نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    سلام
    من یه رشته دارم به این صورت 1391/12/4
    میخوام روز ماه سال رو جدا کنم و داخل سه تا textbox بریزم .
    یکی از تکس ها روز یکی ماه و یکی سال هست.
    میدونم رشته باید جوری پیمایش بشه که به اولین / رسید کپی کردن رو متوقف کنه ولی نمیدونم چجوری با کد این کارو بکنم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    سلام.
    از substring استفاده کن ( اگر رشته شما اسمش s باشه ) :
    TxtYear.Text = s.SubString(0,4);

    TxtMonth.Text = s.SubString(5,2);

    TxtDay.Text = s.SubString(8,2);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    از دستور substring استفاده کن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    از substring استفاده کن ( اگر رشته شما اسمش s باشه ) :
    TxtYear.Text = s.SubString(0,4);

    TxtMonth.Text = s.SubString(5,2);

    TxtDay.Text = s.SubString(8,2);
    نشد ارور میده
    'string' does not contain a definition for 'SubString' and no extension method 'SubString' accepting a first argument of type 'string' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    نشد ارور میده
    'string' does not contain a definition for 'SubString' and no extension method 'SubString' accepting a first argument of type 'string' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
    مشکل شما اینه که زحمت تایپ کردن هم به خودتون نمیدید. یک متن رو عینا برمیدارید و paste میکنید. کلمه Substring حرف s دومی باید کوچیک تایپ بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    مشکل شما اینه که زحمت تایپ کردن هم به خودتون نمیدید. یک متن رو عینا برمیدارید و paste میکنید. کلمه Substring حرف s دومی باید کوچیک تایپ بشه.
    راست میگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    مشکل شما اینه که زحمت تایپ کردن هم به خودتون نمیدید. یک متن رو عینا برمیدارید و paste میکنید. کلمه Substring حرف s دومی باید کوچیک تایپ بشه.
    الان مشکل اینجاس که بعضی مواقع ماه یا روز دو رقمیه الان ایراد میگیره.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    از متد split استفاده کنید. فقط بگم قبلا بحث شده و بسیار تکراری هست و البته بسیار راحت.
    خب چجوری؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    سلام
    از split استفاده کنید. بصورت زیر:

    string[] arr = "1391/12/08".Split('/');
    this.Text = arr[0] + arr[1] + arr[2];

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: تجزیه کردن یک رشته تاریخ در چند textbox

    ممنون حل شد.

    string[] arr = lbldatevosul3.Text.Split('/');
    txtdateyear4.Text = arr[0];
    txtdatemond4.Text = arr[1];
    txtdateday4.Text = arr[2];

تاپیک های مشابه

  1. تفکیک کردن یک رشته تاریخ به روز ، ماه و سال(پیمایش یک رشته)
    نوشته شده توسط amir_ir در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 10:33 صبح
  2. جدا کردن بخشی از رشته تاریخ در بانک
    نوشته شده توسط javan2754 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 14:01 عصر
  3. پر کردن چند textbox با نام مشابه در حلقه
    نوشته شده توسط neginesabzesade در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 14:10 عصر
  4. فوری پیدا کردن یک رشته درون یک textbox
    نوشته شده توسط آزیتا نبی زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 22:09 عصر
  5. پیدا کردن یک رشته در بین چند رشته
    نوشته شده توسط sirwan در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1383, 00:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •