نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال در موردHttpHandlers

  1. #1

    Wink سوال در موردHttpHandlers

    سلام
    چطور میشه با استفاده از HttpHandlers , سیستم را طوری طراحی کرد که هر صفحه ای از سایت که اجرا شد یه کلاس خاص اجرا شود ( مثلا برای طراحی یک کانتر کامل, هر وقت از صفحه ای بازدید شد , اطلاعات مربوطه مثل نام صفحه و IP ، ذخیره شود)
    اگر یک مثال ساده در این زمینه معرفی کنید ممنون میشم

  2. #2
    البته دقیقا منظورون واضح نیست اما هر عملی رو که نیاز داشتید، می تونید به شکل یک HttpHandler پیاده سازی کنید.
    نحوه پیکربندی HttpHandler در فایل Web.Config نیز به شکل زیر است:

    <httpHandlers>
    <add verb="*" path="*" type="myHandlerName,myHandlerName" />
    </httpHandlers>

    موفق باشید.

  3. #3
    من مثال msdn رو به اینصورت پیاده کردم ولی جواب نداد:
    یه کلاس ایجاد کردم:

    Imports System.Web

    Public Class HelloWorldHandler
    Implements IHttpHandler

    Public Sub ProcessRequest(ByVal context As System.Web.HttpContext) Implements System.Web.IHttpHandler.ProcessRequest
    Dim request As HttpRequest = context.Request
    Dim response As HttpResponse = context.Response
    ' A file named ending in .MyHello need not exist. This handler
    ' executes whenever a file ending in .MyHello is requested.
    response.Write("<html>")
    response.Write("<body>")
    response.Write("<h1> Hello from Synchronous custom handler. </h1>")
    response.Write("</body>")
    response.Write("</html>")
    End Sub

    Public ReadOnly Property IsReusable() As Boolean Implements System.Web.IHttpHandler.IsReusable
    Get
    Return False
    End Get
    End Property

    End Class

    در وب کانفیگ هم اینطور تنظیم کردم

    <httpHandlers>
    <add verb="*" path="*"
    type="HelloWorldHandler,httpruntime" />
    </httpHandlers>

    ولی جواب نمیده و خطا میگیره:
    File or assembly name HelloWorldHandler, or one of its dependencies, was not found

  4. #4
    اسم پروژه تون رو (بهتر بگم اسم namespace ای که کلاس HelloWorldHandler توی اون قرار داره) جایگذین httpruntime در قسمت register کردن handler توی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : پنج شنبه 27 بهمن 1384 در 10:32 صبح
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  5. #5

    <httpHandlers>
    <add verb="*" path="*" type="HelloWorldHandler,httpruntime" />
    </httpHandlers>

    رو به شکل زیر اصلاح کنید:

    <httpHandlers>
    <add verb="*" path="*" type="HelloWorldHandler,HelloWorldHandler" />
    </httpHandlers>

    موفق باشید.

  6. #6
    باز هم مشکل حل نشد هر دو روش را امتحان کردم !!!!!!!؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Ehsan Rafsanjani
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    105
    با عرض احترام خدمت دوستان منم نتونستم مشکل رو حل کنم ؟
    آیا باید برای استفاده از httphandler حتما باید فایل کلاسمون dll بشن؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. ناگفته های HttpModules و HttpHandlers
    نوشته شده توسط manager در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 29 تیر 1393, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •