نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

  1. #1

    یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

    مثل تکس باکس جستجو که در بعضی سایتها هستش که یه متن کمرنگ مثل search google یا جستجو و ... نشون میده.این تکس باکس رو چطوری میشه درست کرد؟

  2. #2

    نقل قول: یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

    سلام
    مراحل انجام کار
    انتخاب کادر متنی--->Properties--->متن مورد نظر را در قسمت Text تایپ گرده--->از قسمت ForeColor رنگ مورد نظر را انتخاب می کنیم

  3. #3

    نقل قول: یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

    سلام
    از کامپونت DotNetBar استفاده کن
    از ابزاری که داره می تونید برای زیبائی برنامه استفاده کند از جمله تکس باکس که خاصیت WatermarkText داره که همین نیاز شما رو رفع می کنه.
    سلام
    مراحل انجام کار
    انتخاب کادر متنی--->Properties--->متن مورد نظر را در قسمت Text تایپ گرده--->از قسمت ForeColor رنگ مورد نظر را انتخاب می کنیم
    سوال : اگر کاربر نخواد مقداری رو وارد کنه چی میشه اون وقت؟فرض کنید داخل بانک هم ذخیره میشه پس اون عبارتی که شما نوشتیت هم دقیقاً داخل بانک ذخیره میشه مگر این که با کد نویسی جلو این کار رو بگیرید.

  4. #4

    نقل قول: یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

    متشکر شما درست می گید
    میتونین بگین این کامپوننت و ابزار کجاست

  5. #5

    نقل قول: یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام
    از کامپونت DotNetBar استفاده کن
    از ابزاری که داره می تونید برای زیبائی برنامه استفاده کند از جمله تکس باکس که خاصیت WatermarkText داره که همین نیاز شما رو رفع می کنه.

    سوال : اگر کاربر نخواد مقداری رو وارد کنه چی میشه اون وقت؟فرض کنید داخل بانک هم ذخیره میشه پس اون عبارتی که شما نوشتیت هم دقیقاً داخل بانک ذخیره میشه مگر این که با کد نویسی جلو این کار رو بگیرید.
    شما درست میگید.
    میتونین بگید این کامپوننت و ابزارش کجاست؟

  6. #6

    نقل قول: یه تکس باکس قبل از اینکه روش کلیک کنی یه متن کم رنگی رو نشون بده.

    نقل قول نوشته شده توسط NASIRY_SHN مشاهده تاپیک
    متشکر شما درست می گید
    میتونین بگین این کامپوننت و ابزار کجاست
    داخل اینترنت سرچ کنید دانلود کامپوننت DotNetBar.v.10.9.0.4

    داخل سایت برنامه نویس پی دی اف آموزش کرک کردن هستش به راحتی کرک نمیشه حتما اون هم دانلود کنید.
    موافق باشید

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن داخل تکس باکس قبل نوشتن کاربر
    نوشته شده توسط mohsen200162 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 19:17 عصر
  2. انتقال اطلاعات از تکس باکس به بانک به روش شی گرایی
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 17:29 عصر
  3. سوال: در یک تکس باکس یک متن نوشته شده و زمانی که کلیک کرده نوشته رفته و فوکوس میشود
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 15:43 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1389, 20:31 عصر
  5. سوال: چطوری می شه توی تکس باکس وب بروزی کلیک کرد
    نوشته شده توسط javadt در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 19:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •