه دونه دونه بايد اسم صفحاتيو كه نياز به لوگين دارند و ندارند رو توي وب كانفيگ و لوكيشن مشخص كنيم؟

  17. #17

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط hamed2661 مشاهده تاپیک
    اگر ما 10 تا پيج داشته باشيم... كه مثلا براي 5 تاش نياز باشه كاربر لاگين كنه و واسه 5 تاش نياز نباشه دونه دونه بايد اسم صفحاتيو كه نياز به لوگين دارند و ندارند رو توي وب كانفيگ و لوكيشن مشخص كنيم؟
    از Web Site Administration Tool استفاده کرده اید ؟!

  18. #18

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    اون صفحاتی که احتیاج به login دارند داخل یک فولدر قرار بدین و دسترسی به اون فولدر رو فقط برای کاربران login کرده بگذارید ، این کد رو داخل web.config پروژه قرار بدین :

    <
    locationpath="Admin">
    <
    system.web>
    <
    authorization>
    <
    denyusers="?"/>
    </
    authorization>
    </
    system.web>
    </
    location>

  19. #19

    نقل قول: یه سوال در مورد ورود و ثبت نام کاربر

    سلام من 2 تا فولدر دارم که میخوام دسترسی به پیج های داخل هر کدوم به صورت جداگانه login بشه ، یعنی 2 تا فرم login دارم ، کد داخل web config باید چه جوری باشه ؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •