نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    با درود.

    میخوام مقدار text بیست تا label رو با استفاده از کد تغییر بدم.

    از چه کدی استفاده کنم؟؟؟؟؟

    از Controls.Find.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    و اگر نام این لیبل ها برابر نباشه چطور باید اینکار رو انجام بدم؟؟

    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    سلام
    سوالتون یکم گنگه !
    میخوام مقدار text بیست تا label رو با استفاده از کد تغییر بدم.
    آیا این بیستا لیبل مقداراشون ثابته؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    آیا این بیستا لیبل مقداراشون یکیه؟
    بله.مقدارشون یکیه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    نقل قول نوشته شده توسط f.beigirad مشاهده تاپیک
    بله.مقدارشون یکیه
    foreach (Control c in this.Controls)
    {
    if (c is Label)
    {
    c.Text = "Danial Afshari";
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    دوست عزیز این کد برای جایی که من میخوام جواب نمیده.

    در اصل آبجکت های من radioButten هستن که میخوام اونی که انتخاب شده متنش bold شه و بقیه به حالت اولیه بمونن.

    و اینکه این radioButten ها داخل یه flowLayoutPanel هستن.

    من از این کد استفاده کردم:

     foreach (Control c in Controls)
    {
    if (c is RadioButton)
    {
    c.Font=new Font("B Homa", 10F, System.Drawing.FontStyle.Regular, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, ((byte)(178)));
    c.Refresh();
    }
    }

    RadioButton check = sender as RadioButton;
    check.Font = new System.Drawing.Font("B Homa", 11F, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, ((byte)(178)));
    check.Refresh();


    بخش اول که شما نوشتید کار نمیکنه ولی بخش دوم کار میکنه.
    یعنی متن اون گزینه رو bold میکنه.

  6. #6

    نقل قول: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    اگر تعداد زیاد هست ، یک کلاس از رادیوباتن مشتق کنید و از این customRadioButton استفاده کنید:

    class customRadioButton : RadioButton
    {
    Font font;
    public customRadioButton()
    {
    font = this.Font;
    }
    protected override void OnCheckedChanged(EventArgs e)
    {
    base.OnCheckedChanged(e);

    if (this.Checked)
    {
    this.Font = new Font(this.Font, FontStyle.Bold);
    }
    else
    {
    this.Font = font;
    }
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار f.beigirad
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    329

    نقل قول: انجام عملی بر روی تعداد زیادی label

    درود

    ممنون از پاسختون.


    این کد برای من خیلی گنگه.اگر ممکنه یکم دربارش توضیح بدین.

    با تشکر فراوان

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ایجاد صفحه یا متن ایستا به روی تعداد زیادی html
    نوشته شده توسط gorioma در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 23:32 عصر
  2. دسترسی و انجام عملیات، بر روی داده های ذخیره شده در Excel
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 11:05 صبح
  3. چگونگی انجام دادن یک عمل یکسان روی تعداد بالا از یک آبجکت در فرم
    نوشته شده توسط vahid64 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 21:15 عصر
  4. مقدار دهی تعداد زیادی کنترل با هم (فوری)
    نوشته شده توسط mohsengrisly در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 02:31 صبح
  5. خالی کردن تعداد زیادی Edit
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •