نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

  1. #1

    Post عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

    من یک صحفه لاگین درست کردم در صحفه ای که باید پی از لاگین اطلاعات نمایش داده بشه مشکل زیر نمایان میشه

    کد :


    include '../include/config_accont.php';
    connect($username,$password,$database);
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    $u=$_POST['tusername'];
    $p=$_POST['tpassword'];
    $read_sql= "SELECT * FROM `account` where `username`=$u and `password_account`=$p";
    $tab=mysql_query($read_sql);
    $row=mysql_fetch_array($tab);
    print $read_sql;
    echo mysql_error();


    خطا:


    SELECT * FROM `account` where `username`=hamidof and `password_account`=123
    Unknown column 'hamidof' in 'where clause'

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

    قبل از نام تيبل account نام ديتا بيست هم بيار مثال :
    SELECT * FROM test.`account` where `username`=$u and `password_account`=$p";

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط imanitc مشاهده تاپیک
    قبل از نام تيبل account نام ديتا بيست هم بيار مثال :
    SELECT * FROM test.`account` where `username`=$u and `password_account`=$p";

    <?PHP
    include '../include/config_accont.php';
    connect($username,$password,$database);
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    $u=$_POST['tusername'];
    $p=$_POST['tpassword'];
    $read_sql= "SELECT * FROM `$database`.`account` where `username`=$u and `password_account`=$p";
    $tab=mysql_query($read_sql);
    $row=mysql_fetch_array($tab);
    ?>


    پیغام قبل رو میده
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : سه شنبه 08 اسفند 1391 در 12:13 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

    $read_sql= "SELECT * FROM database `***_account` where `username`=$u and `password_account`=$p";

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط فرزند کوروش مشاهده تاپیک
    $read_sql= "SELECT * FROM database `***_account` where `username`=$u and `password_account`=$p";
    بابا میدونم کجا باید دیتابیس رو قرار بدم کد رو درست ببین $database برابر بایک مقداره

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش اطلاعات از دیتابیس

    استاندارد بنویسید تا به مشکل بر نخورین.

    include '../include/config_accont.php';
    connect($username,$password,$database);
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    $u=$_POST['tusername'];
    $p=$_POST['tpassword'];
    $read_sql= "SELECT * FROM `account` where (`username`='{$u}' and `password_account`='{$p}')";
    $tab=mysql_query($read_sql);
    $row=mysql_fetch_array($tab);
    print $read_sql;
    echo mysql_error();

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش اطلاعات در CrystalReports با وجود خالی نبودن دیتابیس
    نوشته شده توسط rostamiani در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 03:37 صبح
  2. عدم نمایش اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط sogoli321 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1385, 19:03 عصر
  3. عدم نمایش اطلاعات در Quichreport
    نوشته شده توسط Delphi_Baz در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1385, 10:23 صبح
  4. نمایش اطلاعات درون دیتابیس
    نوشته شده توسط kasra515 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •