نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    با سلام توی دیتا ست پروژه یه جدول برای کاربر دارم وقتی یه query جدید برای اپدیت به عنوان مثال برای ذخیره رمز عبور جدید یه query اضافه می کنم کل پروژه به هم می ریزه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    کسی نیست به من کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    283

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    سلام دوست عزیز سوالتون یکم نامفهومه .. یعنی چه جوری میشه ؟ چی بهم میریزه ؟
    اگر شکلی ، کدی چیزی بزارین سریعتر میشه به جواب رسید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    Lightbulb نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    جدیدا وقتی یه جدول به دیتا ست اضافه می کنم یا تغییری تو جداول موجود می دم از تمام کد های مربوط به بانک که توی پروژه هست خطا می گیره
    به عنوان مثال این یکی از خطا هاست
    Error 57 The type name 'pdperDataTable' does not exist in the type 'my_project.torsysdbDataSetTableAdapters.torsysdbD ataSet' E:\my project\my project\torsysdbDataSet1.Designer.cs 12226 51 my project

    که مربوط به این کد میشه
    publicvirtualint Update(torsysdbDataSet.pdperDataTable dataTable) {
    returnthis.Adapter.Update(dataTable);
    }


    خیلی عجیبه تا چند روز قبل این مشکل نبود و بدون هیچ مشکلی با دیتا ست کار می کردم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    سلام.
    احتمالا بعد از اضافه کردن مقدار جدید، دیتاست شما بروز نمیشه (حالت استاتیک داره). دیتاست رو حذف کنید و از نو یک دیتاست ایجاد کنید تا تمام موارد جدید هم در اون لحاظ بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    283

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    منم با نظر دوست خوبمون veniz2008 موافقم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام.
    احتمالا بعد از اضافه کردن مقدار جدید، دیتاست شما بروز نمیشه (حالت استاتیک داره). دیتاست رو حذف کنید و از نو یک دیتاست ایجاد کنید تا تمام موارد جدید هم در اون لحاظ بشه.
    مشکل اینجاست که دیتا سیت رو حذف می کنم و دوباره تمام تنظیمات رو انجام میدم ولی بازم همین طوری میشه .خیلی برام عجیبه قبلا این مشکل رو نداشت.
    یه سوال دیگه هم دارم چه طوری میشه بانک اطلاعاتیم رو قابل حمل کنم یعنی وقتی پروژه رو یه سیستم دیگه اجرا میکنم نیاز به تغییر کد های مربوط به connection string نداشته باشم.
    و همچنین وقتی پروژه تموم شد و setup کردم نیاز به نصب sql server توی سیستم مقصد نباشه.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    نقل قول نوشته شده توسط h_jafarnezhad مشاهده تاپیک
    مشکل اینجاست که دیتا سیت رو حذف می کنم و دوباره تمام تنظیمات رو انجام میدم ولی بازم همین طوری میشه .خیلی برام عجیبه قبلا این مشکل رو نداشت.
    تو پنجره solution ، روی نام پروژه راست کلیک و ReBuild رو بزنید. شاید فایل exe برنامه بروز نشده باشه که با این کار از نو ساخته میشه.
    یه سوال دیگه هم دارم چه طوری میشه بانک اطلاعاتیم رو قابل حمل کنم یعنی وقتی پروژه رو یه سیستم دیگه اجرا میکنم نیاز به تغییر کد های مربوط به connection string نداشته باشم.
    برای اتچ کردن دیتابیس روی سیستم جدید یا باید بصورت دستی خودتون اتچ کنید یا اتچ رو اتوماتیک کنید.
    برای اتچ اتومات کانکشن استرینگ رو بصورت زیر بنوسید :
      
    "Data Source=(local)\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD irectory|\\YourDataBaseName.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    و همچنین وقتی پروژه تموم شد و setup کردم نیاز به نصب sql server توی سیستم مقصد نباشه.
    کافیه نسخه Express از همون ورژن (یا بالاتر) رو نصب کنی.میتونید موقع ساخت setup نسخه express رو به setup اضافه کنید. مثلا اگر در برنامه شما sql server 2008 استفاده شده کافیه نسخه express 2008 (میتونید نسخه اکسپرس بالاتر هم نصب کنید).

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    [QUOTE=veniz2008;1713081]تو پنجره solution ، روی نام پروژه راست کلیک و ReBuild رو بزنید. شاید فایل exe برنامه بروز نشده باشه که با این کار از نو ساخته میشه.
    برای اتچ کردن دیتابیس روی سیستم جدید یا باید بصورت دستی خودتون اتچ کنید یا اتچ رو اتوماتیک کنید.
    برای اتچ اتومات کانکشن استرینگ رو بصورت زیر بنوسید :
     
    "Data Source=(local)\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD irectory|\\YourDataBaseName.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";


    اسم بانک پروژه من torsysdb هست و داخل پوشه پروژه یک پوشه با نام db هست که فایل بانک اونجا قرار داره میشه لطف کنید و بگید دقیقا تو کدی که فرستادین غیر از نام بانک چه قسمت هایی رو باید تغییر بدم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    [QUOTE=h_jafarnezhad;1713100]
    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    اسم بانک پروژه من torsysdb هست و داخل پوشه پروژه یک پوشه با نام db هست که فایل بانک اونجا قرار داره میشه لطف کنید و بگید دقیقا تو کدی که فرستادین غیر از نام بانک چه قسمت هایی رو باید تغییر بدم
    اگر میخواید از روش اتچ اتومات استفاده کنید کافیه که فایل های دیتابیس (mdf و ldf ) رو به پوشه دیباگ منتقل کنید و از کانکشنی که گذاشتم استفاده کنید. برنامه در اولین اجرا زمانیکه به کد کانکشن استرینگ میرسه، دیتابیس رو بصورت خودکار اتچ میکنه.
    Data  Source=(local)\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD   irectory|\\torsysdb.mdf;Integrated Security=True;Connect  Timeout=30;User Instance=True";

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    [QUOTE=veniz2008;1713114]
    نقل قول نوشته شده توسط h_jafarnezhad مشاهده تاپیک
    اگر میخواید از روش اتچ اتومات استفاده کنید کافیه که فایل های دیتابیس (mdf و ldf ) رو به پوشه دیباگ منتقل کنید و از کانکشنی که گذاشتم استفاده کنید. برنامه در اولین اجرا زمانیکه به کد کانکشن استرینگ میرسه، دیتابیس رو بصورت خودکار اتچ میکنه.
    Data Source=(local)\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD irectory|\\torsysdb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    الان من باید خود کانکشن رو به بانک موجود توی debug وصل کنم یا به بانک توب پوشه db

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    اگر بصورت کدنویسی کانکشن ساختید که کافیه کد بالا رو که براتون گذاشتم در برمامتون قرار بدید. ولی اگر کانکشن رو بصورت ویزاردی ساختید (مثلا یه گرید گذاشتید و بصورت ویزاردی به دیتابیس وصل کردید) قاعدتا خطا میده چون بعد از انتقال دیتابیس به پوشه debug ، مسیر تغییر میکنه و گرید دیگه نمیتونه مسیر قبلی رو برای اتصال به دیتابیس پیدا کنه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    اگر بصورت کدنویسی کانکشن ساختید که کافیه کد بالا رو که براتون گذاشتم در برمامتون قرار بدید. ولی اگر کانکشن رو بصورت ویزاردی ساختید (مثلا یه گرید گذاشتید و بصورت ویزاردی به دیتابیس وصل کردید) قاعدتا خطا میده چون بعد از انتقال دیتابیس به پوشه debug ، مسیر تغییر میکنه و گرید دیگه نمیتونه مسیر قبلی رو برای اتصال به دیتابیس پیدا کنه.
    من تمام تنظیماتی که کفتید اضافه کردم مسیر کانکشن رو هم تغییر دادم و مسیر فعلی کانکشن
    Data Source=.;AttachDbFilename="E:\my project\my project\bin\Debug\torsysdb.mdf";Integrated Security=True
    اینه ولی باز هم خطا میده.
    متن خطا اینه:
    Invalid value for key 'attachdbfilename'.
    و به خطا صورتی از کدی که در پایین می بینین اشاره می کنه
    من یه کلاس به نام DataAccess.cs دارم که شامل کد های زیر میشه

    using
    System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace my_project
    {
    classDataAccess
    {
    SqlConnection con;
    SqlCommand cmd;
    SqlDataAdapter da;
    public DataAccess()
    {
    con =
    newSqlConnection();
    cmd =
    newSqlCommand();
    da =
    newSqlDataAdapter();
    cmd.Connection = con;
    da.SelectCommand = cmd;
    }
    publicvoid Connect()
    {
    string cs = @"Data Source=(local)\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataD irectory|\\torsysdb.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    ;
    con.ConnectionString = cs;
    con.Open();
    }
    publicvoid DisConnect()
    {
    con.Close();
    }
    publicDataTable Select(string sql)
    {
    DataTable dt = newDataTable();
    cmd.CommandText = sql;
    da.Fill(dt);
    return dt;
    }
    publicvoid DoCommand(string sql)
    {
    cmd.CommandText = sql;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    }
    }
    -

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    کاری که شما باید انجام بدی اینه :
    فایل های دیتابیس رو دیتچ کیند و به پوشه debug انتقال بدید.
    بعدش چون فایل دیتابیس شما کنار دست فایل اجرایی قرار میگیره دیگه نیازی به ذکر نام درایو نیست.(فایل اجرایی و دیتابیس با هم همسایه میشن و نیازی به ذکر ادرس ندارید). دقیقا به همون شکلی استفاده کنید که واستون گذاشتم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار h_jafarnezhad
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشهد-كاشمر
    پست
    135

    Lightbulb نقل قول: چرا وقتی توی دیتا ست تغییری ایجاد می کنیم پروزه به هم می ریزه

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    کاری که شما باید انجام بدی اینه :
    فایل های دیتابیس رو دیتچ کیند و به پوشه debug انتقال بدید.
    بعدش چون فایل دیتابیس شما کنار دست فایل اجرایی قرار میگیره دیگه نیازی به ذکر نام درایو نیست.(فایل اجرایی و دیتابیس با هم همسایه میشن و نیازی به ذکر ادرس ندارید). دقیقا به همون شکلی استفاده کنید که واستون گذاشتم.

    تمام این مراحل رو انجام دادم .یه سوال پیش میاد من کانکشن رو از طریق ویزارد ایجاد کردم و مسیرش
    Data Source=.;AttachDbFilename="E:\my project\my project\bin\Debug\torsysdb.mdf";Integrated Security=True
    و خطایی که تو تاپیک قبل کفتم رو میده .حالا باید چه کاری انجام بدم تا درست بشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 00:29 صبح
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 17:09 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 04:16 صبح
  4. سوال: چرا وقتی توی اکسس محتوای رکورد ...
    نوشته شده توسط mona 23 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 13:45 عصر
  5. سوال: چرا وقتی میخوام تاپیک جدید ایجاد کنم ادیتور فعال نیست و امکان ضمیمه کردن فایلی رو ندارم ؟
    نوشته شده توسط miladnoori67 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 03:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •