نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

  1. #1

    Cool حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

    سلام
    من يك ديتاگرايددارمو ودوتا دكمه

    كه ميخام با كليك روي ركوردازديتاگرايد وبعد كليك روي دكمه حذف اون ركوردحذف بشه وباكليك روي دكمه ويرايش اون ركورد ويرايش بشه

    چطوري بايد دستورركوردانتخاب شده رو بنويسم واين عمليات روانجام بدم

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

    میخوای لینک کار کنی یا کانکشن استرینگ

  3. #3

    نقل قول: حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

    كانكشن استرينگ كارميكنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

    نقل قول نوشته شده توسط javad13 مشاهده تاپیک
    سلام
    من يك ديتاگرايددارمو ودوتا دكمه

    كه ميخام با كليك روي ركوردازديتاگرايد وبعد كليك روي دكمه حذف اون ركوردحذف بشه وباكليك روي دكمه ويرايش اون ركورد ويرايش بشه

    چطوري بايد دستورركوردانتخاب شده رو بنويسم واين عمليات روانجام بدم

    ممنونم
    سلام.
    دوست من این سبک طراحی متعلق به خواهرزاده 10 ساله من هست! (یعنی کسانی که برای رسیدن به 2 اول میگن 1 و بعدش میگن حالا بعد از 1 میشه 2). چرا یه دفعه نگیم 2؟
    اینکه اول کلیک کنیم رو سطر و بعد به دکمه بگیم اون سطر کلیک شده رو حذف کن، منسوخ شده (و صد البته بچگانه ) هست. روش بهتر اینه که دو ستون برای حذف و ویرایش و از جنس button به گرید اضافه کنید(نتیجش اینه که هر رکورد دو دکمه حذف و ویرایش براش وجود داره و راحت میتونید کارتون رو انجام بدید).
    البته اینم بگم من خودم شخصا از گرید برای ویرایش استفاده نمیکنم. چون اعتقادم اینه که هر شی ای رو برای یک هدف خاص ایجاد کردن، گرید هم بیشتر جنبه نمایش داره و بهتره تا حد امکان از انجام عملیات بر روی اون خودداری بشه (مخصوصا برای ویرایش مگر مجبور باشیم).
    موفق باشید.

  5. #5

    Cool نقل قول: حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

    من همين كاري كه گفتي رو خواستم انجام بدم اما كدشونتونست بنويسم ميتوني واگربلدي بزارواسه من
    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: حذف وويرايش ركوردازديتاگرايد

    شما دو ستون جدید از نوع button اضافه کنید.
    حالا از رویداد cellmouseclick برای حذف و ویرایش استفاده کنید:
    فرض کنید که دکمه حذف شما، اولین دکمه (یعنی ایندکسش 0 باشه) و id رکورد سومین ستون (با ایندکس 2) باشه :
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source =(local);Initial Catalog=test1;Integrated Security=True");
    if (dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Selected == true)
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("delete from tblname where id = @id",con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id",dataGridView1.Cu rrentRow.Cells[2].Value );
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت حذف گردید");
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف وويرايش در php
    نوشته شده توسط negar11 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 16:56 عصر
  2. چگونگی حذف تمام اطلاعات داخل یک جدول در بیسیک
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 17:32 عصر
  3. حذف فیزیکی
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 12:21 عصر
  4. حذف یک رکورد
    نوشته شده توسط shsoft در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 13:37 عصر
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •