نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    Question راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    سلام من یک برنامه دارم مینویسم اما چندتا راهنمای میخوام اول اینکه میخوام فایل های pdf رو توی دیتا بیس ذخیره کنم جست و جو که کردم تو انجمن نوشته بود باعث بالا رفتن حجم دیتا بیس میشه بنظر شما آدرس فایل رو دخیره کنم بهتره یا خود فایل رو !
    مساله مهم اینه که نمیخوام کاربر فایل های pdf رو ببینه و اگه بخوام روی سیستم دیگه نصب کنم راحت باشه
    دوم اینکه کاربر هر فایلی رو که بخواد با برنامه adobe براش باز بشه
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    سلام
    نمیشه که کاربر نبینه
    شما باید از کامپوننت adobe reader استفاه کنید که محیط adobe رو درون فرم شبیه سازی می کنه
    و اونجا دکمه save داره که من هر کاری کردم موفق به بستنش نشدم پس اول و آخر میبینه و میتونه هر جای سیستمش ذخیرش کنه !
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    باشه پس باید آدرس رو ذخیره کنم فقط اگه میشه کمک کنید که آدرس رو چه جوری ذخیره کنم و فیلدش از کدوم نوع باشه و فایل رو چه جوری توی فرم باز کنم
    میشه نمونه کدی واسم بذارین ممنون میشم
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    این نمونه ای که قبلا برای یکی از بچه های همین جا آماده کرده بودم:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    دوست عزیز اگه منظورن یه کتابخانه برای فایل های pdf هست من قبلا نوشتم و سورسش رو هم گذاشتم ببینش شاید بدردت بخوره
    http://www.4shared.com/rar/Ie9TDmZv/pdf_library.html

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    سلام دوستان متاسفانه باید خود فایل پی دی اف رو در دیتا بیس ذخیره کنم حجم فایل هام هم در حال حاضر 6 گیگ هستش و در آینده بیشترم میشه
    میشه یک راهنمایی کنید که چقدر نرم افزار افت سرعت پیدا می کند
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    دیتابیست چی هست؟
    اکسس؟یا sql

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    افت سرعت چشم گیر نداره بیشتر افت سرعت در واکشی اطلاعات گسترده و گروه بنده هستش و در مورد برنامه شما داده های کمتری از cash استفاده میکنه ... ولی سعی کنید برای خصوصیات و آرشیو پروژتون رو صفحه بندی کنید...

    برای فایل های pdf هم از این کامپوننت O2S.Components.PDFView4NET استفاده کنید سعی کنید نسخه کرک شده رو پیدا کنید خودم دارم ولی متاسفانه اینترنتم ایرانسل هست نمیتونم برات اپ کنم با این کامپوننت میتونی در باز کردن فایل های pdf برای کاربر محدودیت های بی نظیری به سادگی ایجاد کنید به عنوان مثال ذخیره... و بهترین خصوصیات دیگه این کامپوننت نیاز به نصب Adobe reader یا برنامه خاص دیگه ای نیست...

    موفق باشید./

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    سلام کاربری که به برنامه وارد میشه مشکلی نداره من نمیخوام کسی که وارد ویندوز میشه به فایل ها دسترسی نداشته باشه واسه همین میگم در دیتابیس ذخیره شه و میخوام فایل با برنامه adobe باز بشه ضمنا دیتا بیسم هم sql server2008 هستش باتشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    سلام میشه درباره ذخیره و بازیابی (بازکردن فایل با برنامه adobe ) در برنامه چندتا کد قرار بدید تشکر

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    یه روش دیگه هم که الان به ذهنم رسید میتونید فقط آدرس فایل ها رو ذخیره کنید و و فایل های pdf رو coding رو +1 تا کاربر نتونه بازش کنه وموقع اجرا با برنامه شما این مقدار ها رو برگردونید...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: راهنمایی دخیره فایل pdf در دیتا بیس

    تشکر اینم راه خوبی هستش

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره و باز یابی انواع فایل ها در دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 اسفند 1389, 15:45 عصر
  2. حرفه ای: دخیره فایل PDF در SQL Server
    نوشته شده توسط BestLover در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 00:44 صبح
  3. سوال: ذخیره PDF در دیتا بیس
    نوشته شده توسط shuriken در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 11:31 صبح
  4. اتصال برنامه به سرور و دریافت فایل و آپدیت دیتا بیس
    نوشته شده توسط ftmotlagh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 18:02 عصر
  5. ذخیره فایل صوتی در دیتا بیس
    نوشته شده توسط نعیم رضاییان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •