نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

    با سلام
    دوستان چطور میشه وقتی دو تا فرم داریم وقتی فرم دوم توسط یک دکمه در فرم اولو باز میکنیم فرم اول close بشه؟
    من از this.closeاستفاده کردم ولی بسته نمیشه باز میمونه فرم اول

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

    فرم اول بسته بشه که کل برنامت بسته میشه بهتره فرم اول رو مخفی کنی برای این کار هم به رویداد های فرم توجه کن قبل از کلیک چک کن کدوم رویداد اول زودتر اتفاق میافته و او اون رویداد تنظیمات رو انجام بده البته یه راه دیگه ای هم داشت یادم نمیاد یادم اومد همینجا قرار میدم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

    نه دوست عزیز این چه حرفیه میزنی
    کجا کل برنامه بسته میشه؟
    فرم اول close میشه بعد فرم 2 باز میشه چون تو فرم اول فرم 2 فراخونی میشه و وقتی که فراخونی شد فرم 1 بسته میشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز این چه حرفیه میزنی
    کجا کل برنامه بسته میشه؟
    فرم اول close میشه بعد فرم 2 باز میشه چون تو فرم اول فرم 2 فراخونی میشه و وقتی که فراخونی شد فرم 1 بسته میشه
    سلام.
    اگر فرم1 شما فرم والد باشه، با بستن اون، تمام فرم های فرزند هم بسته میشن.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان چطور میشه وقتی دو تا فرم داریم وقتی فرم دوم توسط یک دکمه در فرم اولو باز میکنیم فرم اول close بشه؟
    من از this.closeاستفاده کردم ولی بسته نمیشه باز میمونه فرم اول
    مگه میشه بسته نشه !
    اول پوشه Debug رو خالی کن و دوباره Rebuild کن
    در صورت درست نشدن کدت رو بزار

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در مورد بستن شدن فرم اول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان چطور میشه وقتی دو تا فرم داریم وقتی فرم دوم توسط یک دکمه در فرم اولو باز میکنیم فرم اول close بشه؟
    من از this.closeاستفاده کردم ولی بسته نمیشه باز میمونه فرم اول
    احتمالا شما به این شکل استفاده کردید:
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.ShowDialog();
    this.Close();

    اگر از show استفاده کنید، خواهید دید که فرم والد و فرزند با هم بسته میشن. البته میشه فرم فرزند رو در یک ترد جدید، اجرا کرد ولی این کار رو توصیه نمیکنم چون مشکلاتی رو در ادمه برنامه میتونه واسه شما ایجاد کنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در هنگام بزرگ شدن فرم
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 23:16 عصر
  2. مشکل در مورد بسته شدن پنجره - win32
    نوشته شده توسط m-taheri در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 13:22 عصر
  3. لود شدن فرم اول
    نوشته شده توسط tatu3882 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 23:50 عصر
  4. مشکل MenuStrip با فعال شدن فرم
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 13:46 عصر
  5. مشکل در مورد باز شدن صفحات
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 21:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •