نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Ftp

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    Ftp

    سلام دوستان عزیز
    خب راستش من میخواستم یک سری فایل رو اپلودکنم دوستان گفتن باید باftp کارکنم؛خب حالایکی بیادبگه ftpچیه؟چطورمیشه ازش استفاده کرد؟لطفایکی کمک کنه مرسی

  2. #2

    نقل قول: Ftp

    File transfer protocol
    اسمش روشه،کاری که شما باید بکنی برو تو هاستت یک ftpAccount بساز
    بعد با یه نرم افزار مثل cute ftp به هاست connect شو و فایلتو Upload کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: Ftp

    نقل قول نوشته شده توسط milad95 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز
    خب راستش من میخواستم یک سری فایل رو اپلودکنم دوستان گفتن باید باftp کارکنم؛خب حالایکی بیادبگه ftpچیه؟چطورمیشه ازش استفاده کرد؟لطفایکی کمک کنه مرسی
     
    FileInfo _FileInfo = new System.IO.FileInfo(@"C:\YOURFILE");
    FtpWebRequest ftpWebRequest = (System.Net.FtpWebRequest)FtpWebRequest.Create(new Uri("ftp://ftp.YourDoMain.ir/public_html/" + "YOURFILE"));

    ftpWebRequest.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("یوز شما", "پسورد شما");
    ftpWebRequest.KeepAlive = false;
    ftpWebRequest.Method = System.Net.WebRequestMethods.Ftp.UploadFile;
    ftpWebRequest.UseBinary = true;
    ftpWebRequest.ContentLength = _FileInfo.Length;

    int buffLength = 2048;
    byte[] buff = new byte[buffLength];
    FileStream _FileStream = _FileInfo.OpenRead();

    try
    {
    Stream _Stream = ftpWebRequest.GetRequestStream();
    int contentLen = _FileStream.Read(buff, 0, buffLength);
    while (contentLen != 0)
    {
    _Stream.Write(buff, 0, contentLen);
    contentLen = _FileStream.Read(buff, 0, buffLength);
    }

    _Stream.Close();
    _Stream.Dispose();
    _FileStream.Close();
    _FileStream.Dispose();

    label1.Invoke((MethodInvoker)delegate
    {
    label1.ForeColor = Color.Green;
    label1.Text = "successfully !";

    });

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    //label1.ForeColor = Color.Green;
    label1.Text = "Error,Please Try Again !";
    }

  4. #4

    نقل قول: Ftp

    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    فرض کنید که از سرویس picofileبرای اپلود فایلهایمان استفاده میکنیم و یه پوشه هم به نام picture داریم
    حالا در قسمت "ftp://ftp.YourDoMain.ir/public_html/" با چی بنویسیم؟
    اخه من با ادرسش مشکل دارم

تاپیک های مشابه

  1. نرم افزاری برای ارائه سرویس FTP
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1387, 11:20 صبح
  2. مشکل FTP با IPهای invalid
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1382, 03:57 صبح
  3. استفاده از ftp در برنامه های #C
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 11:35 صبح
  4. نقطه ضعف امنیتی فوق العاده خطرناک در Serv-U FTP
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 08:26 صبح
  5. FTP SERVER
    نوشته شده توسط ilovelinux در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1382, 22:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •