نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    Smile تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    سلام
    شاید برای شما هم اتفاق افتاده که زمانی که برنامه شما از بانک اطلاعاتی SQlServer استفده می کنه اگر
    1- اصلا SqlServer نصب نباشه
    2- SqlServer نصب باشه اما Stop باشه
    3-SqlServer نصب باشه اما نرم افزار نتونه با آن ارتباط برقرار کنه
    4-یا DataBase مربوطه در SQlserver نباشه
    پس از اجرای برنامه دلفی یک پیغام میده (عموما به شکل زیر)
    Project ...... raised exception class EOleexception with message [DBNETLIB][ConnectionOpen(Connect()).SQL SERVER dos not exist or access denied .......
    چطور میشه کدی نوشت که قبل از اینکه دلفی بخواهد این پیغام رو بده ، خودمون با کد نویسی یه پیغام فارسی بدهیم که "خطا در برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی Sqlserver"

  2. #2

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    سلام.
    TRY - Except
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    سلام دوست عزیز
    درسته با Try میشه ولی چطوری ؟ لطفا یک نمونه کد بگذارید

  4. #4

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer


    try
    adoconnection1.connectionstring := 'bla bla'; // here you are
    adoconnection1.connect; // or open
    except
    // can not connect
    end;
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    سلام دوست عزیز You-See
    اخوی کدی پیشنهادی شما را هم نوشتم ولی جواب نداد ، هنوز هم قبل از اینکه پیغام من نمایش داده بشه ، پیام خود دلفی را نمایش میده:

    Try
    dtm.adoconnection1.connected:=true
    exception
    showmessage('عدم برقراری ارتباط با بانک اطلاعاتی')
    end;

  6. #6

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    شما در مورد try اصلا کار کردید؟
    دوست من، با Exe تست کن، IDE ارورش رو در هر حال می ده. باید بعدش ادامه بدید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    پیرو صحبت برادر عزیزمون : در نوشتن کد دقت کنید :
    except چه ربطی به exception داره؟


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: تشخیص بررسی ارتباط با بانک SqlServer

    نقل قول نوشته شده توسط ariadpg مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    درسته با Try میشه ولی چطوری ؟ لطفا یک نمونه کد بگذارید
    بهتون توصیه میکنم آموزش تصویری آقای بهروز عباسی مربوط به مدیریت استثنائات رو از این لینک دانلود کنید.

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با بانک sqlserver در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط ghorbanyf در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 16:07 عصر
  2. ارتباط با بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 20:20 عصر
  3. تشخیص نوع خطا در بانک
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1382, 12:38 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 08:54 صبح
  5. شما برای ارتباط با بانک اطلاعاتی از چه متدی استفاده میکنید؟
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •