نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبديل بانك اكسس به اسكيوال با كد نويسي

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    32
    پست
    214

    تبديل بانك اكسس به اسكيوال با كد نويسي

    سلام من يه برنامه قبلا نوشتم كه بانكش اكسس هست حالا وزژن جديد همون برنامه رو نوشتم كه بانكش اسكيوال هست، حالا ميخوام ببينم چطور بانك اكسس رو به اسكيوال تبديل كنم و بعد چطور اطلاعات چند تا جدول خاص رو در جداول بانك جديد كپي كنم. منظورم اينكه ميخوام در برنامم يه گزينه با نام بازيابي اطلاعات از نسخه قبلي بزارم و با انتخاب فايل بكاپ نسخه قبلي اطلاعات اون بانك در بانك نسخه جديد كپي بشه. اصلا اين كار شدنيه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    32
    پست
    214

    نقل قول: تبديل بانك اكسس به اسكيوال با كد نويسي

    دوستان كسي كمك نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار patrick5053
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    در دل #C
    سن
    32
    پست
    214

    نقل قول: تبديل بانك اكسس به اسكيوال با كد نويسي

    كممممممممممممممممممك

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 12:19 عصر
  2. سوال: تبديل بانك اسكيوال 2005 به اسكيوال 2000
    نوشته شده توسط shabe_barani در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 16:15 عصر
  3. سوال: تبديل بانك اسكيوال 2005 به اسكيوال 2000
    نوشته شده توسط shabe_barani در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 12:22 عصر
  4. اشكال در تبديل بانك اكسس به SQLSERVER2005
    نوشته شده توسط mehdimdp در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 11:58 صبح
  5. اتصال به بانك اكسس داراي رمز
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 17:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •