نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پر نشدن ابجکت کلاس و عدم نماش خطا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار littledemon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شهر سردار خیبر : شهید همت
    پست
    154

    پر نشدن ابجکت کلاس و عدم نماش خطا

    سلام دوستان
    من یک کلاس دارم که داخلش یه PROPERTY مثل زیر تعریف کردم

    public List<Player> _players { get; set; }
    و در کد زیر توی کلاس فرم پرش می کنم ولی نه پر میشه و نه خطا میده
    teamsitem._players.Add(item);
    که در اینجا teamsitem از نوع همون کلاس هست .

    عجیبه مقدار NULL هست ولی NullRefrenceException هم دریافت نمی کنم. چرا ؟ کسی میدونه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله littledemon : پنج شنبه 10 اسفند 1391 در 16:10 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار littledemon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شهر سردار خیبر : شهید همت
    پست
    154

    نقل قول: پر نشدن ابجکت کلاس و عدم نماش خطا

    از اونجایی که جواب از دوستان نگرفتم گفتم راه حلی که پیدا کردم رو بزارم اینجا شاید بعدا بدرد یکی بخوره !
    خوب بعد از کلی نگاه کردن به کدهام فهمیدم که پیاده سازی Idisposable ام برای کلاس Player اشتباه بود چون میومدم مستقیما توی متد Dispose متغیر رو Null میکردم .
    بعد میومدم از using های تو در تو استفاده میکردم. و یکی این وسط Null میشد .

    نتیجه اخلاقی من : هیچ وقت بیخود اقدام به بازنویسی متد Dispose نکنم واسه یه کلاس , و بزارم GC محترم خودش زحمت کار رو بکشه !

تاپیک های مشابه

  1. مشکل عدم نشان دادن داده های دیتابیس با توجه به اتصال درست (عدم اعلان خطا توسط برنامه)
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 14 اسفند 1388, 07:00 صبح
  2. سوال: عدم نمایش خطا در file_get_contents
    نوشته شده توسط yasgig در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 12:19 عصر
  3. سوال: خطا در سایت و عدم نمایش خطا
    نوشته شده توسط a_true_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1387, 19:41 عصر
  4. عدم catch خطا در كار با ado
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 08:20 صبح
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •